Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > Büyüler > Aşk Büyüleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstemeyen Sevgilinin Evlenmek İstmesi İçin Büyü Oummm Evlenmeme Büyüleri 1 19-12-12 13:21
istediğin kişi ile kuvetli muhabbete başlamak için büyü kadir Aşk Büyüleri 0 01-06-12 09:03
Seninle Evlenmek İstemesi İçin Büyü Oummm Evlilik Büyüleri 9 04-05-12 17:49
evlenmek için çok etkili dua dilek34 Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 0 16-03-12 13:06
Bağlanmasını İstediğin Kişi İçin Büyü deep Bağlama Büyüleri 0 12-01-12 14:01

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-06-12, 09:05   #1 (permalink)
AKTİF ÜYE
 
Üyelik tarihi: 19-04-12
Mesajlar: 191
Konular: 191
kadir is on a distinguished road
Standart İstediği kişi ile evlenmek için büyü

İstediği kişi ile evlenmek için büyü

Evlenmek herkesin hakkıdır. Ancak bazıların kısmeti yoktur bazılarınında evlenmek istediği kişi kendisi ile evlenmek istemiyordur. Bu büyü ile isteyen istediği kişi ile evlenecek yada kısmeti açılacaktır.
Beraber olduğunuz insanın size duyduğu hisler artık yok olmuşsa ancak siz onu hala arzuluyorsanız,evlenmek istiyorsanız veya onu hala sevdiğiniz halde kaybedecek bir davranışta bulunduysanız ve kalbini tekrar kazanamıyorsanız onun tekrar size dönmesini sağlamak için bir takım büyüleri deneyebilirsiniz.
Buna göre;
- Size dönmesini istediğiniz insana ait bir tane fotoğrafı alarak dört adet raptiye yardımı ile yatarken başınızı koyduğunuz yönde karyolanızın hemen üstüne, resimdeki yüz yatar haldeki size bakacak şekilde asınız. Böylece o insan her an sizi düşünecek ve sonunda dayanamayarak size geri dönecektir.
- Bir sehpa üstüne dönmesini istediğiniz kişinin resmini baş aşağı duracak biçimde koyup her sabah ve akşam üçer saat kırmızı renkteki mumlar yakarak yapılan bu büyü, altı gün süresince tekrarlanır. Ardından ters koyduğunuz resmi düze çevirerek üç gün süresince kırmızı renkteki mumları sabah ve akşam üçer saat yakmaya devam ederseniz bu kişi size geri dönecektir.
- Dönmesini istediğiniz kişinin bir adet resmini su ile dolu ufak bir bardak üstüne koyup, bu şekli bozmadan sizin yattığınız yatağın altına yerleştirirseniz giden kişi size ait olan o yatağa dönmek isteyecektir.
- Güneşin battığı andan itibaren dönmesini istediğiniz insanın ismini dört ayrı kâğıt parçasına yazarak yaşadığınız evin dört bir köşesine bırakıp akşam yatmadan önce de toplayıp başınızı koyduğunuz yastığın altında tutunuz. 8 gece boyunca bu işlemi tekrarlarsanız bu kişi size geri dönecektir.
kadir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:42.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz