Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 21-11-11, 21:18   #1 (permalink)
nurcann
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart Tera Mai Reiki Nedir Öğrenelim

Tera Mai Reiki Nedir Öğrenelim

Tera Mai Reiki hakkında gerekli bilgileri sevgili dilekduası.com üyelerimize yazalım

Tera Mai / Seichem Reiki sistemi St. Germain ve Violet Flame (Mor Alev) uyumlamasını da içerir. Bu uyumlamalar sayesinde boğaz, üçüncü göz, ruh ve ruh yıldızı çakraları Melchidazek inisiyasyonu ile de birleşerek ''Gökkuşağı Köprüsü'' kurarlar.Şifa enerjisinin akışını nefes terapisi dengeler ve psişik ameliyatı da öğrenirsiniz.Şifa seansı bittikten sonra olumsuzluklar Mor Alev'de ortadan kaldırılır ve hastanın aurası yeniden yapılandırılır. Şifa verme esnasında şifacı, rehberleriyle sürekli olarak temas halindedir ve her adımda onlardan yardım alır.

Tera Mai / Seichem Reiki sistemi Hindistan'da modern Tıp Pratisyenlerinden bile onay almıştır. Mumbai'de bir ortopedi cerrahı, bir hastasını ameliyat öncesi Tera Mai Seichem ile çalıştırarak modern tıpla holistik teknikleri başarıyla birleştirmiş, kayda değer başarı kazanmıştır.

TERA MAI /SEICHEM REIKI'NIN ORTAYA ÇIKIŞI
Bu sistem Kathleen Ann Milner tarafından, yüksek bir bilincin rehberliğiyle ortaya çıkmıştır. 1983 yılında, Kathleen Reiki 1 ve 2. seviyelerine inisiye oldu, ancak yaşadığı bazı maddi imkansızlıklar sebebiyle Reiki Master seviyesini alamadı. Bundan sonraki süreçte hayatına devam ederken iki trafik kazası geçirdi ve sonrasında sağlığı kötüleşerek şiddetli ağrılar ve problemler yaşamaya başladı. 1989 yılında ise makul bir ücretle Reiki Master seviyesine inisiye oldu. Öncelikle kendini iyileştirmek üzere çalışmaya başladı. Bu çalışmaların olumlu sonuçlarını hayatında ve sağlığında hissederken kızı katıldığı bir workshopta annesinin Reiki Master olduğunu söyledi.

Böylece Kathleen'in yaşamındaki değişim süreci başladı. 3 kişiyle başlayan grupları 1990 senesinde artık düzenli öğrenci grupları haline gelmişti. Bu sıralarda New York'ta Whole Life Expo adlı bir fuarda workshop için davet edildi. İşin ilginç tarafı Kathleen'in pek çok başvuru arasından seçilmesi ve Kathleen'in ise herhangi bir başvuruda bulunmamış olmasıydı. Onu davet eden ilgililer bile buna bir açıklama getiremediler. Ve New York'da kaldığı esnada bir arkadaşı vasıtasıyla Marcy Miller ile tanıştırıldı. Marcy ile ortak ilgi alanlarını paylaşıyorlardı. New York'dan ayrıldıktan sonra da Marcy ile iletişimini sürdürdü. Marcy bir sonraki karşılaşmalarına kadar Mısır'a ve sonra Sai Baba'ya ziyarette bulundu.

Bir sonraki karşılaşmaları Los Angeles'taki Whole Life Expo'daydı. Marcy, Sai Baba ile karşılaştığında ondan Reiki'de Takata'nın bir sembolü kullanmadığını ve Reiki'nin her üç seviyesinin inisiye süreçlerinin tam olmadığını öğrenmişti. Marcy ise Sita Ashram'da kalırken yüksek bir bilinç tarafından bir sembol almıştı. Kathleen de Los Angeles'taki o fuarda bu sembolü sürekli olarak değişik şekillerde görüyordu. Karşılaşmalarının ertesi günü, konuştukları yüksek bilinç eksik inisiyasyon prosedürlerini ve Zonar adlı sembolü Kathleen'e verdi. Kathleen Marcy'yi ve Marcy Kathleen'i inisiye etti. Sonrasında rehberlerinin de izniyle Kathleen küçük bir bedel karşılığında (10 USD) pek çok öğrencisini ve bazı Reiki masterları inisiye etmeye başladı. İnisiye ettiği herkes enerjinin bu inisiyeden sonra yükseldiğini hissediyordu.
1991'de Marcy ile Hindistan'a bir yolculuk yaptığı esnada, yüksek bilinç tekrar göründü ve Zonar sembolünü Harth ve Halu sembolleriyle yeniledi, böylece daha yüksek bir Reiki titreşimine inisiye edebilecekti. Marcy ve Kathleen tekrar birbirlerini inisiye ettiler. Ve yine küçük bir bedel karşılığı diğer öğrencileri de inisiye etmeye başladırlar. Bu seneden itibaren spritüel rehberlerinin söylediği üzere adım adım, enerji yükselmeye devam etti. Kathleen'e kafası ve enerjisi karışmadan, uyumlu bir gelişme gösterecek şekilde yeni semboller gelmeye başladı. 1991'den beri Kathleen 5. boyut varlıklarıyla temastadır (dünya 3. boyutta), bunlar: Yükselmiş Üstadlar, Galaktik Federasyon, Sonsuz Işığın Melekleri

Onlar Kathleen'i Sakara, Sophi El ve Angelic Light şifa ışınlarına inisiye etmişlerdir. Kathleen bu ışınlara başkasını inisiye etmesine rağmen henüz zamanı gelmediği için başkalarına bu inisiyelerin belirli seviyelerinin nasıl yapıldığını öğretmemiştir.

TERA MAI / SEICHEM REIKI SEVİYELERİ
Tera Mai/Seichem Reiki I
Bu seviyede kendinize ve başkalarına basitçe ellerinizi rahatsız olan bölgeye koyarak enerji verebilirsiniz. Tera Mai / Seichem Reiki fiziksel, duygusal, zihinsel ve spritüel olmak üzere tüm seviyelerde çalışır. Sizi enerji akışı için bir kanal haline getirir.Mor Alev Uyumlamasını ve Melchizadek İnisiyasyonunu içerir.

Ellerinizden bu enerjinin akmasını sağlayacak uyumlama

Kendiniz ve başkaları için Reiki/Seichem uygulamaları

Şifada dokunma noktalarını keşfetmek

Yiyecek, bitki ve hayvanlara Reiki/Seichem enerjisi vermek

İçsel huzuru ve dengeyi fark etmek

Melchizadek uyumlaması

Tera Mai / Seichem rehberlik yolu ve etik prensipleri

Aura temizleme

Topraklama

Tera Mai/Seichem Reiki II
Tera Mai Reiki/Seichem II enerji akışınızı çoğaltır ve size bir kişiye, hayvana veya duruma nerede olursa olsun uzaktan şifa gönderebilmenizi sağlar. İstenmeyen alışkanlıkların bırakılmasını, duygusal ve zihinsel şifa verilmesini sağlar. Bu aşama da 6 şifa sembolü öğrenilir. Bütün el pozisyonlarını kullanarak ve aynı zamanda uzaktan da şifa gönderme yöntemlerini öğrenilir. YOD inisiyasyonunu içerir.

Şifa sembollerini keşfetmek

Şifa gücünüzü çoğaltmak için uyumlama

Uzaktan şifa metodları

Duygusal/zihinsel şifa vermek için gerekli araçları öğrenmek

TERA MAI / SEICHEM MASTERY
Tera Mai / Seichem Master seviyesinde Tera Mai sembollerini, inisiyasyon prosedürlerini, ve başkalarına nasıl öğreti verip inisiye edeceğinizi, inisiyasyon esnasındaki nefes teknikleri, kasılmalar ve renk geçişlerini öğrenirsiniz. Aynı zamanda bu seviyede Melchizadek İnisiyasyonu , Yod inisiyasyonu ve Mor Alev inisiyasyonunu da başkalarına uygulayabilmek için gerekli bilgileri de alabilirsiniz.

MELCHİZADEK İNİSİYASYONU
Bu inisiyasyon kişiyi yükselmiş üstadlar ve Dünya gezegeninin İlahi planıyla iletişim kumanızı sağlar, şifa kanallarını açar. Kişinn yaşamına doğal bir enerji akışı getirir, ve topraklama özelliği olduğu için önemli bir inisiyasyondur.Bu inisiyasyon bilinçte bir genişleme sağlar. Bu inisiyasyonun etkileri, fiziksel olarak baş çevresinde bir genişleme hissi, veya bacağın aşağı kısmında topraklanma esnasında olduğu gibi hafif bir gıdıklanma hissi olarak algılanabilir. Tümüyle inisiye olmuş bir Reiki Master bu seromoniyi yapabilmeve ikinci çakradan gelen bu enerjiyi kullanabilme yeteneğine sahip olur.

YOD İNİSİYASYONU
Kadim arketipik yapılara doğru ilk inisiyasyondur ve inisiye edilen kişiyi yüksek düşünce modellerine bağlar. İnsan ruhunda kalıtımsal olarak var olan özellikleri ortaya çıkaran kişisel bir inisiyasyondur. İlahi plana içsel biliş eşlik eder. Bu inisiyasyon Ruh, ruh yıldızı, üçüncü göz ve kalp çakrası arasındaki bağlantıyı tekrar kuran Gökkuşağı Köprüsünün kurulmasına yardımcı olur. Yod inisiyasyonu kalbi sevgi ve şefkate açmak üzere hizmet eder. Astroloji, tarot, kanallık vb konularla ilgilenen herkes için inisiyasyonun hemen arkasından daha net önseziler fark edilir.

MOR ALEV UYUMLAMASI
Mor alevin doğası saf dönüşümü getirir, ateşin bir biçimidir. Kişi kendi üzerinde bu dönüşümü yaratmak istiyorsa, gece uyumadan önce Mor Alev'in meleklerini ve Saint Germaine'i çağırır. Ve onlardan şifa ve dönüşüm istediği konu üzerinde çalışmalarını rica eder. Genelde sabahleyin problem çözülmüştür. Eğer problem derinse alıcının bu prosedürü arka arkaya 21-30 gün sürecinde tekrar etmesi tavsiye edilir. Bu enerjiyi başkalarının üzerinde kullanmak için Mor Alevin Meleklerini ve Saint Germaine'i çağırdıktan sonra şifacı kendisini mor bir alanda veya meleklerin ortasında imgeler. Şifacı uzaktan veya dokunarak kendinin ve meleklerin mor renkle beraber şifa alanın sorunlarını çözdüğünü görür. Meleklerle çalıştığını imgelemek şifacıyı yolunda tutar ve olmakta olanın gerçekliğine bağlar.

ELEMENTLER
SAKARA ateştir. Ateşin kendisi dünyadaki hiçbir bilimadamı tarafından açıklanamayan bir fenomendir. Bunun sebebi ise ateşin 4. boyuttan, ışığının ise 5. boyuttan gelmesidir. Fiziksel formlarımızla biz 3. boyutta yaşıyoruz. 3 boyutla sınırlı terminolojimizi kullanarak 4 ve 5. boyut fenomenlreini açıklamamız olanaksız.

Masterların söylediğine göre Sakara veya Ateş şifa alanında Angelic Light ışınını (havanın iyileştirici özelliği) tutan araç veya damar olarak ifadeSakara aurayı çevreleyen gökkuşağı renklerindeki koruyucu ışığı getirir. Bu ışığın bedeni ya da merkabadır. Fiziksel trans durumunun çeşitlerinden biri olan evrenin beden dışı gezilerini denetler. Doğru olan gerçeklik Bir olmanın ruh deneyimindeki bilinçtir.

Şifa esnasında Sakara aura, yani bedeni çevreleyen elektro manyetik alanla çalışır. Ateşin bir özelliği dönüşümdür. Sakara yakarak ilerler, fiziksel, zihinsel, duygusal ve diğer spritüel bedenlerdeki tıkanıklıkları ve dirençleri dönüştürür. Sakara'nın yüksek inisiyelerine doğru gidildikçe düşük voltajlı elektrik duyumsamasından şimşekteki enerji hissine kadar yükselen değerler hissedilir.

Sakara daha uzak seviyelerde pranik şifada da yardımcıdır ve elekto manyetik alanı dengeler. Prana bizi çevreleyen ve yaşam veren yaşamsal evrensel enerjidir. Pranik iyileştirmelerde elektromanyetik alanı veya aurayı, çakraları ve meridyenleri temizlemek için Ki enerjisini çağırır. Şifacı çakraları temizledikten sonra, prana veya Ki'yi ve şifa renklerini hastaya yansıtır.Genelde biz enerjiyi sol el ve ayağımızdan alır, sağ el ve ayağımızdan veririz. Alıcı el dendiğinde sağ el, verici el dendiğinde sol el'den bahsediliyor demektir. Sakara enerjisini bedenin üzerindeki aurada kullandığımız zaman enerji akışını ters çevirerek şifayı hastanın sağ el ve ayağından içeri akıtıp çakralarını geçirdiktren sonra soldan dışarı çıkarabiliriz. Bunun etkisi bir nehri aniden geri çevirmek gibidir. Sıkışan enerji debisi rahatlar ve gevşer.

Fiziksel beden hastalık veya düzensiz enerjinin en son olarak kendini dışarı vurduğu düzeydir. Aura iyileştirmesinde iki şey mümkündür: Auradaki düşünce modelleri fiziksel düzleme geçmeden önce temizlenir, veya fiziksel bedendeki ağrı bölgelerinin arkasında gizlenen düşünce modelleri bulunur, temizlenir ve aurada dönüşüme uğrar. Aurayla çalışmak şifacının fiziksel acıyla kökteki sebebini maskeleyen egoyu aşabilmesini sağlar. Bu fiziksel acı veya rahatsızlığın önemli bir rolü olmadığı anlamında değildir. Aksine bunlar dikkati çeker ve nerede olumsuz bir enerji varsa oraya dikkati yönlendirir. Böylece orada şifa, dönüşüm ve uzaklaşma gerektiren bir düşünce formu ya da duygu olduğu anlaşılır. Eğer kökte yatan sebep bulunmazsa, hasta tam iyileşemez.

Auradaki değişimler fiziksel bedende yansıma yaparak karşılık bulur. Fiziksel dönüşüm hemen veya daha sonrasında ortaya çıkabilir. Ancak kökendeki sebep bulunup çözüldüyse kanıtlar o zaman kendini gösterir. Elektromanyetik alanın enerjisinin değişmesi her seviyede hissedilebilir. Auradaki şifa çalışmaları çoğaldıkça enerjiler bedendeki eksik organ ve dokuları da yeniden üretebilecek kadar güçlenebilir.Semenderler diğer yaratıklara göre daha aktif bir elektromanyetik auraya sahiptir.İlginç tarafı Yunanca ateş elementinin karşılığının semender olmasıdır.

ANGELICLIGHT ikili özelliğe sahip bir ışındır. Hava iletişim özelliğini ifade eder. Şifa esnasında üçüncü göz ve boğaz çakralarının etkisi oldukça artar. Şifa esnasında üçüncü gözün izlemesi ve hizmet etmesiyle şifa enerjisi oldukça kuvvetlenir. Angeliclight ile meleklerden, yüce ruh'tan ve hastanın yüksek benliğinden şifa konusunda yardım alınabilir. Angeliclight tıpkı bir melek mıknatısı gibi iş görür.

Diğer bir etkisi ise iletişim esnasında konuşulan sözcüklerin gücüdür. Angeliclight bu yeteneği de arttırdığı için ne konuştuğunun farkında olan insanlar ve disipline edilmiş zihinler tarafından kullanılmalıdır. Şifa çalışırken tüm masterları, ışık işçilerini veya melekleri yardım için çağırabilirim. Ancak isimleriyle çağırmak daha kuvvetli etki yaratır. Eğer isimlerini 3 kere tekrarlarsam bu titreşimin yükselmesini sağlar çünkü onlar zaten yüksek titreşime sahiptir.

Angeliclight ile çalışırken enerji hasta için daha yoğun biçimde odaklanır. Hatta bu şifa esnasında meleklerin diğer boyutlardan desteği esnasında kullandıkları şifalı bitkilerin kokusunu hasta hissedebilir. Bu 5 duyunun ötesinde bir fenomendir. Bu kokular ve hisler çok süptil olabileceği kadar çok keskin de olabilir.

Tüm psişik ameliyatlar değişen derecelerde Angeliclight enerjisi ile çalışır. Angeliclight'a inisiye olduktan sonra göksel melekler inisiye olmuş kişiye kendilerini ve enerjilerini yansıtabilirler. Hasta meleksi ellerin bedeninde dolaştığını, hastalığın ve hatta bedende oluşan tümör, kist vb. oluşumların kesilip alındığı hissine kapılabilir.

Bu ışının 333 seviyesi vardır. Sakara ve Sophi-El inisiyasyonlarıyla beraber verilir ve bir dizi inisiye sürecinde alınır. Bu seviyeler bizim 3 boyutlu bilincimize göredir. Ancak bu ışının sonu yoktur. Diğer enerjileri de Reiki (toprak) , ateş (Sakra) ve su (Sophi-El) yanında çekerek yükseltir ve bir noktada dengeler.Bütün elemental şifa ışınları Kaynak'tan gelir. Teker teker veya bütün halde çalışabilirler. Sakara Kutsal Ruh'un ateş nefesini getirir. Reiki veya Tera Mai enerjiyi topraklar. Sophi El ise duuygusal bir etki katar.

SOPHI-EL enerjisinin geldiği su gibi nazik ve süreklidir. Işının rengi gümüş ve beyazun ve siyahın çeşitlerini içerir. Büyük Gizem ışığın parladığı evren gibi siyahtır. Siyah olmasaydı ışık olmazdı.

TERA MAİ REİKİ 1---SEMBOLLERİ
2 Sembolle çalışır

Hart :sevgi,doğruluk,güzellik,uyum,ve denge,kalp merkezi için şifa ve sevgi akıtır.

Cho Ku Ray : saat yönünde çizildiğinde göksel veya yansıtıcı enerjiyle bağlantı sağlar. Saat yönünün tersine çizildiğinde toprak veya alıcı dişi enerjiye bağlar. İki elle simültane olarak çizilir. Beraber yarattıkları dengelenmiş enerji diğer tüm sembolleri güçlendirmek için kullanılır.

HART



CHO KU RAY



Evrensel enerjiyle bağlantı sağlar. Saat yönünün tersine çizildiğinde toprak veya alıcı dişi enerjiye bağlar. İki elle simültane olarak çizilir. Beraber yarattıkları dengelenmiş enerji diğer tüm sembolleri güçlendirmek için kullanılır.

TERA-MAİ REİKİ II
Üç adet sembolle çalışılır.

Say Hay Key ( Say Hay Key - Mara - Zonar ) :



Zihinsel iyileşme ve düşünce modellerini değiştirmek için kullanılır.

Mara :



Doğaya topraklayan ve bolluk veren bir toprak sembolüdür. Doğasında şamaniktir. Spiraller 4 yönü ve dört elementi simgeler, 5 element ise ruhtur. 2 v'nin merkezde bir araya gelmesi Yaratıcı'nın dişi ve erkek etkilerini simgeler.



ZONAR :
Geçmiş yaşamlar ve karmik konularla ilgili çalışır

TERA-MAİ REİKİ III
İki adet sembolle çalışılır.

Dai Koo Mio ( Dai Koo Mio ) :

Şifa sembolü değildir. Reiki ışınının tam potansiyelini serbest bırakan ve inisiyelerde kullanılan semboldür.


Halu :

Zonar'ın daha kuvvetlisidir. Uzun piramit zihinsel iyileşme içindir. Halu'nun ortasındaki sonsuzluk işareti duygusal iyileşme içindir. Z'yi kapatmakla enerji arttırılır.

alıntıdır
sevgiler
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-