Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > Büyüler > Evlilik Büyüleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Muhabbet İçin Davet İle Büyü Yapmak deep Muhabbet Büyüleri 0 27-01-12 16:59
Kendini Sevdirmek İçin Büyü Yapmak deep Sevgi Büyüleri 1 13-01-12 00:29
Evlilik Yapmak İçin Büyü deep Evlilik Büyüleri 0 31-12-11 15:23
Uykusunu Bağlamak İçin Büyü Yapmak Oummm Bağlama Büyüleri 0 23-12-11 15:28
Sevdiğinle Evlilik Yapmak İçin Büyü dilekduasi Evlilik Büyüleri 0 16-12-11 18:17

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 30-10-12, 16:29   #1 (permalink)
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 1.251
Konular: 361
admin is on a distinguished road
Standart Evlililiği Yapmak İçin Büyü

Evlililiği Yapmak İçin Büyü

Bir delikanlı evlenmek için çetinlik gösterir, kız beğenmezse, yakınları ona güzel bir büyü yaptırır. Bunu erkek kesinlikle bilmez. Kimi cincilere göre, böyle erkeklerde büyük gönüllülük, kimilerine göre de ‘’cin uyuşmazlığı’’ vardır. Genellikle, yakışıklı, gösterişli olan böyle erkekleri güzel kadınların, kızların cinleri çepeçevre sarmış, onun gözünden kararını almışlardır. Onun kız beğenmeyişinin tek nedeni budur.
Kız beğenmeyen erkeğin giysilerinden birkaç iplik çalınır. Bunu erkeğin yakını olan bir yaşlı kadın yapar. Çalınan ipliklerden başka çevrede bulunan güzel kızların saçlarından birer ikişer tel alınır. Bunu da kızlara yakın olan, güvenilir bir kadın becerir. Kızlarda saçlarından tel alındığını bilmemelidir. Bunu sağlamak için de, başlarını taradıkları sıra beklenir, saçlar o sırada alınır.
İşi üzerine alan kimse ipliklerle saçları cinciye götürür. Cinci, başka başka kızlardan alınan saçları ipliklerle, ayrı ayrı bağlar. Bağlarken de yetmiş bir ‘’ya rahman’’ söyleyip saçlara üfler. Bundan sonra ‘’bismihi subhanehu’’ diyerek bütün saçlarla iplikleri tek bağ durumuna getirir, bir mumla ortadan yapıştırır. Erkeğin adını anarak yedi kez ‘’hubbu’l-cemile’’ söyler, yere tükürür. Ocaktan bir kor alıp toprağın üzerine koyar, saç bağını onun çevresinde yedi kez döndürüp ‘’ihraku bular haza kalbihi, ya settar’’ söyler, kora üfler. Yanlış bir Arapçayla ‘’ey gizleyen tanrı bu gönlü ateşte yak’’ anlamına geln bu sözler erkeğin gönlünü güzellerin ateşiyle yakmak için söylenen bir dua niteliğindedir. Bundan sonra, cinci, üç rekat namaz kılar, selam vermez, yalnız ‘’ya cin, cenne cenne cenne’’ der, sağa sola üfler. Saçların oluşturduğu bağı küçük yumak biçimine sokar, erimiş muma batırıp çıkarır. Erkeğin adını, güzelleri sevmesini söyleyip mumlu yumacığı üç kat muşambaya, muşambayı üç kat yeşil beze sarıp, erkeğin adını oluşturan harflerin sayısınca dikişle diker. Kendisine başvurana verir. O da, bunu, erkeğin evinin kapısının eşiğinin altına gizler. Erkek bunun üzerinden yedi gün geçince, güzel sevmeye başlarmış.
Bu işle kızlar içinde yapılabilir. Gene araya bir güvenilir kadının aracı oalrak girmesi, işin cinci ile arasında kalması gerekir.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 30-10-12, 16:54   #2 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart

Şimdilerde öyle ketum ve yardım sever insanlar kaldı mı...Ya da güvenilir bir cinci??

Ellerinize sağlık teşekkürler....
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:17.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz