Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > DİLEK DUALARI > Çeşitli Sıkıntı Duaları

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ağız Kokusu Ve Kötü Nefes İçin Hun RUKYE KONULARI 2 20-10-14 22:37
Kötü İnsanlardan Korunma Duasıdır nurcann Korunma Duaları 1 02-10-14 00:12
Sahih Zalim İçin Okunacak Dua dilekduasi Hacet Duaları Ve İstek Duaları 7 29-09-12 11:19
Kötü Düşüncelerden Kurtulmak İçin Dua deep Çeşitli Sıkıntı Duaları 1 04-01-12 18:57
Kötü Sözden Korunmak(Ağız Bağlamak İçin) Vetala HAVAS İLMİ KONULAR 8 09-12-11 17:45

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 13-03-13, 02:10   #1 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart Kötü ve Zalim İnsanlardan Korunmak İçin

Kötü ve Zalim İnsanlardan Korunmak İçin

Bazı kişiler hakkında tereddütlerimiz varsa, zalimlik ve kötülük yapmalarından endişe ediyorsak ve hakkımızı tam alamıyacağımızı hissediyorsak;


Düşünce ve duygularımızı kainatın sahibine odaklıyoruz.


Ve… Sukunet içerisinde dua ediyoruz
yani enerji yönlendiriyoruz


Allahım!…
Sen beni zalim insanlardan gelecek her tür kötülüklerden koru


Bismillahirrahmanirram,
Bismillahi ve billahi bismillahi hayrul esmai bismillahi rabbül ardı vessemai.

Bismillahillezi la yadurru measmihi şey’un fil ardı ve la fissemai ezeni.

Bismillahiftetahtu ve billahi hatemtu ve bihi amentu.

Bismillahi asbahtu ve alellahi tevekkeltu.

Bismillahi ali kalbi ve nefsi bimillahi ali akli ve zihni.

Bismillahi ali ehli ve mali.

Bismillahi ali ma agtani rabbi.

Bismillahişşafi bismillahil mugafi.

Bismillahil vafi bismillahillezi la yadurru muasmihi şey’un fil ardı ve la fissemai ve huvessemiul alim.

Huvallahu allahu allahu allahu allahu rabbi la üşriku bihi şey’en.
Allahu ekberu allahu ekberu allahu ekberu allahu ekberu ve eazzü ve ecellu mimma ehafu ve ahzeru ve es’eluke allahumme bihayrike min hayrikellezi la yu’tihi gayruke.


Azze caruke ve celle senaüke velailahe ğayruk.


Allahümme inni euzu bike min şerre nefsi ve min şerre külle sultanin ve min şerre külle şeytanin meriydin.ve min şerre külle cebbarin aniydin ve min şerre külle kadaissui ve min şerre külle dabbetin ente ahizun binasiyetiha inne rabbi ali sıratın müstekıymin. Ve ente ali külle şey’in hafiyzun.inne veliyiyallahullezi nezzelel kitabe ve huve yetevellessalihiyn.


Allahümme inni esteciyruke ve ahtecibu bike şerre külle şey’in halaktehu.ve ahterisu bike min cemii halkıke ve külli mazeraet ve beraet.

Ve ahterisu bike minhum. ve üfevvedu emri ileyke ve ükaddemu beyne yedeyye fi yevmi haza ve leyleti hazihi ve saati hazihi ve şehri haza.


Bismillahirrahmanirrahim. kulhuvellahu ehad. Allahussamed. lem yelid ve lem yuled velem yekun lehu kufuven ehad..


An emami, bismillahirrahmanirrahim, kul huvellahu ehad. allahussemad lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehu kufuven ehad.


Min fevki, bismillahirrahmanirrahim, kul huvellahu ehad,allahussamed lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehu kufuven ehad.


An yemiyni, bismillahirrahmanirrahim,kul huvellahu ehad,allahussamed lem yelid ve lem yuled velem yekun lehu kufuven ehad.


An şimali, bismillahirrahmanirrahim,kul huvellahu ehad allahussamed lem yelid velem yuled ve lem yekun lehu kufuven ehad..


Bismillahirrahmanirrahim, allahu la ilahe illa huvel hayyul kayyum.la tehuzuhu sinetun ve la nevmun lehu ma fissemavati ve ma fil ardi.menzellezi yeşfeu ındehu illa bi iznihi yalemu ma beyne eydihim ve ma halfeum ve la yuhiytune bi şeyin min ilmihi illa bi ma şae vesia kürsiyyü hüssemavati vel arda ve la yeuduhu hifzuhüma ve hüvel aliyyül azim.



Bismillahirrahmanirrahim, şehidellahu ennehu la ilahe illa huve vel melaiketu ve ulul ilmi kaimen bil kıstı la ilahe illa huvel azizul hakim.
Ve nahnu ala ma kale rabbuna mineşşahidiyne. ( 7 kere tekrar edilir )


Fein tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşıl azim.Vel hamdulillahi rabbilalemin AMIN.



ANLAMI
Duaya merhametli ve müşfik Allah’ın adı ile başlıyorum.
Çünkü O’nun adı adların en hayırlısıdır.O’nun adı ile dua ediyorum.Çünkü O,göklerin ve yerin Rabbidir.



Allah’ın adı ile başlanılan bir işe yerde ve gökte bulunanlardan hiç bir zarar gelmez.İşlerime Allah’ın adıyla başlar Allah’ın adı ile son veririm.Allah’ın birliğine iman ettim.Allah’ın adı ile sabahladım.Ancak Allah’a güvendim.Kalbimle Allah,nefsimle Allah,aklımla Allah,zihnimle Allah derim.Allahın adı ile ailemi,malımı korurum.Bana verdiğini Allah’ın adını anarak harcarım.
Şifa veren Rabbimin adı ile afiyet veren rabbimin adı ile inam eden Rabbimin adı ile maksadıma ulaşırım.
O Allah ki…O’nun adı ile başlanılan işlere yerde ve göktekilerden hiçbir zarar gelmez.O her şeyi bilen ve işitendir.
Allah,Allah,Allah,Allah… O Allah ki benim Rabbimdir. Hiçbir şeyi O’na ortak yapmam. Allah en büyüktür. Allah en yücedir. Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah yücelerin en yücesidir. Allah aziz ve celil olan yücelerin yücesidir.
Rabbim hayrından hayır istiyorum, çünkü onu senden başkası veremez. Koruduğun kimseyi aziz edersin. Seni övmek mertebelerin en yücesidir. Senden başka bir ilah yoktur. Allahım nefsimin şerrinden sana sığınırım. Sultası altında insanları inletenlerin sapıtan azgın şeytanların inatçı zalimlerin şerrinden sana sığınırım. Her kötü kaza ve beladan sana sığınırım. Nasiyesi kudreti elinde bulunan her mahluktan sana sığınırım. Doğru yolu gösteren koruyucuların koruyanı sensin Rabbim.
Benim gerçek yardımcım şüphesiz kur’an-ı indiren Allah’tır.Salih kimselerin velisi de O’dur. Allah’ım her şeyin şerrinden sana sığınır ve senin gücünle korunurun. Yarattığın mahlukatın şerrinden sana sığınırım. Onların fenalıklarından kurtulmak için senin koruman altına giriyorum.bütün işlerimi sana havale ediyorum. Bugünkü ve bu gece ki..şu anda şu saate ve şu aydaki yaptığım işleri sana arz ediyorum.
Rahman ve Rahim Allahın adı ile…
Allah birdir. O hiçbir şeye muhtaç değildir, herşey O’na muhtaçtır. Doğurmamış ve Doğrulmamıştır. Hiçbir kimse O’na denk değildir. Diyerek önümden gelecek kötülüklerden Allah’a sığınırım. ( 3 kere tekrarla)
Yukarıdan gelecek musibetlerden sana sığınırım. Sağımdan gelecek fenalıklardan solumdan gelecek şerlerden sana sığınırım.
Rahman ve Rahim Allah’ın adı ile başlıyorum
Ondan başka ilah olmayan Allah Hay ve Kayyum’dur.O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde olan şeyler O’nundur.İzni olmaksızın onun yanında şefaat eden yoktur.Halkın önünde ve arkasında olanı bilir. İnsanlar O’nun ilminden O’nun istediğinden başkasına ihata etmezler.Kürsisi semaları ve yeri içine alır. Onların korunması Allah’ı yormaz. O, çok büyük ve güç sahibidir.
Rahman ve Rahim Allah’ın adı ile…
Allah melekler ve ilim sahipleri adalet ölçüleri içinde Allah’tan başka ilah olmadığına şahidlik etmişlerdir. O Aziz ve Hakimdir. Rabbimizin buyurduğuna bizde şahidiz.Senden yüz çevirenlere deki… Allah bana kafidir. Ondan başka bir ilah yoktur. Ancak O’na dayandım çünkü o yüce arşın Rabbidir. Hamd alemlerin rabbine aittir.
  Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 13-03-13, 09:42   #2 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart

allah razı olsun elıne saglık...
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:18.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz