Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > Büyüler > Bağlama Büyüleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Muhabbetle Bağlama Vefki dilekduasi VEFK İLMİ VE TILSIMLAR 17 21-11-16 20:03
Eşini Geri Döndürme Duası dilekduasi Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 8 31-01-12 09:59
Sevdiğini bağlama yöntemleri nurcann Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 5 10-12-11 04:55
BAĞLAMA DUASI dilekduasi Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 5 09-12-11 20:59
Eşini Kötü Alışkanlıklardan Kurtarmak için Vetala Hacet Duaları Ve İstek Duaları 4 09-12-11 07:19

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 15-12-11, 16:07   #1 (permalink)
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 1.251
Konular: 361
admin is on a distinguished road
Standart Eşini Eve Bağlama Büyüleri

Eşini Eve Bağlama Büyüleri

Kadınlara karşı aşırı ilgi duyan, sevişmeye doymayan bir erkeği karısı kıskanır, yalnız kendisine bağlamak, ilgi duyduğu kadınlardan soğutmak isterse, cinciye giderek özel bir işlem yaptırır. Kadınlar arasında, çokluk ‘’a… delisi’’ diye nitelendirilen bu erkekler için, güçten kesici macunların yaptırıldığı da bilinir. Ancak macunun ölçüyü kaçırarak erkeğe yedirilmesi karısının da pek işine gelmediğinden böyle kocaları gene cinciler yola getirirlermiş. Bu iş için yapılan yaygın işlem şöyledir:
Bir Cuma gecesi, sevişmeden sonra, kadın, ona sezdirmeden erkeğin saçından tel alır. Erkeğin, durumu anlamaması için de, onu okşar, saçını çeker gibi yapar. Alınan saç telleri cinciye götürülür. Cinci, erkeğin adını, yaşını öğrenip burcuna, yıldızına bakar. Getirilen saçları bir bir ayırır. Onların sayısınca karısının saçından da alır. Bir tel kadının, bir tel erkeğin saçından olmak üzere onları ikişer ikişer birbirine bağlar. Bağlarken de, üç kez ‘’ya hafız’’ deyip saçlara üfler. Sonra, saçları eritilmiş balmumuyla birbirine yapıştırıp küçük bir yumak biçimine sokar. Avuç içi büyüklüğünde bir kağıdın üzerine bir üçgen çizer. Üçgenin dış köşelerine kadının, iç köşelerine de erkeğin adının baş harfini yazar. Üçgenin ortasına Arapça bağ, köstek ‘’akl’’ sözünün ilk harfi olan ‘’ayn’’ ı çevresine de kadının adını olduğu gibi yazar. Kadının adı ‘’ayn’’ harfini fırdolayı çevirecek biçimde olur. Bunu yaptıktan sonra cinci ‘’euzubirabbilfeka’’ sözleriyle başlayan sureyi okuyup üçgenin üzerine üfler. Erkeğin yalnız karısına bağlı olması, aşk deliliğini bırakması için koruyucu cinleri çağırır, çevresinde toplanan kadınların aldatıcı cinleri dağıtmalarını diler, bununla ilgili sözler, dualar okur. Duaların belli bir örneği yoktur. Dilediği gibi yakarabilir. Kadının üç ayrı çeşmeden getirdiği üç fincan suyu bir kaba döker. Suyun bulunduğu kaba yedi kez ‘’rabata’’ yedi kez ‘’ittefeka’’ diyerek üfler. Bağladı ve birleştirdi anlamına gelen bu sözler, erkeği kadına bağladı, onunla birleştirdi (ittifak ettirdi) karşılığıdır. Kadın bu okunmuş, üflenmiş suyu erkeğin yıkanacağı suya katar. Cinci yazılı kağıdı üçe katlar, üç kat muşambaya, muşambayı üç kat yeşil beze sarar, üç dikiş vy-urup diker. Her dikiş vuruşta ilkin kadının, sonra erkeğin adını söyler, bir ‘’besmele’’ çeker, üfler. Kadın bu muskayı alıp, gizlice yatak odasının kapısının üstüne koyar. Erkek yedi gün bu muskanın altından geçer, üflenmiş suyun katıldığı suyla yıkanırsa bütün kadınlardan el çeker, yalnız karısına bağlı kalır.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kocamı kendime bağlama büyüsü


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:30.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz