Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > ASTROLOJİ BÖLÜMÜ > Burçlarınız

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zamanı İyi Kullanma Yolları Vetala Dilekduası Serbest Kürsü 3 24-10-14 14:43
Yeni Ay Zamanı Neler Yapılır zeinarda Burçlarınız 0 09-03-13 02:48

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 17-09-13, 02:36   #1 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart Dolunay Zamanı Ritüelleri

Dolunay Zamanı Ritüelleri

19 Eylül Perşembe günü, saat 14:12’de Balık-Başak ekseninde dolunay gerçekleşiyor. Gökyüzünün ışıkları Güneş ve Ay’ın tam karşı karşıya geldiği dolunay zamanları duyguların açığa çıktığı, bilince geldiği bir farkındalık zamanıdır



DOLUNAY MEDİTASYONU

Dolunay dönemi oldukça özel bir dönemdir. Dolunay zamanı ruhsal duygusal ve bedensel olarak tüm bırakmamız gereken fazlalıklarımızdan arınmak için adım atma ve yeni başlangıç zamanıdır. Eskiden kurtulup yeni olana yer açabilmemiz,bizi bloklayan her şeyden arınmaya, eskiyi bırakmaya niyet etmemiz için uygun zamandır. Dolunay aynı zamanda tamamlanmayı da temsil eder.



Dolunay’da dileklerimize,hayatımıza çekeceklerimize,odaklanırken, Dolunay’da meditasyon yaparak,bilerek yada bilmeyerek biriktirdiklerimizi, blokajları,engelleri bırakmaya niyet ediyoruz. Hayatımızdan çıkarmak istediklerimizi yolluyoruz.


Dolunay zamanı ay ve yeryüzü güneş ışığına diğer zamanlardan daha fazla maruz kalırlar. Bu da aydınlığın ve enerjinin her anlamda yeryüzüne yoğun bir şekilde akmasını sağlar.


Dolunay zamanında yapılan meditasyonlar en güçlü şekilde deneyimlenir ve içsel güçle daha yoğun bir bağlantı kurulur.


Spirituel olarak bu dönemde, "yukarı"yı "aşağı"dan ayıran perde en ince hale gelir.


Güneş, ışığın ve sevginin spiritüel kaynağını ve güneş sisteminin kalbindeki gücü sembolize eder.


Ay da maddeciliği temsil eder.


Dünya ise mükemmel olmayanı.


Dolunay haricindeki herhangi bir zamanda dünya ayı kısmen güneşin ışığından saklar. Yani sembolik olarak mükemmel olmayan bir engel yaratır da diyebiliriz.



Bu insan olma durumumuzun da bir yansımasıdır çünkü ayrı olduğumuz bilinci ile sürdürdüğümüz materyalist yaşantılarımız ruhumuzun ışığının kişiliklerimize erişmesini de engelleyebilir.


Ama dolunay zamanında güneş ışığı aya hiç bir engel olmaksızın yönlendirilir. Yani ruhun sembolü olarak güneş aya, yani maddeciliğe tamamen erişir.


Dolunay zamani bir fırsat zamanıdır. Ruhani enerjilerin güçlü bir şekilde insanların kalplerine ve zihinlerine erişmesi zamanıdır. Grup halinde yapılan Dolunay Meditasyonu ruhani dünyaya açılan kanalın daha da güçlü olmasını sağlar. Bu, kalbin ve zihnin bilinçli olarak spiritüel eneriye yöneltilebilmesi sürecidir. Dolunay hepimize spiritüel hizmet fırsatı sunar.


Dolunay Meditasyonu için önce affetme meditasyonu yapılması tercih edilir.

DOLUNAY MEDİTASYONU

1)Hayatınızda artmasını istediklerinizi veya olmasını istediğiniz şeyleri detaylıca beyaz bir kağıda yazın. Kırmızı bir kalem olması iyi olur tezliği temsil eder.


2)Kağıdı katlayarak avuçlarınız arasında tutun “tüm arzularımın şuan gerçekleşmeye başladığını biliyorum,tüm arzularıma sahip oluyorum,şükürler olsun” deyin ve bunu odaklanarak,hissederek tekrarlayabildiğiniz kadar tekrarlayın. En az 5 dk.


3)Dolunayın parlak ışığını sizi arındırdığını sizi bir balon gibi çevrelediğini düşünün. Bu kısmı imkanı olanlar için dışarıda (balkon,bahçe) yapmalarını tavsiye ederim.


4)Yazdığınız bu kağıdı toprağa gömün.Yine niyetlerinizi tekrar ederek… Burada meleklerinizden de yardım isteyebilirsiniz.”Sevgili meleklerim tüm arzularımın gerçekleşmesi için bana yardım et” gibi bir niyet de meditasyonunuza güç katacaktır.

Başka bir Dolunay Meditasyonu ise;


Dolunay dönemi oldukça özel bir dönemdir.
Dolunay zamanı ruhsal, duygusal ve bedensel olarak tüm bırakmamız gereken fazlalıklarımızdan arınmak için adım atma ve yeni başlangıç zamanıdır. Aynı zamanda tamamlanmayı da temsil eder.


Tüm bunların bilincinde ol, yere otur ve bağdaş kur.
Yavaşça gözlerini kapat ve kendini dolunayın altında otururken hayal et. (Eğer yatarak yapmayı tercih ederseniz, üzerinize ince bir örtü örtmelisiniz) El ve ayaklarınız çapraz şeklinde olmasın, kendinizi kilitlemiş olursunuz.


Simsiyah bir gökyüzü ve bembeyaz bir ay başının üzerinde.
Burnundan yavaş ve derin nefes al. Nefes alırken bedenin enerji ile dolduğunu ve mutlulukla arındığını hisset. Derin nefesi bir süre içinde tut. İçindeki nefesin sana sunduğu şifayı kabul et.


Yavaş yavaş burnundan nefesini ver. Acele etmeden yavaş yavaş, sakin hareket et.



Her nefesinin gökyüzündeki ayın ışığının bir parçası olduğunu, verdiğin her nefesin sıkıntılarını, rahatsızlıklarını, üzüntülerini uzaklaştırdığını arındığını, temizlendiğini hisset.
Kendin için, evren için, bütünün hayrı için ayın ışığı ve enerjisiyle bütünleş.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:20.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz