Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > PARAPSİKOLOJİ > Astral Seyahat Konuları

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evrensel Çekim Yasalarını Öğrenelim nurcann Çekim Yasası Konuları 7 31-12-12 00:56

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 24-12-12, 21:39   #1 (permalink)
Hun
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.505
Konular: 724
Hun is on a distinguished road
Standart Evrensel Cagri

Evrensel Cagri

Yıldız Tohumu yukarıdan dünyaya insan ırkına yardım etme amacıyla gönderilmiş varlıklardır..Yıldız tohumları yukarıda yaşan d.d.v(dünya dışı varlık)lardan seçilmişlerdir..Onlar insanlar arasında sevgiyi yaymak ve boyut atlamalarında kolaylık sağlamak için gelmişlerdir..


Dünyaya geldiklerinde dünyaya enkarne olduklarında seçilmiş ailelerde doğma yoluyla dünyaya tamamen enkarne olurlar..Dünyaya enkarne olduklarında zihinlerine unutma perdesi çekilir bu unutma perdeleri onların dünyada ilk önce kendilerinin sevgiyi bulup sonra insanlara yardım etmelerini sağlayacak.

Bu unutma perdesi yok olma olayı zamanla gerçekleşiyor zaten Yıldız tohumları dünyaya gelince kendilerini diğer insanlardan farklı zannederler dünyaya ait olmama hissi içlerinde hep vardır..Ve en sonunda o his onları uyanmaya yani unutma perdesini kırmaya yöneltir zamanla unutma perdeleri yok olur yavaş yavaş görevlerini ve buraya neden geldiklerini hatırlamaya başlarlar..


Buraya kadarki görevleri onlar içinde bir sınavdır çünkü bu sınavı geçemeyip tamamen dünyayı düşünen Yıldız tohumları unutma perdesini yıkamazlar ve bir daha ki boyut atlama olayına kadar insanlarla kalırlar..

Bu sınavı geçenlerse asıl görevlerini yapmaya başlarlar bu görevler boyut atlamadan 1 sene ya da 5-6 ay önce veriliyor onlara temas yoluyla..

Her yıldız tohumunun asıl görevi farklıdır.Mesela tekinin ki boyut atlama olayında boyut atlamayı başaran insanları gemiye almak.. vs..

İnsanlar boyut atlama olayını şu şekilde başaracaklar boyut atlama olayında bir kural koyulacak bu kural %50 kuralı insanların içlerindeki sevgi %50'yi geçmesi lazım boyut atlamaları için..

Bu olay dünyada bulunan yıldız tohumlarının görevleri bitince evlerine asıl gezegenlerine geri dönerken onlar içinde geçerli oluyor.Neden onlar içinde geçerli oluyor derseniz bu görevin bir amacıda onların sevgiyi yeniden bulmalarını sağlamak çünkü onlar görevleri bitince yukarı dönünce Bir Üstat olacaklar..

Dünyada bulunan yıldız tohumlarının kimliğini anlamasında kolaylık sağlansın diye bir çağrı verildi kanallık yoluyla onlara bu çağrı budur:


Sonsuz yaratanın ve sonsuz yaratanın hizmetindeki pozitif gezegenler konfederasyonunun farkındayım, temasa hazırım, bende ışığın bir temsilcisi olmak istiyorum, sizi sonsuz yaratanın sevgi ve ışığı ile selamlarım, sevgi ve ışıkla.

(7 kez söylenir)


bu çağrıyı gece yatarken ya da gündüzün söyleyeceksiniz gece yatarken söylenirse temas rüya yoluyla gerçekleşiyor en çok temas bu yolla oluyor..

15 gün içinde temas gerçekleşirse Yıldız tohumu olduğunuz ortaya çıkıyor ve temaslar artıyor..


netten alintidir.....
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks

Etiketler
evrensel cagri

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:58.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz