Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Bağlama Büyüleri (https://www.dilekduasi.com/baglama-buyuleri/)
-   -   Birinin Ruhunu Çalma Büyüsü (https://www.dilekduasi.com/baglama-buyuleri/3902-birinin-ruhunu-calma-buyusu.html)

deep 13-02-12 16:37

Birinin Ruhunu Çalma Büyüsü
 
Bir kimse cinlerin yardımıyla, sevgilisini elinden almaya kalkan kimsenin ruhunu çalıp, onu, çılgına döndürebilir. Çok büyük bir günah sayılan bu işlem çok gizli yapılır. Yapan da, yaptıran da kesinlikle bilinmemelidir.
Sevgilisi elinden alınan ya da alınmak istenen kimse, bir Cuma gecesi yatsıdan sonra, cinciye başvurur. Durumu bütün ayrıntılarıyla anlatır, sevgilisinin, kızdığı kimsenin adlarını bildirir. Cinci, suçun kimde olduğunu öğrendikten sonra eğleme geçer. Suçlu kimse onun ruhunun çalınması gereği doğduğundan, ruhu çalınacak kimsenin adı bir taşa yazılarak, ıssız bir göle atılır. Başka bir deyimle cinlere verilir. Sonra, cinci, yetmiş bir nohut tanesini üzerlerine ayrı ayrı birer nokta koyup bir çıkına doldurur, ağzını iyice bağlar. Kur’anın ‘’Tebbetyeda’’ suresini okur, ocağa üfler.
Sabah namazından önce kalkan cinci ruhu çalınacak kimsenin adını yedi kez söyler, göklere, yedi kez söyler, yerlere; yedi kez söyler ve sulara üfler. Böylece bütün cinlere durum bildirilir. Üçüncü günü, yatsıdan sonra, ocakbaşına bir dörtgen, dörtgenin içine üç küçük üçgen çizer, üçgenlerin içine ruhu çalınacak kişinin isminin baş harfini yazar. Bu süre içinde cinci üç kez ‘’Allah Allah ya İlah’’ söyleyerek önüne yedi kez ‘’ya cin kabzehu’’ diyerek üçgenlere tükürür. Cinlerin ruhu çalmaları için gerekli gördüğü duaları yapar. Duaların belli bir örneği yoktur, istediği gibi söylenebilir. Ancak her duadan sonra ‘’ya cin’’ deme gereği vardır. Bu işlem dokuz gün süreyle yapılır. Onuncu günden sonra ruhu çalınmak istenen kimseye durum gizlice bildirilir. On birinci günü onda küçük bir tedirginlik başlar, yedi gün içinde deli gibi dolaşırmış. Büsbütün çıldırmaması için, cinci yine cinleri görevlendirir, ruhu yatıştırırmış.


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:31.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.