Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Dilekduası Serbest Kürsü (https://www.dilekduasi.com/dilekduasi-serbest-kursu/)
-   -   önyargı felaketi (https://www.dilekduasi.com/dilekduasi-serbest-kursu/7689-onyargi-felaketi.html)

zeytınn 23-03-14 18:26

önyargı felaketi
 
ÖNYARGI FELAKETİ. . .

Uzaklarda bir köyde, kocası, çocugu dogmadan ölmüs, tek başına yasayan hamile bir kadin kendisine arkadas olması açısından dagda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye baslar. Gelincik kadının yanından
bir an bile ayrılmaz. Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşır. Bir kaç ay sonra kadinin çocuğu doğar. Tek başına tüm zorluklara gögüs germe...k ve yavrusuna bakmak zorundadir.

Günler geçer ve kadin bir gün bir kaç dakikalığına da olsa evden ayrilmak ve yavrusunu evde birakmak zorunda kalir... Gelincikle bebek evde yalnız kalmislardir. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelincigi ve kanli ağzını görür. Anne çıldırmışcasına gelinciğe saldırı ve oracıkta öldürür hayvanı. Tam o sırada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur. Anne odaya yönelir... Ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür.


Günler geçer ve kadin bir gün bir kaç dakikalığına da olsa evden ayrilmak ve yavrusunu evde birakmak zorunda kalir... Gelincikle bebek evde yalnız kalmislardir. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelincigi ve kanli ağzını görür. Anne çıldırmışcasına gelinciğe saldırı ve oracıkta öldürür hayvanı. Tam o sırada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur. Anne odaya yönelir... Ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür.:crybr1::crybr1:

Hun 24-03-14 04:33

Evet okumustum cok duygulanmistim ön yargi yapmak cok kötü bir sey
Emegine saglik

zeytınn 24-03-14 14:47

teşekkürler huncum Allah ön yargıdan korusun cümlemizi


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:09.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.