Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > GİZLİ İLİMLER > ALTERNATİF TIP

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Her Ne Arzu Ettiysem Oldu Hun Hacet Duaları Ve İstek Duaları 2 11-12-16 14:36
arzu ettiğin kişiye kavuşma duası dilek34 Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 2 20-09-12 09:39
İhtiyaç Diliyle Arzu Etmek Tekniğini Öğrenelimmi nurcann Pozitif Düşünebilme Teknikleri 5 10-12-11 02:27
Huzurlu Yaşam İçin Önemli Tavsiyeler nurcann Pozitif Düşünebilme Teknikleri 5 10-12-11 02:25

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 07-01-13, 13:55   #1 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart İş bulamıyorum diyenlere öneriler(Arzu Bıyıklıoğlu NLP Uzmanı ve yaşam Koçu)

İş bulamıyorum diyenlere öneriler(Arzu Bıyıklıoğlu NLP Uzmanı ve yaşam Koçu)

İssiz kalmak,iş bulamamak mutlaka sinirlerinizi bozar,hayata bakış açınızı değiştirir,karamsarlığa iter sizi.Fakat birazda kendinizi sorgulayın acaba sizde de hata olabilirmi? Çogu zaman illada istediğimiz iş olsun diye tutturuz,yıllar geçer o iş dalında iş bulamayız.Bu kadar zamanı boşa geçireceğinize başka alternatifler bulabilirsiniz.Hangi yaşta olusanız olun kendinizi geliştirebilir,daha eğlenceli daha iyi yapabileceğiniz başka işler bulabilirsiniz.


En önemlisi de Sayın Arzu Bıyıklığlu’nun aşağıda okuyacağınız yazısında olduğu gibi iş size gelmez siz işe gideceksiniz ve yapmanız gerekenleri de size örnekleriyle açıklıyor.Birlikte aşağıdaki yazıyı okuyalım ve sonra kendinize şu soruyu sorun“şimdiye kadar neden bunları düşünmedim?”
Bundan sonra iş sizde! aşağıdaki önerilere uyarak en kısa zamanda iş bulacağınıza inanın.


” Ah bir iş bulsam bak neler yapacağım”, ” İş bulunca düzeleceğim”, ” İşe başlasam kendimi toparlarım, moralim yerine gelir”, ” İşe başlayınca erken kalkarım”, ” İşe başlarsam psikolojim düzelir”.
Bu sözler size tanıdık geliyor mu ? Yüksek sesle ya da sessizce aklınızdan böyle düşünceler geçiyor mu? Cevabınız ” EVET ” ise size bir soru sormak isterim;


Siz işe başlayınca zihinsel, duygusal, bedensel, ruhsal durumunuz iyi olacaksa, giyiminiz, aktiviteleriniz, hayata bakışınız iyi olacaksa, keyfiniz, gücünüz yerine gelecek, pozitif olacaksanız demekki şimdi öyle değilsiniz. Yani şu an, olumsuz bir ruh hali içindesiniz, bakımsız, enerjisi düşük, geç kalkan, düzensiz, keyifsiz, endişe içinde olan birisiniz. Peki o zaman, iş size niye gelsin? İş sizi neden seçsin? Neden sabahları geç kalkan, giyimine, bakımına özen göstermeyen birini seçsin? İş neden olumsuz ruh hali içinde olan birini, kendini dağıtmış birini seçsin? İş neden iş bulmamaktan korkan birini seçsin?
Tabiiki iş böyle bir durum içinde yaşayan insanı seçmeyecektir, hadi yanlışlıkla seçti diyelim, en kısa sürede terk edecektir. İstediğiniz işle ilgili yeteri kadar eğitim ve beceriniz olsa bile iş ararken işsiz bir insan gibi davranmanız ve olumsuz duygular içinde olamanız hergün sizi biraz daha işsizliğe sürükler. Çünkü evrene yaydığınız frekans işsizlik, düzensizlik, pasifliktir. İş frekansına girebilmek için işe sahipmiş gibi yaşamalısınız.
Mesela düzenli yatıp, düzenli kalkın. Benzer işlerde çalışanlarla irtibata geçin, onları iş yerlerinde ziyaret edin. İşe gider gibi giyinin, her zaman bakımlı olun. Sahip olmak istediğiniz işle ilgili kitaplar okuyun, araştırmalar yapın. Sık sık kendinizi işin başında olarak hayal edin ve heyecanı yüreğinizde hissedin. Kendinize ” işsizim ” diye tanımlamayın. ” Henüz maaşlı bir işim yok ama çok yakında başlıyorum” gibi olumlu telkin cümleleriyle düşünün, konuşun.
Kısacası değişmek, pzitif olmak ya da aktif olmak için işe alınmayı beklemeyin. Şimdi işe başlaMIŞ gibi yaşamaya başlayın. Unutmayın ki hangi frekanstaysanız onun benzeri bir frekansla buluşursunuz.
NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu
Arzu BIYIKLIOĞLU


Evet şimdi ne diyorsunuz?.”UNUTMAYIN Kİ NE DÜŞÜNÜRSENİZ O OLUR,ŞİMDİDEN İŞE ALINMIŞ GİBİ YAŞAMAYA BAŞLAYIN”




alıntı
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:15.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz