Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > KİŞİSEL GELİŞİM > Eft Ve Nlp Teknikleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hayata EFT 2 Hun Eft Ve Nlp Teknikleri 3 14-12-13 23:43
Hayata EFT 5 Hun Eft Ve Nlp Teknikleri 2 07-09-13 20:24
Hayata EFT 3. Hun Eft Ve Nlp Teknikleri 2 03-06-13 15:15
Hayata EFT 1 Hun Eft Ve Nlp Teknikleri 2 03-06-13 15:10
Hayata EFT 4 Hun Eft Ve Nlp Teknikleri 1 18-01-13 12:59

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 31-01-13, 09:46   #1 (permalink)
Hun
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.505
Konular: 724
Hun is on a distinguished road
Standart Hayata EFT 8

Hayata EFT 8

Eft Setup Cümleleri

Zorunlu sorumlu hissetmek

Bir şeyi yapmaya zorunlu değiliz. Ama bir şeyden sorumlu olmayı bilinçli aklımızı kullanarak seçebiliriz.

SETUP: Her ne kadar zorunlulukları ve sorumlulukları birbirine karıştırıyorsam da, aslında sorumluluk olarak algıladığım birçok şeyin, bilinçaltıma çocukluğumdan beri yerleşmiş inançlar olduğunu kabul etmeyi seçiyorum. Hipnozlarımı sorumluluk olarak algılamaya son veriyorum. Aslında hiçbir şekilde sorumlu olmadığım şeyleri bile benim sorumluluğummuş gibi algılayarak kendime sıkıntı yarattığımın farkındayım. Kendimi sorumlu hissettiğim şeyler, çoğu zaman gereksiz yüklerdir. Sorumlu olduğumu sandığım şeyleri yeniden değerlendirmeyi seçiyorum. Bir yükü sırtımda taşımak sorumluluk değildir. Bunu sorumluluğummuş gibi algıladığımı fark ediyorum ve bunlardan özgürleşmeyi seçiyorum.

EFT VURUŞ İFADELERİ: “Kendimi sorumlu hissediyorum”, “Zorunluluklarımı sorumluluk sanıyorum", “Bu yüklerin altında eziliyorum”, “Yerine getirmek zorundayım”, “Yapmazsam sorumsuz derler”, “ne kadar sorumsuz bir insan olduğumu düşünmelerinden korkuyorum” “yapmaya mecburum”

İnanmak

Bir şeye inanmak ya da inanmamak zorunda değiliz.

SETUP: "Her ne kadar bilinçaltım, yaşamam için bir inanca sarılmam gerektiğine inanıyorsa da, geçmişten beri bilinçaltıma yerleşmiş olan inançları, sorgulamayı seçiyorum. Bilinçaltım beni korumak için inançları kullanıyor. İnançlar, doğruluğu kanıtlanmamış olan ama sanki doğruymuş gibi somut olarak yaşamımı etkileyen ve yöneten bilinçaltı programlardır. Kendimle ilgili inançlarımı farketmeyi ve sorgulamayı seçiyorum. Kör inançlara sahip olmak yerine, hayatla uyumlu, değişebilen esnek fikirlere sahip olmayı seçiyorum. Aslında birçok inancım yüzünden, hayatı şimdiye kadar kendime sınırladığımı farkediyorum. Bunlara inanmak zorunda değilim. İnanmamak için kendimi zorlamak zorunda da değilim. Sadece zihnimi özgür bırakarak farketmeyi seçiyorum. Kendimi bir inanca bağlayarak sınırlı yaşamak yerine, inançlarımı sorgulayarak özgürleşmeyi seçiyorum."

EFT VURUŞ İFADELERİ: “Körü körüne inanıyorum”, ”Sorgulamadığım inançlarım var”, "Kendimi sınırlıyorum", "Kendimi inanmak zorunda hissediyorum"

Yanlış anlaşılmak

Nasıl anlaşılacağım konusunda rahat olmak.

SETUP: Her ne kadar insanlar beni yanlış anlayacak diye korkuyorsam da, yine de doğru anlaşılma takıntıma son veriyorum.

EFT vuruş ifadesi; yanlış anlaşılmaktan korkuyorum, doğru anlaşılmam gerekir, aman kimse beni yanlış anlamasın, ben düşündüğünüz gibi değilim..

Bir kurtarıcı beklemek

Kendi sorunlarını çözebilen bir kişi olmak.

SETUP; Her ne kadar sorunlarımı çözmek için hep bir kurtarıcının ortaya çıkmasını bekliyorsam da, uyuşuk uyuşuk bir kurtarıcı beklemek yerine kendi sorunlarımı kendi çözen bir kişi olmayı seçiyorum.

EFT vuruş ifadesi; Elbet birisi bana yardım eder, kurtarıcı bekliyorum.

Kötü anne baba olduğuna inanmak.

Çocuk yetiştirme konusunda rahat olmak.

SETUP: her ne kadar çocuklarıma karşı sorumluluklarımı yerine getirmediğime inanıyorsamda, onlarla yeteri kadar ilgilenemediğim için suçlu hissediyorsam da yinede elimden gelenin en iyisini yaptığımı kabul ediyorum.

EFT Vuruş ifadeleri; kötü anne-babayım, çocuklarımın ilerde çekeceği sıkıntılardan ben sorumluyum, suçlu hissediyorum.

Otomatik Maskeyle Dolaşmak

Olduğun gibi görünmek.

SETUP ; Her ne kadar içimde değişik durumlara göre yüzüme otomatik maske takan bir program varsa da yine de ben herkese karşı olduğum gibi görünmeyi seçiyorum.

EFT vuruş ifadesi; maskelerim var, gerçek yüzümü gizlemem gerekir, kimse gerçek duygularımı anlamamalı.

İlgi Görmek

SETUP : İlgiye ihtiyacım olduğuna inanıyorsam da yinede kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum.

EFT Vuruş ifadeleri; İlgiye ihtiyacım var, neden ilgiye ihtiyacım var, ilgi görmesem ne olur ki?, gerçekten ilgiye ihtiyacım var mı ya?, ilgi ihtiyacım yok..

Alinti
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:50.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz