Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > Büyüler > Aşık Etme Büyüleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öfkeli Eş İle Muhabbetin İyi Olması Büyüsü deep Muhabbet Büyüleri 0 31-01-12 17:08
İşlerinde Başarılı Olmak İçin Dua dilekduasi Hacet Duaları Ve İstek Duaları 6 01-01-12 18:38
Aşık Olması İçin Aşk Büyüsü Oummm Aşk Büyüleri 0 23-12-11 14:59
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Dua nurcann Hacet Duaları Ve İstek Duaları 0 11-12-11 01:47
İşlerinde Başarılı Olmak İsteyen İçin Dua dilekduasi Hacet Duaları Ve İstek Duaları 5 10-12-11 01:11

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 10-02-12, 17:29   #1 (permalink)
AKTİF ÜYE
 
Üyelik tarihi: 19-12-11
Mesajlar: 293
Konular: 293
deep is on a distinguished road
Standart Erkeğin Gerdekte Başarılı Olması Büyüsü

Erkeğin Gerdekte Başarılı Olması Büyüsü

Bir erkeğin gerdekte başarılı olması için özel dualar yapılır, muskalar düzenlenir. Erkek, evlenmeden birkaç gün önce, cinciye gider, durumunu anlatır, güveninin, gücünün artması için gereken işlemin yapılmasını diler.
Cinci, ilkin, erkeğin, sonra, adını öğrendiği yüzünü görmediği kızın yıldızına, burcuna bakar, cinleri yardıma çağırır, kötülük cinlerinin düğün evinin çevresine sokulmamasını cinlerden ister. Bunun için bir avuç ince tuz alır, bir ‘’Yasin-i Şerif’’ okuyup tuza üfler. Erkek, tuzu, gece yatsıdan sonra, evin çevresinde bir çizgi çizercesine fırdolayı serper. Ertesi gece yeniden cinciye gider.
Cinci, erkeği odaya alır, yüzünü kıbleye döndürür, başından aşağı yedi damla okunmuş su damlatır. Suyu damlatırken Kur’andan iki küçük sure okur. Sonra, erkeğin gerdekte başarılı olması için, üzerinde kırk bir ‘’mim’’, kırk bir ‘’cim’’, kırk bir ‘’nun’’, yedi ‘’ayn’’, üç ‘’elif’’ yazılı bir muska düzenler, üç kat muşambaya sarar, erkeğin beline, içten, bağlar.
Bu işler gerdekten birkaç gün önce yapılır. Gerdekten bir gün önce de, erkek, cinciye gider, yeniden okunur. Cinci erkeği gene kıbleye döndürür; ağzına üç okunmuş arpa tanesi atar, yutturur, sonra şu sureyi okur üfler:
‘’Kötülüklerden bir teki bile Tanrının izni olmadan gelmez insana. Tanrı kendisine inanmış kimsenin yüreğine açıklık verir. Tanrı her şeyi gereğince bilir. Tanrıya uyun, peygamberlerine uyun, onlardan yüz çevirecek olursanız peygamberimize apaçık bir bildiri gelir. Tanrıdan başka Tanrı yoktur, yalnız tanrıya güvensin inanlar. Ey inananlar, eşlerinizden çocuklarınızdan size düşman olanlar vardır, onlardan sakının. Onları bağışlar, suçlarına göz yumarsanız Tanrıda suçları örter, bunu bilin, o acıyıp bağışlayandır.’’ (Et-Tegabun, 11-14)
deep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:39.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz