Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > ASTROLOJİ BÖLÜMÜ > Fal Ve Tarot Konuları

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çay Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 6 11-08-12 16:55
Saman Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 5 10-12-11 02:24
Çizgi Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 5 10-12-11 02:23
Sayı Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 5 10-12-11 02:22
Zar Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 7 10-12-11 02:22

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 16-11-11, 00:53   #1 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart El Falı Nedir Öğrenelim

El Falı Nedir Öğrenelim

el falı nedir el falı nasıl bakılır öğrenmek isteyen sevgili dilekduası.com üyelerimiz için yazalım

Ellerimiz, avuçlarımızdaki çizgiler, parmaklar ve tırnaklarkarakterimizin, hedeflerimizin ve kaderimizin ipuçlarıdır. Bu mesajlarıbir kez öğrendiğinizde, tüm gücünüzü daha zengin Güçlü ve zayıfyanlarınızı, yeteneklerinizi ve sınırlarınızı anlamada, çok ‘ben’likişiliğinizi geliştirmede size yardımcı olur. ‘Ben neysem oyum,’diyebilirsiniz; fakat neyseniz o olabilmeniz için, önce ne olduğunuzubilmeniz gerekir.

Gali ve Lavaler isimli bilim adamları, kafatasına göre akıl, yetenek vekarakterleri incelemiş, ama bazı noktaların gizli kaldığını ve bunlarınancak ele bakılarak açıklığa kavuştuğunu ispatlamışlardır.

El falının asıl amacı, geleceği öğrenmek değil, karakterleriçözümlemektir dedik, Ne var ki, ele bakarak keşfedilen bazı ipuçlarısayesinde yaşamın akışı (bir dereceye) kadar) mantıksal olarak tahminedilebilir.

Örneğin nasırlı, güneşten yanmış, esmer ve çatlak bir el gördüğünüzdebunun bir çiftçiye ait olduğunu bilmek için büyücü olmanız gerekmez,mahsul ekim ve hasatla ilgili akıllı tahminler yapabilirsiniz.

Veya basit giyimli bir genç kız, iğneden delik-deşik olan parmağınıgösteriyorsa, onun terzi olduğunu hemen anlamanız gerekir, birinin onusevdiğini söylerseniz, yanılma olasılığınız çok azdır.

Elin Bütün Olarak İncelenmesi

El falına başlamadan önce, öncelikle elin bütün olarak incelenmesi gerekir.

El falını öğrenmek isleyenler, ilk olarak elin şekli hakkında bilgi edinmelidirler.

İnsanlarının çok içe yarayan en önemli uzvu hiç şüphesiz ki elleridir

Eller birçok şeyi simgeler; din adamlarının elleri dinsel bağlılık,büyüklerin ellen saygı, hanımlarınki ise nezaket ve sevgi belirtisiolarak öpülür...

Evlenmek üzere olanlar, sevgilisinin elini tutarak duygularını anlatır.

Tanrıya dua ederken de ellerimizi gökyüzüne doğru açarız. BöyleceTanrıya karşı aciz ve zayii olduğumuzu, Ona her zaman ve her şarttaihtiyacımızı, gereksinmemizi ifade ederiz...

El Falınıza Bakın

HAYAT ÇİZGİSİ

Hayat Çizginiz () ise evinizden bir kez ayrıldığınızda, tekrar geridönmeyeceğinizi işaret ediyor. Hayatınızda büyük hareket veyolculuklara eğiliminiz olacak.
Hayat Çizginiz () ise sizin yaratıcı ve romantik bir yapıya sahip, oldukça tutkulu bir insan olduğunuzu gösteriyor.
Hayat Çizginiz () ise yolculuk yapmaktan hoşlandığınızı, ancak herzaman yine evinize döndüğünüzü söylüyor. Daha geniş yere ihtiyacınızolmanız, zamanınızın çoğunu açık havada geçirmeyi tercih etmeniziaçıklıyor. Güçlü romantik eğilimlere sahipsiniz.
Hayat Çizginiz () ise evinize yakın kalmaktan hoşlandığınızıgösteriyor. Çok fazla maceracı ve atılgan değilsiniz. Ayrıca hassas vekolay kırılır yaratılışa sahipsiniz.

Akıl Çizgisi

Akıl Çizginiz () ise kendinizden son derece emin ve aşırı aceleciolduğunuzu işaret ediyor. Bağımsız nitelikteki kişiliğiniz sık sık iyidüşünmeden kararlar almanıza sebep oluyor.
Akıl Çizginiz () ise kendinizden emin, iyimser ve kendi kendinize kararalmada yetenekli biri olduğunuzu gösteriyor. Fikirleriniz hakkındakonuşmaktan çekinmiyorsunuz.
Akıl Çizginiz () ise kendinizden emin olmadığınızı, fakat şikayetlerekarşı duyarlı olduğunuzu işaret ediyor. Her an birileriyle tartışmayahazır gibisiniz, fakat politik aktivitelerin içerisinde yer almanızdurumunda bu duygunuz tümüyle uzaklaşacak.

Kalp Çizgisi

Kalp Çizginiz () ise sizin aşırı tutkulu, ihtiraslı ve güçlü seksdürtüleri olan biri olduğunuzu işaret ediyor. Bununla beraber, bazıbencil eğilimlere sahip olduğunuzu ve kendi gereksinimlerinizipartnerinizinkinden daha çok ön plana aldığınızı gösteriyor.
Kalp Çizginiz () ise eril bir kişilik yapısına sahip olduğunuzu vearzularınızı kolaylıkla harekete geçirebildiğinizi gösteriyor. Fizikselve duygusal yanlarınız arasındaki dengeyi koruyabilme yeteneğiniz sizesıcak ve cömert bir değer kazandırıyor.
Kalp Çizginiz () ise dişil bir kişilik yapısına sahip olduğunuzu,kendinizi sakınarak ve pasif bir tarzda ifade ettiğinizi işaret ediyor.Bu arada hislerin, duyguların, aşk maceralarının ve özelkarşılaşmaların hayatınızda önemli bir rolü var. Kolaylıklakıskanabiliyorsunuz.
Kalp Çizginiz () ise oldukça eril veya fiziksel bir kişiliğe sahipolduğunuzu işaret ediyor. Partnerinizi onun sosyal statüsü ve parasaldurumuna göre seçme eğiliminde olduğunuzu gösteriyor.

Kader Çizgisi

Kader Çizginiz () ise meslek hayatınıza erken ve bağımsız olarakbaşlayabileceğinizi işaret ediyor, ve iş hayatında başarılı olacağınızıgösteriyor.
Kader Çizginiz () ise kısmet ve alın yazınızın değişken olduğunu,belirsiz ve büyük oranda diğer insanlar tarafından belirlendiğinisöylüyor. Eğer kaderinizin akışına izin verir ve kendinizibırakabilirseniz, güzel sanatlar veya edebiyatla ilgili konulardakariyer yapabilirsiniz. Yaşantınızda en büyük etkiyi bırakacak insanlaracenteler, yöneticiler ve yapımcılar olacak.
Kader Çizginiz () ise yaşantınızın ilk dönemlerinde oldukça büyüksıkıntılar içerisinde geçireceğinizi, ve bunun size başarının sıkıçalışmakla geleceğini öğreteceğini işaret ediyor. Bu öğrenme sürecinegöre, kariyeriniz ve parasal bağımsızlığınıza biraz geç kavuşacaksınız.
Kader Çizginiz () ise hayatınızın ilk dönemlerinde kendinizibağımsızlık duygusundan ve gelecekle ilgili kariyer planlarından yoksunhissedeceğinizi bildiriyor. Meslek hayatınıza başlangıcınız oldukçakısıtlı ve sizin tüm potansiyelinizi ortaya koymuyor. Yaşantınızboyunca, aileniz ile sıkı bir bağlantı içerisinde olacaksınız.

Şöhret Çizgisi

Şöhret Çizginiz () ise zeki bir kafa yapısına diğerlerinden farklı birkaraktere sahip olduğunuzu işaret ediyor. Erken dönemlerdekazanacağınız servet ve ün size parlak bir yaşam sunacak.
Şöhret Çizginiz () ise yaşantınızda gerçekleşecek olan bir aşk olayıveya evliliğin, kariyeriniz üzerinde son derece pozitif etkilerdebulunacağını işaret ediyor. Buna göre, mutluluk ve maddesel başarıyahayatınızın ileri dönemlerinde ulaşacaksınız.
Şöhret Çizginiz () ise olağanüstü bir karaktere ve dış etkilere bağlıolarak insanlık yararlı veya zararlı olabilecek bir güce sahipolduğunuzu söylüyor. Edebi sanatlarda bir çok kişisel başarı veyükseliş kazanacağınızı işaret ediyor. Bunlar sizin kariyerinize yardımve rehberlik edecek.
Şöhret Çizginiz () ise sizin orijinal veya teknolojiyi altüst edenfikirlerinizden birinin kişisel bir başarı ve büyüme kazandıracağınıişaret ediyor.
Şöhret Çizginiz () ise yaşantınızın ileri safhalarında bir şansdöneminin başlayacağını ve büyümek üzere süreceğini, size çok dahafazla başarı getireceğini söylüyor.
EL ŞEKLİ
su (uzun parmaklardikdörtgen şeklinde avuç)
hava (uzun parmaklarkare şeklinde avuç)
ateş (kısa parmaklardikdörtgen şeklinde avuç)
toprak (kısa parmaklarkare şeklinde avuç)

Su Grubu ele sahipsiniz. Sessiz, çekingen, hayalci, endişeci vesezgileri kuvvetli birisiniz. Sizin için en iyi meslekler hemşire,psikiyatrist, zoolog ve fizikçi olmaktır.
Hava Grubu ele sahipsiniz. Bağımsız, zeki, analitik ve önceden tahminedilemez bir kişisiniz. Sizin için en iyi meslekler yazar,psikiyatrist, bilim adamı, detektif ve öğretmen olmaktır.
Ateş Grubu ele sahipsiniz. Hareketli, kıpırkıpır,canayakın,tutkulu,emin ve oldukça karmaşık birisiniz. Sizin içinen ideal meslekler politikacı, komedyen ve temas olmayan sporlardasporcu olmaktır.
Toprak Grubu ele sahipsiniz. Kararlı, gururlu, vefalı ve dikkatlibirisiniz. Sizin için en iyi meslekler sporcu, sanatçı, müzisyen velaboratuarcı olmaktır

alıntıdır
sevgiler
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 18-11-11, 04:46   #2 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 16-11-11
Mesajlar: 1.528
Konular: 0
birkul is on a distinguished road
Standart

faydalı bir konu teşekkür ederiz emeğinize sağlık
birkul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 20-11-11, 05:56   #3 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 19-11-11
Mesajlar: 1.534
Konular: 0
varol is on a distinguished road
Standart

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı
varol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 29-11-11, 02:43   #4 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

ben teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 09-12-11, 19:34   #5 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 09-12-11
Mesajlar: 1.186
Konular: 0
ravza is on a distinguished road
Standart

selamlar olsun herkese bende aranıza katıldım konular harika
ravza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 10-12-11, 02:23   #6 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

dilekduası na hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
el falı

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:45.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz