Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Aşık Etme Büyüleri (https://www.dilekduasi.com/asik-etme-buyuleri/)
-   -   Dargın Çiftleri Birleştirme Büyüsü (https://www.dilekduasi.com/asik-etme-buyuleri/3813-dargin-ciftleri-birlestirme-buyusu.html)

deep 13-01-12 15:31

Dargın Çiftleri Birleştirme Büyüsü
 
Kâria Suresi arası açık,dargın kimselerin arasını bulmak için 3,5,7 kere okunsa dargın kimseler bu sürenin bereketine kinlerinden vazgeçip barışırlar Allah'ın izni ile..

El kâriah(kâriatu).Mel kâriah(kâriatu).Ve mâ edrâke mel kâriah(kâriatu).Yevme yekûnun nâsu kel ferâşil mebsûs(mebsûsi).Ve tekûnul cibâlu kel ıhnil menfûş(menfuşi).Fe emmâ men sekulet mevâzînuh(mevâzînuhu).Fe huve fî îşetin râdiyeh(râdiyetin).Ve emmâ men haffet mevâzînuh(mevâzînuhu).Fe ummuhu hâviyeh(hâviyetun).Ve mâ edrâke mâhiyeh(mâhiyeh).Nârun hâmiyeh(hâmiyetun).

Anlamı : Kapı çalan! Nedir o kapı çalan? O kapı çalanın ne olduğunu bilir misin? İnsanların, ateşin etrafını sarmış pervaneler gibi olur, Dağların da atılmış renkli yüne dönüştüğü gündür (o Kâria!) O gün kimin tartılan ameli ağır gelirse. İşte o, hoşnut edici bir yaşayış içinde olur. Ameli yeğni olana gelince İşte onun anası (yeri, yurdu) Hâviye'dir. Nedir o (Hâviye) bilir misin? Kızgın ateş!


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:44.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.