Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Dini Görsel Ve Hikayeler (https://www.dilekduasi.com/dini-gorsel-ve-hikayeler/)
-   -   Sarhoş (https://www.dilekduasi.com/dini-gorsel-ve-hikayeler/1352-sarhos.html)

zafer 02-11-11 14:03

Sarhoş
 
Sarhoş ve Müezzin

Sarhoş'un birihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif şarabın tesiriyle bir camiye girer ve dua etmeye başlar:

- Yarabbi! Beni Cennetine koyhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif bana köşklerini verhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif bana kevseri verhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif bana hürilerine verhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif.


Bu yakarmaları işiten müezzinhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif sarhoşun yakasından tutarak:


- Ey akıldanhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif dinden gafilhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif senin camide işin ne? Sen ne yaptın kihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif Allah'tan hem de bu sarhoş halinle dilyorsun? Hiç yakışıyormu?


Sarhoş bu sözleri işitince başlar ağlamaya ve:


- Müezzin efendihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif müezzin efendihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif. ben sarhoşumhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif yakamdan elini çekhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif bana ilişmehttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif dokunma banahttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif inciştme benihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif kırma kalbimi. Unutmahttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif bilmiyorsan bil. Cenab-ı Hakk'ın rahmetinden lütfundan günahkar kullarıda ümitlenir. Benim sana sözüm yokhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif ben senden mi isityorum. Tevbe kapısı açıktır. En büyük yardımcı Allah'dır. O öyle lütuf sahibidirkihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif O'nun lütfununhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif rahmetinin büyüklüğü yanında kendi günahımı büyük görmeye utanıyorhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif günahıma büyüklük veremiyorum.



Alıntıdır.

birkul 30-11-11 03:43

faydalı bir konu teşekkür ederiz emeğinize sağlık

varol 30-11-11 04:55

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:19.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.