Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 15-11-12, 03:00   #1 (permalink)
SUMASALI
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart Sevgi Meleklerinden Şifalayici Bir Dua

Sevgi Meleklerinden Şifalayici Bir Dua

Sevgili Sevgi Melekleri, şimdi, saf sevgi ve ışıktan oluşan, beni şefkatle ve nazikçe saran bir bariyer oluşturun. Meleksi ve Yaradan'ın sevgisinin en kutsal titreşimiyle, üzerimden ve içimden, sevgi duşunuzla tamamen ve kesinlikle yıkanmama izin verin. Şimdi, tüm zamanlarda, tüm gerçeğimde, sonsuza dek benimle kalması, beni desteklemesi ve koruması için, sevginize izin verin.

Sizin tanrısal sevginizin bütün fiziksel bedenime, bütün hücrelerime, kemiklerime, kaslarıma ve sinirlerime, kanıma ve tenime derinden işlemesini talep ediyorum. Sevginizin, Enerji ve ses gibi titreşirken, sevgiyi hissederken, fiziksel bedenimin her durumunda içimde bulunmasına izin verin.


Sevginiz sürekli varlığıma akarken, onun aura alanıma işlemesine, eterik, duygusal, mental ve spritüel bedenlerimde bütün olarak ve tamamen varolmasına izin veriyorum. Bütün varlığımda bulunan sevgiyle; bütün negatif enerjiler, blokajlar, sınırlar, şüpheler ve korkular tamamen ve kesinlikle şu an çözülüyor ve böylece bana uyan en yüksek sevgi titreşiminde bulunabilirim.


Sevgi gibi düşünmeme izin verin,

Sevgi gibi davranmama izin verin,

Sevgi olmama izin verin,

Sevgiyi tamamen somutlaştırmama izin verin,

Ben Yaratıcının sevgisinin bütünlüğüyüm.


Lütfen içsel dönüşümümün başlamasına ve kolaylıkla bitmesine izin verin böylece Dünya'da saf, yol gösterici sevgi olarak varolabilirim.


Sevgi Meleklerinden sevgi enerjisinin rehberliğinde kanallarımı açmalarını rica ediyorum, böylece sevgiyi kolayca ifade edebilirim. Sevginin doğal enerjisine, ruhumdan aktive olması ve beni çevreleyen her şeye güneş gibi doğması, kendi varlığımla direk bir sevgi ayağı oluşturması için izin verin. Geçerli kişiliğimi ve algımı kendi varlığımdaki sevginin özüne hizalayın, böylece kendi gerçeğim olarak varolabilirim. İçimdeki sevginin varlığımdan yayılmasına, Yaratıcının ruhuna direk hizalanmasına ve bana ilerlerken rehberlik etmesine izin verin.


Kanallarım açık olarak sevgiyi ifade ederken refahım, sağlığım ve yaşama gücüm Yaratıcının mükemmelliğine dönüşüyor. Sevginin gücüyle bütün finansal korkular, blokajlar, problemler ve sınırlar yok oluyor ve Yaratıcının bolluk ve bereketi bütün gerçeğime işliyor.


Vücudum ve aklımla ilgili tüm ağrı ve acılarımın şimdi sona ermesine ve sevginin insanlığın ağrılarını ve acılarını şifalandırmasına izin verin. En derin arzum bütün insanlığın ve benim sevgi olmamız ve Yaradan'ın sevgisini tamamiyle deneyimlememiz. Bunun şu an kesinlikle tecelli ediyor olduğuna, sevgi titreşiminin Dünya'da açığa çıkıyor olduğuna ve şu an Dünya'nın kucağında olduğuna kesinlikle inanıyorum.


Bütün ruhsal ve fiziksel ilişkilerimin sevgiyle dolmasına izin verin. Sevginin bütün dünyadaki Yaratıcı ruhları şifalandırmasına ve sevgiyle barış içinde birleştirmesine izin verin.


Şimdi sevgi korkunun yerine geçti; sevgi benim aklımdaki ve insanlığın tüm akıllarındaki tek gerçek. Dünya sevgiyle birleşti. Yaradan'ın sevgisi ve insanlığın ruhları tarafından destekleniyorum ve insanlığa, Yaradan ile olan sonsuz birliğe sevgimi gönderiyorum. En büyük dileğim, sevgi kendi ruhlarının ve tek olan Yaratıcının sevgisi olduğunda, insanlığın, sevginin bize sunduğu amacı, gerçeği ve özgürlüğü görebilmesidir.


Sevginin, benim kendi varlığımın, hayatımın ve enerjimin yanı sıra, insanlığın gerçekliğine de pozitif değişim getirmesine izin verin.


Bu dua, odaklanma ve konsantrasyonu Yaratıcının tam kalbine gönderiyorum.


Lütfen Sevgi Melekleri, şimdi sevginizle beni kucaklayın. Teşekkür ederim.'


Sevginin bir örneği ve kaynağı olarak sizin için daima buradayız.

Sevgi Melekleri


Çeviren: Esra Tan
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-