Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Dini Görsel Ve Hikayeler (https://www.dilekduasi.com/dini-gorsel-ve-hikayeler/)
-   -   Ama ben yolcuyum....! (https://www.dilekduasi.com/dini-gorsel-ve-hikayeler/1346-ama-ben-yolcuyum.html)

zafer 02-11-11 13:43

Ama ben yolcuyum....!
 
Hayatı daha yakından tanımak için dünyayı dolaşmaya çıkan meraklı bir gençhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif gezdiği ülkelerden birinde meşhur bir âlimi ziyarete gider.

Seyyahhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif âlimin yaşadığı evdehttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif duvarların kitaplarla dolu olduğunu görür. Çok şaşırır tabii. Bir mânâ da veremez. Yerde bir kilimhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif duvar dibinde yatak olarak kullanılan basit bir sedirhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif ortada ise bir masa ve sandalyeden başka hiçbir şeyhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gifhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gifhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gifhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gifhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gifhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif yoktur. Merakla sorar:

- Neden hiç eşyanız yok?

Âlimhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif eliyle olanları göstererek cevap verir:

- Var ya işte!http://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif

- Ne bileyim? Koltuklarınızhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif kanepelerinizhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif büfelerinizhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif. Onlar nerede?

Âlim bu soruya bir soru ile karşılık verir:

- Bak evlâdımhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif senin de fazla bir şeyin yok. Yalnızcahttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif sırtında taşıdığın küçük bir çantan var. Pekihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif senin eşyaların nerede?

Gençhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif bu beklemediği soruyu şöyle cevaplar:

- Ama görüyorsunuzhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif ben yolcuyumhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif.

Âlimhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif tebessüm ederek hak verircesine başını sallarken der ki:

- Ben de öyle yavrum!http://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif Ben de ahiret yolcusuyumhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif.

birkul 30-11-11 03:46

faydalı bir konu teşekkür ederiz emeğinize sağlık

varol 30-11-11 04:53

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:43.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.