Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Dilekduası Serbest Kürsü (https://www.dilekduasi.com/dilekduasi-serbest-kursu/)
-   -   8 Mart Dünya Kadınlar Günü (https://www.dilekduasi.com/dilekduasi-serbest-kursu/6032-8-mart-dunya-kadinlar-gunu.html)

SUMASALI 08-03-13 09:22

8 Mart Dünya Kadınlar Günü
 
http://www.e-hemsire.com/resimler/he...-Gunu-589.jpeg


8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.

Tüm dünya ve ülkemiz kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz.

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyoruz.

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyoruz.

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyoruz.

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında ve alanında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarız.

Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyoruz.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın


Dünya Kadınlar Gününü DİLEK DUASI ailesi olarak kutluyoruz.


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:45.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.