Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-sevgi-ve-ask-dualari/)
-   -   Kız İstemeye Giderken Okunacak Dua (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-sevgi-ve-ask-dualari/3768-kiz-istemeye-giderken-okunacak-dua.html)

deep 04-01-12 16:55

Kız İstemeye Giderken Okunacak Dua
 
Kız istemeye gidildiginde kız tarafının zorluk cikartmaması için, bu işe aracı yada yardımcı olacak kişinin sag elinin ayasına bir daire çizerek,
o dairenin içine 'Lemak- fenci' kelimesini yazdıktan sonra istenilecek kizin ismi ile o kızın annesinin ismi ve isteyen kişinin ismi ile isteyen kişinin annesinin ismi yazılır.
Sonrasında bu dairenin dış çevresine ise 'İnna enzelnahü' yazıldıktan sonra sağ avuc yumulu halde istenilecek kızın evine gidilir.

Eve gidildikten sonra ancak kızın annesinin yada babasinin elini sıkmak için avuc acilir.
Aradan belli bir zaman gectikten sonra Allah'ın izniyle diyerek konuya girildiginde , kimselere hissettirmeden sağ elin küçük parmagindan başlıyarak
'kaf' , 'ha' , 'ya' , 'ayın' , 'sat' diyerek tüm parmaklar avuc içinde tekrar kapali duruma getirilir..

ikinci aşama olarakta bu sefer sol elin kücük parmagindan basliyarak 'ha' , 'min' , 'ayan' , 'sin' , 'kaf' diyerek tum parmaklar avuc icinde kapali duruma getirilir.
Devamında fil süresi okunurken ilk 'termihim' kelimesinde sag elin bas parmagindan basliyarak her termihim terkrarinda tüm parmaklar acilmalidir.

Onuncu parmakta acildiginda yine kimseye hissettirmeden(!) 'Bihicaretin min siccil. Feccealehüm keasfin me'kul' dendikten sonra kızın anne babasinin yüzlerine dogru sessizce üflenmeli ve tekrar avuc yumulmalidir..

Munecim 04-01-12 18:48

Eline saglik cok tesekkurler


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:12.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.