Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > GİZLİ İLİMLER > HAVAS İLMİ KONULAR

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hz.Süleyman Mührü Duası Hun HAVAS İLMİ KONULAR 1 21-10-13 17:16
Ahidname duası nurcann Dua Kardeşlikleri 8 12-05-13 01:05
Mührü Süleyman Ayetleri Hun HAVAS İLMİ KONULAR 0 10-05-13 18:16
Hz. SÜLEYMAN (AS) İLE KARINCA Hun Dini Görsel Ve Hikayeler 1 12-02-13 10:46
Kanuni Sultan Süleyman SUMASALI Tarih Öğreniyoruz 0 02-11-12 14:28

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 10-10-13, 12:35   #1 (permalink)
Hun
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.505
Konular: 724
Hun is on a distinguished road
Standart Ahidname i Süleyman Duasi

Ahidname i Süleyman Duasi

Ahidname i Süleyman Duasi
بسم الله الرحمن الرحيم والله على مانقول وكيل بما يأكلون وكيل وعهدتكم بعهدالله وميثاقه واسمائه المقدست بكلمات الله التامات وبعزته وسلطانه وجبروته وطاعت فى خلقه وعظمته وعرشه وكرسه وارضه وسماواته وجنته وناره فخلقتم لسليمان ابن داود عليه السلام ان لايخالق عهدك ولاميثاقكم ولا عن ماينزل الله اليك من اسمائه المباركة الميمونة المقدسة ان لايعود بشئ من معصيتك بعده يومنا هذا وذالك يومك الذى تسمية ذالك اليوم من اوله الى منتها فأذكروها هذه العهد وهذاليوم الذى عاهدتم بنبى الله بيننا وبينكم كفيل وكيل وهذه يطالبكم منكم ان انتم خالقتم الحمد من بنى آدم وبنات حقا او يخالف احد من جيشكم على ان تأخذوه اعلى برية فأخذيتم بذالك وقلتم سمعنا واطعنا لهاذ الملك المسلط علينا وبخاتم السحر التى سخرلنا لها واقررنا بذالك فيفطوس ومبوس واوبس ولسطينابس فإنى خلقنا عهدك واثره فى جميع بنى آدم وبنات حَوََّاءَ فأنت فى حل مينا ومن دمائنا واشعارنا وابشارنا ولحومنا واللالحاون عندك ولا يعفكنا من بعدنا وبعدك وخاتم سليمان ابن داود على الجن والشياطين من الاسلام على الجن والشياطين والغيلان السحرة وام الصبيان والاياته وبحرمة هذه العهد وللدعوة ولا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم


Türkcesi :

Bismillahirrahmanirrahim Vallaahu Alaa maa nekuulu vekiilün Bimaa Ye'külüüne Vekiilün, Ve Ahedteküm Bi ahdillaahi Ve miisaakihii Ve esmaaihiL Mukaddeseti Bi kelimaatillaahi ttaammaati, Ve bi izzetihii Ve sultaanihii Ve ceberuutihii Ve taa ati Fii Halkihii Ve azametihii Ve arşihii Ve kürsihii Ve arzihii, Ve semaavaatihii Ve cennetihii ve Naarihii, Fe Halaktüm Li süleyman ibni Daavuud Aleyhisselaam, En Laa Yuhaliku Ahdeke Velaa Miisaagiküm Ve an maa yünezzilullaahi Ileyke min esmaaihiL MubaareketiL Meymuunetil Mukaddeseti En Laa yeuude Bi şey in Min Ma'siyetike Ba'dehüü Yevminaa Heezee, Ve zaalike Yevmikellezii Tesmiyyeti zeelikeL yevm, Min Evvelihii ILaa müntehaa Fezkuruuhaa ZeelikeL Ahdi Ve Heezel YevmiLLezii Aahedtüm Bi nebiyyillaahi Beynenaa beyneküm Kefiilün VekiiLün Ve heezihii Yutaalibüküm Min küm En Entüm Halaktüm EL Hamdü Min Benii Aademe Ve benaati Hakkan Ev Yuhalifü Ehadün Min Ceyşiküm ALaa En Te'huzüühü A'Laa Beriyyetin ´Fe Ühziitüm Bi Zaalike Ve Kultüm Semi'naa Ve E Ta'naa Liheezel melikil Müselliti Aleynaa Ve bi Haatemissihrilletii Sehhare Lenaa Lehee Ve Akrarnaa Bi Zaalike Feyfetuusin Ve Mebuusin Ve Evbusin Ve Lestiinaabisin Fe innii Halaknaa Ahdeke Ve Eserihii Fii Cemii i Benii Aademe Ve benaati Havvaa e, Fe ente Fii Halli Miinaa Ve min dimaa inaa Ve Eşaarinaa Ve Ebşaarinaa Ve Luhuuminaa Vel Elhaavini indeke Velaa Ya'Fikenaa Min Ba'dinaa Ve ba'dike Ve Haatemi süleyman ibni daavuud Alel Cinni Veşşeyaatiini Minel islaami Alel cinni Veşşeyaatiini Vel Gaylaanissiharati Ve Ümmissibyaani VeL Aayaatihii Ve Bi hürmeti HaazihiL ahdi Ve Lidda'veti VeLaa havle Ve Laa Kuvvete Illa Billa hiL aliyyil aziim


2 Kere Yazilan Harfler Uzatilarak ukunacak.


Anlami:
esirgeyen ve bağışlayan allahın adıyla die başlayıp herşey adına vekil kılıyor.sonra diyor ki "ahdediyorum allahın ahdiyle bu mukaddes esmalarla ve bu ulu kelimelerle,izzetinle ve hükmünle ve emrimle ve yaratıcılığınla ve arşla ve arzla ve gökle ve cennetle ve ateşle yarattığın davud oğlu süleyman aleyhisselamla " sonra kendini adadığını ve mübarek kelimelerle olduğunu falan söylüyor.arada cin veya melek isimleri geçiyor ifrit de olaiblir yüksek bi varlık olduğu kesin türünün.sonra müslümancinlerdenden ümmıssıbyana kadar tüm varlıklara hükmetme dileği geçyor onları davet ediyor ve la havle duasıyla bitiyor onun emriyle istio.
yalnız dikkat edin duadan anladığım kadarıyla şartlara uyulmadığı taktirde verilenler fazlasıyla alınabilir.ayrıca geldiklerinde veya duayı kullandığınızda size bir bedel belirtilebilir bedelin de ödenmesi lazım.maddi birşey olmaz büyük ihtimalle sizden bazı şeylerden vazgeçmeniz falan istenebilir




Ne ise yaradigini Merak edenler okuyun :
Imam i cafer H.z leri Buyurduki
eger Bir kisi Ruhlardan birini cagirmak ondan yardim almak isters, ve süleyman Peygamber gibi Ruhlari kendine itaatkar ettirmek istersen, defineler acmak ve devlere hükmetmek ve dünya üzerinde her ne maksudun varda ona ermek istersen, Esya lari altin yapmak , veya Allah katin dan rizik lanmak istersen (yani Akliniza ne geliyorsa onu yapmak icin) Sunlari yapmak lazimdir.
Bu Cinlere ruhlara seytanlara devlere bitki ve hayvanata hükmek isinin üstadi Belinas H.Z leridir ki Oda iskender A.S min veziri idi. ve bu ilimde hic kimse onun kadar bilgili degildi. onun sayesinde iskender bütün dünyayi feth etmisti.
Belinas H.Z leri derki : Bu ilmin 8 sarti vardir. 1 . Hayvani gida lardan yememelidir.(yumurta yogurt gibi) ve kendi nefsini kendine itaatkar kilmak lazimdir. Nefsini yenmek yani (nefsinin isteklerine karsi cikip sadece ibadetle mesgul omak ;davet sirasinda) Böyle oldugu zaman o kisiye Iyi ruhlar yakin olur. (kisi ancak sifreleri bilmediginden onlarla konusamaz irtibat kuramaz. lakin anlatilacaklar uygunlandigi vakit onlarla irtibata gecip diledigin seyi yaptirabilirsin) daima temiz olmak ve ibadetten geri kalmamak lazimdir.
2 ci sart sudurki: davet yapacagin zaman sana 7 sise lazimdir. her sise de her bir günün görevli melek inin ismi ni seklini vefkini ve dua sini caasusunu ve tercümaninin ve sual ve cavabini bilmek lazimdir.
3.cü sart: Saat leri ve buhur lari bildikten sonra 7 kürsi 7 mimber 7 cerir 7 caame ve 7 caamenin rengi 7 yildiz fenginde olmak gerekdir.7 hutbe 7 mendil 7 medh ve 7 melegin isimleri ve 7 cin padisahlarinin isimlerini bilmek gerekdir.
4.cü : davet yapan kisi yüksek bir yerde veya bir tepede oturup 24 peygamberin ismini duvara veya davet kagidinin üstüne yazmasi lazimdir. ve 4 halife nin isimlerini de yazacaktir.
5: oldugun yere hayvan yaklasmamalidir, hayvan olmamalidir. Namaz kilmayanlar kötü insanlar, kadinlar yaklastirmaya. o yerde ok kilic silah olmamasi lazimdir.
6: ve her baska bir sehre gittiginde 7 mendilide götürmesi lazimdir.ve 7 türlü azimeti ve Ahdname i süleyman dua sini okuyup davet etmek lazimdir. ki o sehirdeki meleklerle irtibat kurup istedigini yaptirasin. ve bu ahdname i süleyman duasi ni her ay basinda buhurun yakip okumak lazimdir. buhuru öd seker laden möstaki ve beyaz kendir dir. okurken bunlar yakilir ve Ahdname 9 defa okunur.
7: günes hamel burcun da iken melek i ahmer i melegi davet edesin. günes sevr burcunda iken melek i denhes davet edilir. cezva burcunda melek i mübtatar i davet edesin.seretan burcunda melek i meymunu azam davet edilir.esed burcunda sehuurus melek ini davet edesin. sünbüle burcunda sepid melegini davet et.mizan burcunda ebu ahtak melek ini , akrep burcunda beyaz melek i davet edesin.ve bunlardan baska 5 melek daha vardirki bunlar cin lere ve seytanlara hükmederler.
8:Ahdnameyi bilmek lazimdir.
Eger melek ten birini davet etmek istersen 3 gün oruc tut, sonra yüksek bir yere cikip büyükce bir mendil i oraya birak ,mendilin cevresinde ayet el kürsi yazilacak ve mendilin ortasina otur, sonra buhur yak, (okuyacagin kagidi veya kitabini önüne koy sonra bir kilic ve bir Kalkan i yanina koy.ki devler senden korksun. sonra perilerin ezanini okuyasin. sonra 7 defa ahdnameyi oku ve buhur yak. sonra meleklerden ne istersen isteyesin hemen yerine getirirler. ahd namyi okurken basin acik olacak ve her defada secde edilecek, ahdname kunmadan davet olmaz. ve ahdnamenin dogrusu dünya üzerinde zor bulunur (kitap sahibi ancak bu ahdnamenin gercegini 30 yilda buldugunu söylüyor) istersen bu davet den sonra cinlerden birini sikayet etsen ol cinnin hükümdari onu öldürür. Ahdname duasinda Allah in en büyük isimleri yazilidir.
Dünyada En büyük en degerli sey bu ahdname duasidir. Davetname kitabinin sahibi.

davettir okuyanlar Dikkat etmeli Havasla Ilgisi olmayanlar okumasin

Alinti
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 28-04-14, 14:26   #2 (permalink)
 
zeytınn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15-05-13
Mesajlar: 1.171
Konular: 73
zeytınn is on a distinguished road
Standart

teşekkürler..........
__________________
Kalpler uyana, aşkınla yana..Can kurban sana Sultanım ALLAH..
zeytınn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ahidnamei süleyman

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:07.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz