Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Dilekduası Serbest Kürsü (https://www.dilekduasi.com/dilekduasi-serbest-kursu/)
-   -   Sevgiyi Arayan Kadın (https://www.dilekduasi.com/dilekduasi-serbest-kursu/4815-sevgiyi-arayan-kadin.html)

nesil266 15-09-12 22:45

Sevgiyi Arayan Kadın
 
Şöyle şefkatlihttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif sevecen bir baba elinin saçlarını okşayışınıhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif kucaklayıp bağrına basışını yaşamayalı kaç yıl oluyor? Kaç yıl oluyorhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif annenin anaca öpmeyişi; sarılıp özlemlerimi dindirmeyişi kardeşlerinin? Yaşadığını; böylesi bir sevgiye açlığını ve kimsenin seni fark edemeyişihttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif sevgi orucunu tutmaya başlaman hangi yaşına rastlıyor?

Nazlanıphttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif cilvelerle şımarmayalıhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif çocuksu kaprisleri yaşamayalıhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif ilgilensinler diye kendini yerlere atmayalıhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif ağlayıp avutsunlar diye beklemeyelihttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif sevinç naraları atıp dolanmayalı kaç yıl oluyor? Arkadaşça bir sohbeti yapmadanhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif iyi ve doğruyu öğrenemeden kimseden; kadınlığa adım atman hangi yaşına rastlıyor?

Hoyrat ellerce koparılıp dalından fırlatılalı yaşamahttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif genç kızlık düşlerini gömüp de bağrınahttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif rollerle yaşamaya başlayalı kaç yıl oluyor? Kaç yıl oluyor çocukken kendin ana olalıhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif Bembeyaz gelinlikle salınman gururla hangi yaşına rastlıyor?

Erkek gibi seven ve erkekçe bir tutkuyla sevişen bir kocan olmayalıhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif seni saklayıp korumayalı kaç yıl oluyor? Kaç yıl oluyor seni kıskanıp ellerden kaçırmayalı? Zevk dalgalarına kapılıp da yatağında boşluklara dağılışın hangi yaşına rastlıyor?

Pişirmeyeli şöyle içkiye arkadaş mezeleri sürüp sürüştürmeyeli biri için giyinmeyeli kaç yıl oluyorhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif kaç yıl oluyor bebeğinin kocanın elinden tutup gezmeyelihttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif bir aile kurmayalı.

Kocasız bir evliliğe başlaman hangi yaşına rastlıyor?

Tüm sorularımın cevabınınhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif “Hiç yaşımda ve hiç yıl” olarak cevaplanacağını bildiğimden daha fazla sormayacağım.

Sevgiyi arıyorsun: bir babanın dizihttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif bir Baba'nin kucağı kadar sıcakhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif sevgiyi arıyorsun: şehvet ve arzu dolu bir erkeğin koynu gibi güvenli ve rahathttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif Sevgiyi arıyorsun: yaşamadıklarını yaşatıphttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif doyamadıklarını doyuracakhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif Sevgiyi arıyorsun: yorgun bedeninin ve ruhunun sızılarını dindirecekhttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif açlıklarına son verecek.......

Bulursan böylesi bir sevgiyi benim için de 300 gram alır mısın?



alıntıdır...

Gülşen 16-09-12 19:42

emeğine sağlık nesil çok güzel bir yazı

PARADOKS 17-09-12 16:32

gerçekden güzel paylaşım olmuş...:smile:

A.B.A.O 17-09-12 17:04

Belki kızacaklar ama sevgi yalın,sade mükemmel bir safiyettir bence,beklentisizdir.Burada özlem ihtiras,maddiyat,ego her türlü beşeri arzular var.Niye var demiyorum yanlış anlaşılmasın sevgi bu degil diye düşünüyorum.

zeinarda 17-09-12 22:04

Alıntı:

A.B.A.O Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 18957)
Belki kızacaklar ama sevgi yalın,sade mükemmel bir safiyettir bence,beklentisizdir.Burada özlem ihtiras,maddiyat,ego her türlü beşeri arzular var.Niye var demiyorum yanlış anlaşılmasın sevgi bu degil diye düşünüyorum.


ABAO bir de çocuk yaşta gelin edilen,ya da bir ağaya nikahsız kuma gönderilen,

ya da çocuk yaşta tecavüze uğrayıp kaderine terkedilen

ya da bir şekilde sokaklara atılmış içkilere meze olmak zorunda bırakılan

ya da içkici bir kocanın elinde çocuğuna ve evine bakmak zorunda kalan....

ya da........ ya da.......... ya da.........

örnekleri çoğaltmak mümkün,bir de o gözle okuyun..........

Ve yüreğiniz kaldırıyorsa Sezen Aksunun Ünzile şarkısını dinleyin.....

A.B.A.O 17-09-12 23:36

Tamamen katılıyorum,sevgi kelimesi çok geniş anlamda kullanılmış diye düşündüm.Hani o saf masum kelime bunları anlatıyor olmuyor benim için.O söyledikleriniz insanlık adına inançlarım adına hep ters gelmiştir.öfkemi kabartmıştır.Takılmış plak gibi,gene anne ,baba,olmayı,insan olmayı nasıl ögrenmeliyiz,nasıl ögretmeliyiz derdim.o.Bu insanlar ,bu aileler bu toplum ve bunların barındıgı bu ülke bizim.Şahsımda hepisine karşı sorumlu hissediyorum kendimi.Buna bazıları durumdan vazife çıkarmak diye nitelendire bilir.Ama hadisi şerifte kötülüge,yapa bilrsen elinle,yapamassan dilinle onuda yapamassan kalbinle karşı çık diyor efendimiz.bir kelime nerden nereye getirdi beni afedersiniz özür dilerim.


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:09.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.