Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Çeşitli Sıkıntı Duaları (https://www.dilekduasi.com/cesitli-sikinti-dualari/)
-   -   Dava Muvaffakiyeti İçin Amenerrasülü (https://www.dilekduasi.com/cesitli-sikinti-dualari/4989-dava-muvaffakiyeti-icin-amenerrasulu.html)

aysima 19-10-12 18:07

Dava Muvaffakiyeti İçin Amenerrasülü
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Sitemizin değerli üyelerinden GÜLENAY arkadaşımızın tavsiyesi üzerine paylaşmış olduğumuz bu dua davası olan, zorda sıkıntıda kalanlar için bir kurtuluş müjdesi olsun inş...


Sabah namazını kıldıktan sonra...

''Allah rızası için'' niyet ederek 2 rekat namaz kılınır.

Bu namazın her iki rekatında da Fatiha'dan sonra zamlı sure olarak Amenerrasulü okunur.

Selam verdikten sonra...

Secdeden hiç kalkmadan...

Davanızda muvaffak olmak, selamete ulaşmak için niyet ederek 21 kez Amenerresulü okunur...

'' Okuduğum Surenin sevabını Hz Peygamberimize, evliyalara, enbiyalara, şühedalara, ulemalara, Hz Mevlanaya, Ashab-ı Bedir şehitlerine, Hz. ALi'ye, Hızır A.S'a, Ashab- Kehf Yedi Uyur'lara, Hz annelerimize, sıfat almış almamış bütün peygamberlerimizin ruhlarına hediye ettim, sen haberdar et Rabbim ''diyerek bağışlama yapılır.

Bir Fatiha okunarak secdeden kalkılır...

* Davanızdan 3 gün önce yapmaya başlayarak 3 kez bu duanın hürmetine sığınmanız önerilir...


OKUNUŞU:
Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir. La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha, leha ma kesebet ve aleyha, mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va'fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.

ANLAMI:
O peygamber de kendisine Rabbinden indirilene iman etti, Mü'minler de (onlardan) her biri ALLAH'a, onun meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine inandı. "Onun (ALLAH'ın) peygamberlerinden hiç birini diğerlerinin arkasından ayırmayız (hepsine inanırız), dinledik, (kabul ettik) emrine itaat ettik, Ey Rabbimiz, mağfiretini isteriz. Son varışımız ancak sanadır" dediler. ALLAH hiç kimseye gücünün yeteceğinden başkasını yüklemez. Herkesin kazandığı hayır faidesine, yaptığı şer kendi zararınadır. "Ey Rabbimiz, unuttuk, yahut yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme. Ey Rabbimiz, bizden evvelki ümmetlere yüklediğin gibi üstümüze ağır bir yük yükleme, Ey Rabbimiz takat getiremeyeceğimizi bize taşıtma. Bizden sadır olan günahları sil, bağışla, bizi esirge. Sen mevlamızsın bizim. Artık kafirler ruhuna karşı bize yardım et."



Eklenti 67




Bu duanın hürmetine Rabbim herkesi sıkıntıdan uzak, selamette etsin inş...
Bunu bizimle paylaşan ve şuan bunu okumanıza vesile olan
sevgili GÜLENAY arkadaşımız da gönlündeki dileklerine misli ile karşılık bulsun...
Ömrü Amerrasülü'nün selameti içinde olsun...

SUMASALI 19-11-12 00:00

allah razı olsun...


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:24.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.