Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > GİZLİ İLİMLER > HAVAS İLMİ KONULAR

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kalp darligi SUMASALI Çeşitli Sıkıntı Duaları 1 18-10-14 23:12
Kalp Gözünüzün Açılması için Dua nesil266 HAVAS İLMİ KONULAR 1 13-03-14 12:04
Kalp çalmak için dua kadir Aşk Büyüleri 1 06-02-14 19:16
kalp kirmayin Hun Forum Cafe 2 05-02-14 23:36
Kalp Gözü Açılması İçin Vetala HAVAS İLMİ KONULAR 5 09-12-11 17:44

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 21-07-13, 01:48   #1 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart Kalp Gözünün Açılması,Ruhanilerle Temas

Kalp Gözünün Açılması,Ruhanilerle Temas

Bir kimse 120 gün boyunca aşağıdaki ayeti kerimeyi her sabah fecri sadıktan sonra ta güneş doğuncaya kadar 143 defa okusa (amma hergün aynı mekanda ve tek oturmada hiç konuşmadan okunacak) günler tamam olmaya yakın geceleri ruhaniler gelip türlü türlü müjdeler verirler. Son günde kalb gözü açılır, ervah gelip dost olur, gayb ilimlerini talim ederler.


Bu ayeti kerimenin birde halveti vardır, bunun şekli ise şöyledir. Bir arabi ayın ilk çarşamba günü halvet bir mekana girip her namazdan sonra güzel kokulu buhur yakıp 740 defa okusalar ve bu şekil üzere 21 gün devam etseler, eğer murad hasıl olmazsa gayret ve cehd edip 41 güne tamam etseler gayb kapıları açılır her ne türlü şey dileseler derhal bi-iznillah hazır ederler. Bunun havvası anlatılmayacak kadar çoktur. Bu halveti yerine getirenlere idris aleyhisselamın ilmini ve danyal aleyhisselamın ilmini öğretirler. Amma o halvet yerde hergün riyazetli oruç tutulmalıdır.


Bu ayeti kerimelerin bir havvası dahi budur. Eğer bir kimse 40 gün boyunca bu ayeti kerimeleri her namaz ardından hiç konuşmadan ve hep aynı yerde ve tek celsede 4 defa okusa, ve 40 gün büyük ve küçük günahlardan kaçınsa son günde kalb gözü açılır, alemi gaybtan iki melek gelip ilmi simyayı talim ederler. Son günde ervahın büyükleri zuhur edip acaib ve garaib bir çok şeyler talim ederler. Ve alemde olan biten yer altında saklı definelerden haber verirler.

Bir diğer havvası dahi budur. Eğer bir kimse bu ayeti kerimeleri saf zeytin yağı misk ve zağferan ile bir kağıda yazıp sonra üzerine nisan yağmuru döküp yazıyı bozsa, sonra suyu bir şişede muhafaza edip 40 gün boyuncada o suya her gün 143 defa bu ayeti kerimeleri okusa, 40.cı günü çarşamba gününe denk getirse ve o gün yani son gün okuyup bir nebze o sudan içse bir nebze perşembe günü ve geri kalanınıda cuma günü içse Allahü tealanın izni ile kalb gözü açılır. Gizli işler zahir olur. Cümle hastalıklardan şifa bulur. Daha bir çok acaibler zuhur eder.


Bismillahirrahmanirrahim Elif lam mim Allahu la ilahe illa hüvel hayyul kayyum nezzele aleykel kitabe bil hakki musaddikan lima beyne yedeyhi ve enzelettevrate vel incil min kablu hüden linnasi ve enzelel furkan innellezine keferu bi ayatillahi lehüm azabün şedidün vallahü azizün züntikam kulillahümme malikel mülki tü'til mülke men teşa-ü ve tenziul mülke mimmen teşa-ü ve tu-izzü men teşa-ü ve tüzillü men teşa-ü bi yedikel hayr inneke ala külli şey-in kadir. Tülicülleyle finnehari ve tülicünnehara filleyl ve tuhricül hayye minel meyyiti ve tuhricül meyyite minel hayy ve terzuku men teşa-u bi gayri hisab. Ve indehu mefatihul gaybi la ya'lemuha illa hu, ve ya'lemu ma fil berri vel bahri vema teskutu min varakatin illa ya'lemuha vela habbetin fi zulumatil ardi vela ratbin vela yabisin illa fi kitabin mübin. Elif lam ra kitabün uhkimet ayatühü sümme fussilet min ledün hakimin habir ve emmel cidaru fekane li gulameyni yetimeyni fil medineti ve kane tahtehu kenzün lehüma ve kane ebuhüma salihan fe erade rabbüke en yebluga eşüddehüma ve yestahrica kenzehüma rahmeten min rabbike vema fe-altühü an emri, ikterabe linnasi hisabühüm vehüm fi gafletin mu'ridun. Allahu nurussemavati vel-ard, meselü nurihi kemişkatin fiyha misbah el misbahu fizzücaceti ezzücaceti ke-enneha kevkebün dürrzzün yukadu min şeceretin mubareketin zeytunetin la şarkiyyetin vela karbiyyetin yekadu zeytuha yudi-u velev lem temseshü narun nurun ala nurin yehdillahü li nurihi men yeşa-u ve yadribullahül emsale linnas vallahu bi külli şey-in alim.
Ali İmran 1-2-3-4-26-27
En'am 59
Hud 1
Kehf 82
Enbiya 1
Nur 35...
  Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 24-02-14, 15:17   #2 (permalink)
Hun
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.505
Konular: 724
Hun is on a distinguished road
Standart

Allah razi olsun eline emegine saglik
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:15.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz