Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Evlilik Büyüleri (https://www.dilekduasi.com/evlilik-buyuleri/)
-   -   En Etkili Sevdiğinle Evlenme Büyüsü (https://www.dilekduasi.com/evlilik-buyuleri/3897-en-etkili-sevdiginle-evlenme-buyusu.html)

deep 09-02-12 17:20

En Etkili Sevdiğinle Evlenme Büyüsü
 
Uzun süre evlenememiş, beğenilmemiş bir erkeğin evlenmesini, beğenilmesini kolaylaştırmak için, üç çeşmeden alınan birer bardak su ile Cuma sabahı, ezandan önce yapılan özel bir dua vardır.
Evlenmek isteyen erkek gizlice cinciye gider, falına, yıldızına baktırır, evlenip evlenemeyeceğini öğrenir. Cinci, onun dileğinin gerçekleşmesi için, erkeğe üç çeşmeden getirttiği suyun içine okunmuş tuz atar, erimeye bırakır. Tuz erirken, cinci, kapının önüne içten büyükçe bir daire çizer içine erkeği diz çöktürüp oturtur. Yüzü kıbleye dönük olan erkek gözlerini yere diker sağa sola bakmaz. Cinci erkeğin çevresinde yedi kez dolaşır. Her dolaşmada kurandan birkaç ayet okur. Ayetlerin bir sureden olması gerekli değildir. Yedinci dönüşte, cinci, erkeğin önünde durur, sol elinin orta parmağını alnına dayayıp yüzünü yukarı kaldırır. Cinciyle gözgöze gelince cinci ona ‘’ya seyyid, ya rahman, ya Furkan, ya kaliku’l-insan ve’l-Kur’an’’ diyerek gözlerini kırpmadan bakar. Sonra yüzüne üfler, elini çekip başının üstünden bir kez döndürür, sol elinden tutup dairenin dışına çıkarır, ocağın başına getirir.
Erkek ocağın başında, kendisine gösterilen yerde oturur. Cinci, ocakbaşında, taşın kıyısına yedi şın ile üç cim harfi yazar, cinleri çağırır yedi kez illa kuvvete ya billah söyler, iki yana üfler. Ocağa üç damla su damlatır. Ya kassam diyerek çevresine bakınır. Gene Kur’an dan birkaç ayet okur, göğe doğru üfler.
Bu işlem yirmi bir gün sürer. Her işlemden sonra, erkek, beğenilmek istediği kadınların, kızların bulunabilecekleri yerlerde şöyle bir görünüp gider. Yirmi birinci gün, son işlem yapıldıktan sonra, cinci şekil 5te görülen muskayı yapıp yedi kat muşambaya sararak erkeğin boynuna asar. Muska dıştan görünmez, yatarken boyundan çıkarılıp başucuna asılır ya da yastığın altına konur.
Bu işlem gizli yapılır, kimseye duyurulmaz, istenen yerine gelip erkek evlenebileceği kadını bulduktan sonra yeniden cinciye gider, onunla bir muhabbet muskası yaptırma konusunda anlaşılır. Bunda cincinin dediğine kesinlikle boyun eğilir, uygulanır, onun da dileği yerine getirilir.
Erkek, işi yoluna girdikten sonra, muskayı gizlice söker, ılık suda eritir, karısına içirir. Bu işi kendi yapamazsa cinciye danışır, onun dediğini uygular. Kadın kocasının boynunda muskayı görür de ondan kuşkulanır, ne olduğunu kesin anlamak isterse iş bozulur, karı koca arasına soğukluk girermişp. O zaman da yeniden cinciye gitme gereği doğar.

zeynepdido 22-03-12 22:57

cinciyğ nerden bulalım :(

PARADOKS 03-09-12 10:50

yapemde çabukk evlenem bariiii


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:41.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.