Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 04-12-12, 00:21   #1 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart Mülk ya da İş Sahibi Olmak İçin

Mülk ya da İş Sahibi Olmak İçin



Mal mülk sahibi ya da iş sahibi olmak isteyenlerin
7 gece uygulaması gereken dua aşağıdaki gibidir....

Okuma şekli şöyle; gece yatsı namazından sonra önce niyet edilecek ne içinse o söylenecek sonra

333 defa salavat,

Allahümme salli ve sellim ve barik alâ seyyida ve mevlâna Muhammedinin nuriz zatiyyi ve sirris sariyyi sirruha fi cemiy'il asari vel esmai ves sifati ve sellim tesliyma


333 defa tesbih duasi,

Lâ ilâhe illâllahü vahtehû lâ şerike leh lehül mülkü velahül hamdü ve hüve alâ şey'ün kadir. Subhanallâhi velhamdüllilâhi ve lâ ilâhe illâllahü vallahü ekber, ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm



333 defa ; A-li imran suresi 26. ve 27. ayeti

26. Ayet
Kulillâhumme mâlikel mulki tû’til mulke men teşâu ve tenziul mulke mimmen teşâ’(teşâu), ve tuizzu men teşâu ve tuzillu men teşâ’(teşâu, bi yedikel hayr(hayru), inneke alâ kulli şey’in kadîr(kadîrun).

27. Ayet
Tûlicul leyle fîn nehâri ve tûlicun nehâra fîl leyl(leyli), ve tuhricul hayya minel meyyiti ve tuhricul meyyite minel hayy(hayyi), ve terzuku men teşâu bi gayri hısâb(hısâbın).



Anlamı: De ki: "Mülkün mâliki olan Allah'ım. Mülkü dilediğine verirsin ve dilediğinden mülkü alırsın. Ve dilediğini azîz kılarsın ve dilediğini zelil edersin. “Hayır” senin elindedir. Muhakkak ki sen herşeye kaadirsin.(26)

Anlamı: Geceyi gündüzün içine sokarsın ve gündüzü gecenin içine sokarsın. Canlıyı ölüden çıkarırsın ve ölüyü canlıdan çıkarırsın. Ve dilediğin kimseyi hesapsız rızıklandırırsın.(27)



"333" defa ara vermeden okunacak. Bitiminde niyet tekrarlanacak.
  Alıntı ile Cevapla
-