Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > KİŞİSEL GELİŞİM > Çekim Yasası Konuları

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çekim Yasası Sendromu Nedir Öğrenelim nurcann Çekim Yasası Konuları 5 10-12-11 02:31
Çekim Yasası Nedir Öğrenelim nurcann Çekim Yasası Konuları 5 10-12-11 02:31
Zenginlik Çekim Yasası Videosu nurcann Çekim Yasası Konuları 5 10-12-11 02:29
Şarkılarla Çekim Yasası Nasıldır Öğrenelim nurcann Çekim Yasası Konuları 5 10-12-11 02:29
İlişkilerde Çekim Yasası Nedir Öğrenelim nurcann Çekim Yasası Konuları 5 10-12-11 02:29

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-06-15, 00:10   #1 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart Şansın Çekim Yasası

Şansın Çekim Yasası

Şansın tesadüfle hiçbir ilgisi yoktur. Şanstan faydalanmayı arzu ediyorsanız, olaylara ve nesnelere olan bakışınızı değiştirmeniz gerekiyor.


Herkes şansa sahip olmak ister, ama çok az insan onu kendine çekebilir. Şansa sahip olmak, her şeyden önce, bir ruh durumu ve tutum meselesidir.

Şansa doğru ilk adım

Hayatında, herkes kuşkusuz birkaç defa şu cümleyi duymuş veya düşünmüştür:
- "Filanca ne şanslı! "
- "Şanslı olmak isterdim."
- "O kadar şansa sahip olmak mümkün değil! "
- Veya tam aksine: "Benim hiç şansım olmayacak. "
- "Şans diye bir şey yok! "...

Her halükarda, ister umutsuzluk, ister gıpta kaynaklı olsun, bu ifadelerin hepsi de, onları telaffuz eden kişiler üzerinde negatif etkiye sahiptirler. Zira hepsi de yanlıştır ve üstelik zararlı, negatif etki oluştururlar.

Gerçekten de, insanların birçoğunun şansı yoktur; çünkü şansın gerçekte olduğuna dair yanlış bir düşünceye sahiptirler; bunun neticesi olarak onu kendilerine nasıl çekeceklerini bilmezler ya da onu kendilerine çekmek için yanlış yöntemlere başvururlar!

Şansın ne olduğunu bilmek!

Şansın tesadüfle hiçbir ilgisi yoktur ve hiçbir şey yapmadan oturmuş veya ondan faydalanmayı hak etmeyen, hatta kötü davranışlarda bulunmuş olan kimselerin karşısına aniden çıkıvermez!

Tabii, bazı insanların şansa sahip olmayı hak etmedikleri olur; ama bu genellikle geçici bir durumdur ve kısa süre sonra yeniden ortaya çıkmaz.

Şans, aslında, aşk gibi veya para gibi bir enerji şeklidir veya daha çok evreni yaratan ve onu sonsuzluğa dek işler durumda muhafaza eden Yüce Enerji'nin vücuda gelişlerinden biridir.

Öyleyse, şansı daha çok, ******* yaradılışının kaynağı olan o olağanüstü Yüce Enerji'nin görünüm şekillerinden biri olarak düşünün; böylece onu yakalama ve kendinize çekme ihtimaliniz güçlenecektir.

Ama, şansı kendinize çekebilmeniz için, pozitif düşünce yapısına sahip olmalısınız. Şanstan kuşkusuz kendiniz için de faydalanacaksınız, ancak çevrenizden bir veya daha fazla kişiye, hatta genel olarak insanlığa ve insanlığı oluşturan tüm varlıklara yardım etmek için de faydalanmayı arzu etmelisiniz.


Şans, cüret edenlere güler

Ünlü bir Fransız Atasözünde söylendiği gibi: "Şans, cüret edenlere güler"

Kuşkusuz şans cüret edenlere güler, ancak ister para, ister aşk ister arzular açısından olsun, şansa sahip olduğunda onu iyilik amacıyla kullanmayı arzu eden cüretkarlara.

"Şans cüret edenlere güler" sözü, şanstan faydalanabilmek için, kapınızı çalmasını beklememeniz, cesaret etmeniz gerektiği anlamına gelir.

"Şans cüret edenlere güler" demek, eğer şansa sahip olmak istiyorsanız, yalnızca pozitif düşünmekle ve iyilik yapma eğilimine sahip olmakla kalmamanız, aynı zamanda şansı kendinize çekmek ve onun nimetlerinden faydalanmak için tüm gücünüzü seferber etmeniz gerektiği demektir.

Şansın güleceği ve gülmesi gerektiği o cüretkar kişi olabilmek için, onu beklemekle yetinerek pasif olmak yerine, aktif olmalısınız.
  Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 19-02-20, 22:07   #2 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart

Ünlü bir Fransız Atasözünde söylendiği gibi:
"Şans, cüret edenlere güler"


Kuşkusuz şans cüret edenlere güler, ancak ister para, ister aşk ister arzular açısından olsun, şansa sahip olduğunda onu iyilik amacıyla kullanmayı arzu eden cüretkarlara.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:55.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz