Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > YAŞAM VE SAĞLIK > Diyet Öğrenelim

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Diyet Su Keki Tarifidir nurcann Yemek Yapalım 1 05-12-12 21:55
Bu 5 i Yapmadan Yatmayalım Gülşen Dinimizi Öğrenelim 4 04-09-12 08:57
Sporla Diyet Nasıl Olmalı nurcann Diyet Öğrenelim 0 12-12-11 04:38
İdeal Diyet Nasıl Olmalı nurcann Diyet Öğrenelim 0 12-12-11 04:31
Bir Aylık Diyet Nasıl Olmalıdır nurcann Diyet Öğrenelim 0 12-12-11 04:27

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 09-12-12, 15:59   #1 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart Diyet yapmadan nasıl zayıflarım

Diyet yapmadan nasıl zayıflarım

Aslında işin sırrı tamda buradadır. Birçok kişi diyet yapmayı, aç kalmak ve az yemek olarak nitelendirse de işin aslı tam tersidir. Eğer düzenli yemek yiyorsanız ve egzersiz yapıyorsanız diyet yapmadan nasıl zayıflarım? sorusuna cevap bulalım. Peki, ama nasıl?

Yemeğin 3 öğünden ibaret olduğunu düşünürsek, tüm öğünlerimizi aksatmadan saatinde yemeliyiz. Örneğin, sabah kahvaltımızı sabah 8 de yapıyorsak haftanın her günü aynı saatte yapmalıyız. Aynı şekilde öğlen ve akşam yemeklerimizi de aynı şekilde yemeliyiz. Bundaki amaç nedir diye düşünebilirsiniz. Buradaki amacımız vücudumuzun formunu korumak. Vücut sürekli ve düzenli bir şekilde aynı şeyler yaptığı zaman kilo almak ve forumunu korur. Bunun yanına birde spor yapmayı eklersek işte o zaman kilo vermeye hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Buradaki hızlı kelimesinden kastım düzenlidir. Bu şekilde birden 10 kilo veremezsiniz ancak; daha sağlıklı bir şekilde uzun vaade de 10 kilo verebilirsiniz. Yaptığınız spor ve egzersizler vücudunuzu hareketlendirecektir. Birçok kişinin oturduğu için kilo aldığını da lütfen unutmayalım. Araba yerine yürümek, asansör yerine merdiven kullanmak gibi çok basit egzersizlerle kilo verebilirsiniz. Bunlara alışmak size her ne kadar yorsa da alıştıktan sonra bırakmakta o denli yoracaktır. Hem kendinizi daha zinde hissedeceksiniz hem de diyetsiz kilo verebileceksiniz.

Diyet yapmadan zayıflamanın bir diğer yolu da bağırsaklarınızı çalıştırmaktır. Eğer bağırsaklarınız çalışıyorsa yeni hızlı bir metabolizmaya sahipseniz, yediklerinizi kolayca eritebilirsiniz. Bunun için bitkisel çay ya da hapları kullanabilir ve metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Normal yollarla hızlandırmak maalesef pek mümkün olmamaktadır. Fakat bu tarz ürünlerle hem sağlıklı bir şekilde metabolizmanızı hızlandırırsınız hem de yediklerinizi hazmederek kilo verebilirsiniz. Eğer metabolizmanız çalışmıyorsa maalesef kilo vermeniz imkânsız olacaktır. Çünkü kilo verme işlemi tamamen sizin metabolizmanız ile ilgilidir.
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:53.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz