Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > DİLEK DUALARI > Diğer Dua Ve Zikirler > Dilekduası Zikirler

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zikir ve Zikrullah nedir,kaç türlü zikir vardır Vetala Dilekduası Zikirler 1 07-12-12 13:47
Beyin İçin Faydalı Gıdalar nurcann ŞİFALI BİTKİLER 5 10-12-11 03:59
İlginç Bir Beyin Testi nurcann Psişürji Konuları 5 10-12-11 03:03
Meditasyon ve Beyin Dalgaları Hakkında nurcann Yoga Ve Meditasyon Konuları 5 10-12-11 02:38
Beyin Çorbası Tarifi nurcann Yemek Yapalım 0 19-08-11 03:40

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 19-03-13, 10:37   #1 (permalink)
AKTİF ÜYE
 
Üyelik tarihi: 10-10-12
Mesajlar: 105
Konular: 40
özlem35. is on a distinguished road
Standart Beyin Kapasitemizi Arttiran Mucize:Zikir

Beyin Kapasitemizi Arttiran Mucize:Zikir

Zikir, ötedekini anmak değil, kendindeki Hakka ait özellikleri ortaya çıkarmaktır. Zikir, dünyada bir insanın yapabileceği, en yararlı çalışma türüdür ve beyinde tekrar edilen kelimenin manâsı istikâmetinde, beyin kapasitesini arttırır.

Zikir Yapan Herkes Mutlaka Tesirini Görür!

Zikir, beyinden üretilen dalga enerjinin Ruh'a, yani halogramik dalga bedene yüklenmesini ve böylece ölümötesi yaşamda güçlü bir RUH'a sahip olunmasını sağlar. Zikir, tekrar edilen manâlar istikâmetinde beyinde anlayış, idrak ve o manâların hazmedilmesi gibi özellikleri geliştirir.
Normalde çok küçük bir yüzde ile çalışıp geri kalan miktarı kullanılmaz bir halde bekleyen beynin, bu boş duran kapasitesinin devreye sokulması yolu Zikir'den geçer.
Zikir ile beynin belli bir bölgesindeki hücre grubları arasında üretilen bioelektrik enerji, zikrin devamı halinde bu bölgeden taşarak, görevsiz bekleyen yan hücrelere yayılır ve onları da mevcut kapasiteye ilâve ederek devreye sokar.
Zikir, konusu ne ise, o anlamda bir frekans yayarak bu hücreleri devreye alan beyinde, elbette ki o istikâmette de faâliyet gelişir.
herkesin yapabileceği günlük zikir formülü: Düzenli yapılması halinde, beyindeki açılımlar sonucu sonuçları en geç 3 ay içerisinde ortaya çıkacaktır.
100 Allâhumme eğinniy alâ zikrike ve şükrike ve hüsnü ibadetik (Allahım, zikrin, şükrün ve ibadetinin güzeli üzerine bana yardım et.)300 Lâ ilâhe illâ ente subhaneke inniy küntü minez zalimîn (Senden gayrı vücud yok; [ancak] seni tesbih ediyorum [başkaca varlığım yok] Muhakkak ki ben (nefsine zulmeden) zalimlerden oldum.)300 Kuddûs'üt tâhîru min külle sûin (Her kötülükten arı-kayıtsız)300 Rabbiy zidniy ilmen ve fehmen ve imana (Ey herşeyin nuru ve hidayetcisi; beni karanlıklardan nura çıkar.)

Ya Mürîd - 3600
Ya Kuddus - 3600
Ya Fettah - 3600
Ya Nur - 3600

Başlangıç olarak ilk birkaç isimle zikre başlayabileceğiniz gibi; saymak zor geliyorsa saatle de yapabilirsiniz... Ayrıca; bunları yapmak zor geliyorsa sadece "MÜRÎD", "NUR" ve "KUDDÛS" isimlerini bir süre için saymadan dahi zikredebilirsiniz.
Bu listedeki rakamları, vaktiniz olmadığı zamanlar, daha azaltarak da yapabilirsiniz, hiç bir mahzûru yoktur. Sadece netice almanız biraz daha fazla zaman alır.

Önemli olan, bu listedeki Dua ve Zikir'lerin sabah uyandıktan sonra başlayıp, gece uyumadan önce bitirilmesidir. Her yerde, her zaman, abdestli veya abdestsiz çekilebilir, hiç bir sakıncası yoktur!..
Kelimeleri dokuz defa üçlü üçlü söyleyip tesbihten 1 tane çekerseniz, bir tesbihte 900 olur. Meselâ: ya Mürid, ya Mürid, ya Mürid - ya Mürid, ya Mürid, ya Mürid - ya Mürid, ya Mürid, ya Mürid.

Zikir denilen kelime tekrarları, holografik esasa göre varlığında mevcut olan evrensel özellikleri -Allah isimlerinin manâlarını- beyin kapasitesini artırmak suretiyle sana farkettirir. Beyin kapasitesini ve enerjisini artırır. Mesela; Allah’ın irade sıfatının adı olan “Mürîd” isminin belli bir sayıda tekrarı, kişinin irade kuvvetini artırır. “Kuddüs” isminin, “Mürîd” ismi ile birlikte tekrarı; kişinin her türlü kötü alışkanlıklardan arınması sonucunu doğurur. Sert mizaçlı, insanları kıran, taşkın, kontrol problemleri olan sinirli kişiler, “Halîm” ismini tekrarlamaları sonucu, kısa zamanda hoşgörülü hale gelirler.

>Alıntı>
özlem35. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 19-03-13, 18:10   #2 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart

allah razı olsun
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 25-03-13, 23:35   #3 (permalink)
YENİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 29-05-12
Mesajlar: 38
Konular: 0
Dadas97 is on a distinguished road
Standart

Allah razi olsun cok güzel faydali zikir yazmisiniz insallah rabbim bana'da cekmek nasip eder.
Dadas97 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:08.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz