Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 11-10-12, 19:16   #3 (permalink)
ZaL
YENİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 11-10-12
Mesajlar: 9
Konular: 0
ZaL is on a distinguished road
Standart

Alıntı:
dilekduasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bismillahirrahmanirrahim

Ya eyyühellezine amenü innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüflihun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun.
ve etıy`ullahe ve etıy`ur rasule vahzeru.fein tevelleytüm fa`lemu ennema ala resunlinel (ala resulina )el belağulmübin.Allâh ümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim (resulikel kerim) tövbe sakın bu kelimeyi bu halde telafuz etmeyin kerim olan sadece hak tealadır).ve bielfi elfin la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.ve bihakkı Muhammed Mustafa sallAllâh ü aleyhi ve sellem.

Perşembe gecesi saat 23 den sonra kötü alışkanlıkları bırakması için anne ismiyle beraber telaffuz ederek güzel niyet et niyet edip 41 kez okuyun.

Yazım hataları ALLAH korusun çok tehlikeli kelimeleri mana olarak değiştirir dikkatli olun lütfen... aslında bu tür paylaşımlarda eğer mümkünse arapçasını yazabilirseniz daha net bir şekilde doğru ve yanlışları çözebiliriz...
ZaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-