Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 24-08-12, 01:00   #1 (permalink)
DİLEKDUASIYÖNETİM
 
Üyelik tarihi: 23-08-12
Mesajlar: 17
Konular: 17
DİLEKDUASIYÖNETİM is on a distinguished road
Standart Moderatör Görevleri Ve Kuralları

Moderatör Görevleri Ve Kuralları

Moderatörler Yetkileri Verildikleri Andan İtibaren Bu Kuralları Kabul Etmiş Sayılırlar..


1)Moderatörler En Az 2 Günde Bir Siteye Girmeli Ve Site İçinde Aktif Olarak Bulunmalı, Kendilerine Verilen Görevleri Yerine Getirmelidir.

2)Moderatörler Her Zaman Yöneticilere, Kullanıcılara Ve Diğer Moderatörlere Karşı Saygılı Davranmak Zorundadır. Üyeleri Rencide Edici Kelimeler Kullanmamalıdırlar..

3)Moderatörler , Bulundukları Bölümün Ve Özellikle de Sitenin Düzenve Huzurundan Sorumludurlar...

4)Moderatörler Bulundukları Bölümde Yazılanları, Açılan Konuları Takip Etmeli, Düzeltilmesi Gereken Linkleri Veya Eklenmiş Fotoları Düzenlemeli, Gayri Ahlaki Bir Şey Gördüklerinde Kendileri Müdahale Edebiliyorlarsa Etmeliler Edemiyorlarsa Bir Üst Yöneticiye Durumu İletmelidirler..


5)Kendi Bölümünden Sorumlu Olan Moderatör , Başka Bölümlerin İç İşlerinden Sorumlu Değildir Ve Buraya Yaptırım Uygulayamaz.

6)Moderatörler, Üyelere Kin Gütme Gibi Bir Hakka Sahip Değildir. Bu Davranış Modluklarının Alınması Ve Bir Daha Aday Gösterilememeleri İçin Geçerli Bir Sebeptir.

7) Moderatörleri Eleştiren Üyeler Olabilir. Onların Görevlerini Kötüye Kullandıklarını Haksızlıklar Yaptığını Söyleyen Kişileri Hakaret Ediyor Gerekçesiyle Açılan Konuyu Kilitleyemez

Üyelerin Moderatörler Hakkındaki Şikayet Ve Görüşlerini İstedikleri Yerde İfade Etme Hakları Vardır. Yine Hakaret Yada Seviyesizlik Olmadığı Sürece Kimsenin Düşüncesini Söyleme Özgürlüğü Kısıtlanamaz.

Bu Bağlamda Moderatörler Hakaret Veya Seviyesizlik Dışında Bir Eleştiriye Karşı Hoş Görülü Olmalıdırlar...

8)Moderatörler, Hiçbir Sebeple Moderatör Olan Nicklerinin Sifrelerini Bir Başkasına Veremezler..! Bu Kişiler 1.Dereceden Yakınları (Anne, Baba, Kardeş, Kuzen, Yeğen Vs...) Bile Olsa Kabul Edilemeyecek Bir Davranıştır. Herhangi Bir Sorun Yaşandığında Da Böyle Bir Bahane Kabul Edilmeyecektir Ve Moderatörlükleri Geri Alınacaktır.


9)Moderatörler Müdahalede Zorluk Çektikleri Konularda Diğer Moderatörlerden Veya Bir Üst Yöneticilerden Yardım İsteyebilirler.


10)Admin Tarafından Kabul Edilen Kararlar Gereği - Siteye Zarar Vereceğine Kanaat Getirilirse - Moderatörün / Moderatörlerin Görevine Bir Açıklama Yapılmadan Son Verilebilir.

11)Moderator Bölümünü/Bölümlerini Sürekli Aktif Tutmak Zorundadır. Bölümlerini Canlandırmak İçin Atılan Her Adımda Moderatörler Bizzat Sorumludurlar. Haftada En Az Birkaç Konu Eklemelidir..

12)Moderatörler Kendi Bölümlerinde Kuralları Çiğneyen Üye Olursa Öncelikle Kendileri Uyarmalı Eğer Kuralları Çiğnemekte Israr Ederse Durumu Bir Üst Makama Bildirmelidirler.

13)Moderatörler Kesinlikle Üyelere Forum Yönetimi İçin Gerekli Olan Veya Yardım Amaçlı Hariç Özel Mesaj Atamazlar.PM yi Farklı Amaç İçin Kullanan Yetkililer tesbit Edildiği An Haber Verilmeksizin Yetkileri Alınır..


14)Moderatörlerin Görevleri sadece foruma girip çıkmak değildir, günlük eklenen konuları takip etmeli,foruma uygun olmayan konuları silmelidir....

15)Moderatörlük Görevini Aksatan Moderatöre Belli Aralıklarla İlk Önce Uyarı ,Aksatmaya Devam Ettiği Takdirde de Yetkilerinin Elinden Alınması Yada Sınırlandırılması Yoluna Gidilecektir...
__________________
DİLEK DUASI YÖNETİM
DİLEKDUASIYÖNETİM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
-