Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 24-08-12, 10:11   #1 (permalink)
Gülşen
Yasaklı
AKTİF ÜYE
 
Üyelik tarihi: 23-08-12
Mesajlar: 256
Konular: 51
Gülşen is on a distinguished road
Standart 20-26 Ağustos Haftası TAROT Yorumları.

20-26 Ağustos Haftası TAROT Yorumları.

KOÇ: DEĞNEK 2- DEĞNEK KRALİÇESİ- DEĞNEK 3
Duygularınız incinmedin diye kendinizi korumanın akılcı yollarını buldunuz. Aşk kartlarınız hafta sonunda duygu dünyasından uzaklaşıp mantık kılıfı geçirilmiş açıklamalarla kendinizi oyalayacağınızı, hafta ortasında güçlü ve umarsız görüneceğinizi bu şekilde kontrolü yeniden ele geçirdiğinizi düşüneceğinizi anlatıyor. Hafta bitmeden aslında kendi yazdığınız bir senaryonun oyuncusu olduğunuzu fark edecek, ilişkinizin sağlam yönlerini görerek, kendinizi güvende hissedeceksiniz. Paranızın yönetimini mükemmel şekilde yapmak istiyorsanız lüks masraflardan uzak durun. İş yaşamınızda yeriniz sarsılmaz ve yöneticileriniz sizden memnun.

BOĞA: KILIÇ 2- ASILAN ADAM- DEĞNEK KRALI
Kuşkular ve güvensizlik duygusu aşk yaşamınızda çöküş getirebilir. Aşk kartlarınız hafta sonundan itibaren şüpheler içinde yol alacağınızı ama yanılmayacağınızı vurguluyor. Hafta ortasında büyük bir buhran geçirebilirsiniz. Bir yandan vazgeçmek istemeyecek öte yandan olayları hazmedemeyeceksiniz. Affetmek veya vazgeçmek sizi bunalımdan kurtaracak iki anahtar. İkisi de imkansız ise manevi yönden güçlü olmaya çalışın. Hafta bitmeden yöneticilerinizden biri önerileriyle güç verecek. Maddi konularda kısıtlama döneminiz başlamalı. Aşırı harcamalardan kaçının hatta aşırı cimri davranın. Para kartlarınız beş parasız kalma ihtimalinizi vurguluyor.

İKİZLER: KUPA KRALI-PARA PRENSİ- KILIÇ 6
Sezgilerinizin yükselişi başkalarına karşı anlayış geliştirmenizi sağlıyor. Öte yandan duygularınızı açıkça ifade etmek yerine içinizde yaşamayı da tercih ediyor olabilirsiniz. Aşk kartlarınız hafta sonunda anlayışlı, şefkatli, hafta ortasında erteleyen bir ruh halini yaşayacağınızı, hafta bitmeden partnerinizin bakış açısını yüzde yüz anlayacağınızı bildiriyor. Para kartlarınız ise ilerde yapmayı düşündüğünüz her şeyi şimdilerde gündeme getirme şansı bulacağınızı ve daha fazla kazanabilmek adına bir seyahat planlayacağınızı anlatıyor.

YENGEÇ: ÖLÜM- DEĞNEK 10- KADER ÇARKI
Her bitiş yeni bir başlangıç demektir. Aşk kartlarınız temiz bir sayfa açmanız gerektiğini hatırlatıyor. Bitişiniz stres yüklü birkaç gün geçirmenize sebep olsa da hafta bitmeden aydınlığa çıkacak aslında gerçek bir şansla karşılaştığınızı anlayacaksınız. Yaşam boyunca bazı fırsatlar bize bir kez sunulur. Ayrılmayı başarırsanız daha güvenli ve güzel bir geleceğe ilerlersiniz. Finansal alanda çok çalışmak ve az kazanmaya razı olmanız gerekiyor. Para kartlarınız çabalarınızın boşuna olmadığını, kısa zamanda ürünleri toplayacağınızı bildiriyor. Yöneticileriniz özel bir teklifle memnuniyetini bildirecek.

ASLAN: DEĞNEK 5- KUPA ŞÖVALYESİ- KILIÇ 8
Kıskançlık hafta sonunda davranışlarınızı yöneten yegane duygu olacak. Aşk kartlarınız yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu, duygularınızı yeniden gözden geçirmek için hafta ortasında kendinize boş zaman ayıracağınızı, küçük bir gezintinin de iyi gelebileceğini anlatıyor. İşsizseniz ne yazık ki bir müjde yok ama sınav, yarış gibi bir uğraşı içindeyseniz kaderin ellerine kendinizi teslim etmelisiniz. Hafta bitmeden sezgilerinize kapınızı kapatacak, düşüncelerle kendinizi bunalıma sürükleyeceksiniz. Oysa sezgilerinizi ve olumlu düşünce gücünü kullanmanız gerekiyor. Ne duygu dünyanızı nede finansal kaynaklarınızı geliştirme çabasında olmayacaksınız hafta boyunca.

BAŞAK: GÜNEŞ-KUPA 10- KILIÇ ASI
Haftanın en şanslı burçlarındansınız. Kartlarınız hem aşkta hem parada kazanacağınızı bildiriyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlara çözüm bulacak, tatil modunda bir hafta sonu yaşayacaksınız. Aşk kartlarınız kutlamaların hafta ortasında mutluluğunuzu pekiştireceğini hatta evlilik kararı alabileceğinizi anlatıyor. Hafta bitmeden açıklayıcı bir konuşmayla gelecek sorunları önceden çözümleme imkanı bulabilirsiniz. Para konusunda kaygınız yok ve beklentileriniz düşük. Buna rağmen sandığınızdan daha büyük kazanımlar elde edeceksiniz. Yöneticilerinizle beklentileri hakkında net bir konuşma yapmalısınız.

TERAZİ: KUPA PRENSİ- KILIÇ 7- PARA 4
Barışcıl bir hafta sonu yaşayacak, iyi niyetli yaklaşımlara olumlu cevap vereceksiniz. Aşk kartlarınızın mesajı; barışa rağmen kuşkuların, güvensizlik ve saplantıların hakim olacağı bir dönem geçireceğiniz. Bununla birlikte para kartlarınız çalıntı ve kayıp ihtimalinin hafta bitmeden malınızı, paranızı daha fazla korumaya yönelik bir önlemler dizisini yaşamınıza getireceğini söylüyor. İşinize ve paranıza sıkı sıkıya sarılarak geçireceğiniz hafta boyunca gelişime değil korunmaya önem vereceksiniz.
AKREP: PARA 6- AŞIKLAR- PARA 10
Yardımlaşma, dostluk ve duygusal ilişkilerde paylaşım öncelikli konularınız. Aşk kartlarınız aranızdaki duygu bağından ziyade arkadaşlık bağının güçleneceği bir hafta geçireceğinizi anlatıyor. Flört aşamasına hafta ortasında geçebilirsiniz. Finansal konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Son kararı sezgilerinizle veya kalbinizin sesini dinleyerek vermelisiniz. Akıl yürütme sonuca değil hataya götürecek. Hafta bitmeden ailenizden destek alabilirsiniz. Duygu dünyanızı ciddi bir platforma taşımak üzere partnerinizle ailenizi tanıştırmak için hafta sonuna doğru bir davet planlayacaksınız.

YAY: PARA 4- KILIÇ 3- DÜNYA
İsteksiz başlayacağınız hafta sonunda, dışarıda veya eğlencede olmak, aşka emek vermek arzusunda olmayacaksınız. Aşk kartlarınız hoşunuza gitmeyecek davranışların sizi ilişkiden uzaklaştıracağını belirtiyor. Uzak kalmaya çalıştığınız kişiler hafta ortasında kalbinizi acıtacak sözler sarf edebilir ve ummadığınız şekilde itham edilebilirsiniz. Hafta bitmeden eski dostlarınıza, eski konumunuza veya eski sevgilinize hızlı bir dönüş yapacak, yeniden huzuru bulacaksınız.

OĞLAK: PARA 3- YILDIZ- PARA 8
Haftanın en şanslı burçlarından birisiniz. Hem aşk hem para konusunda dileklerinizin gerçekleşeceğini anlatan aşk kartlarınız: hafta sonunda aşkın dibinde mutlu sularda yüzeceğinizi bildiriyor. Hafta ortasında büyük bir dileğiniz gerçekleşecek. Partneriniz veya patronunuz olmasını en çok istediğiniz şeyin müjdesini verecek. Parasal kaygılarınızı yok edecek bir durum gerçekleşecek. Hafta bitmeden yeni şeyler öğrenecek, işinize dört elle sarılacaksınız. Öğrenecekleriniz mesleki yaşamınızda puan kazanmanızı sağlayacak.

KOVA: KUPA 7- KILIÇ 5- DEĞNEK 6
Ayrılık düşüncesi kafanızı meşgul edip duruyor ama henüz eyleme dönüştürmüyorsunuz. Aşk kartlarınız bir süre daha olumsuz düşünceler yumağında çırpınacağınızı ancak hafta bitmeden müjdeli haberi alacağınızı bildiriyor. Kendinizi negatif duygularla boğmayın. Hafta ortasında intikam ve kin duyguları saracak. Kızgınlığınızı arttıracak gerçekleri fark edeceksiniz ancak hafta bitmeden olayları çözecek esas haber size ulaştığında kutlama yapacaksınız.

BALIK: KUPA KRALİÇESİ- KILIÇ PRENSİ- DENGE
Duygusal ve içe dönük bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Film izlemek, müzik dinlemek ruhunuzun yeniden canlanmasını sağlayacak. Hafta ortasında alacağınız olumsuz bir haber sinirlerinizi gerse de, hafta sonunda yeniden huzur ve içsel dengenizi bulacaksınız. Aşka dönük duygularınızı içinizde, kendi başınıza yaşayacak, iniş-çıkışlı ruh halinizi başkalarına yansıtmayacaksınız. Yöneticileriniz ve iş arkadaşlarınızla aranızdaki uyum sevindirici olacak.

Gülşen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-