Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > ASTROLOJİ BÖLÜMÜ > Fal Ve Tarot Konuları

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüya Çeşitleri Nelerdir Görelim Sky Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 0 02-09-11 10:02

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 13-11-11, 05:44   #1 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart Tüm Fal Çeşitleri Bu Başlıkta

Tüm Fal Çeşitleri Bu Başlıkta

fal meraklıları ve fal tutkunu sevgili dilekduası.com üyelerimiz için en en çok aranan en yaygın fal çeşitlerini tek aşlık altında toplayalım istedik

fal çeşitlerini çeşitli yerlerden alıntılayarak sizlere aktarıyoruz

keyifli forumlar dilekduası.com üyelerimiz
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 13-11-11, 05:44   #2 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Sayı Falı

Astroloji gibi 'Numeroloji'nin temelleri de antik uygarlıklara, antik düşünceye dayanıp, Ortadoğu 'dan Batı 'ya uzanıyor, Pisagor ile gündeme gelen, Numeroloji ile Numerolog Syivie Vager e göre doğum tarihinden yola çıkarak karakter analizi ve hayatınızın akışını belirlemek mümkün. Nasıl mı? İşte bunun formülü; Kişiliğiniz öğrenmek için (gün, ay ve yıl olmak üzere) tüm sayıları topluyorsunuz. Ardından elde ettiğiniz bu toplamı tek bir rakama indiriyorsunuz. l île 9 arasındaki bu rakama doğum sayısı deniliyor. Ve bu, karakter tahlilinizi yapıyor... örneğin, doğum tarihiniz 2 Nisan 1957... Yapılacak işlem şöyle; 2+4+1957 = 1963 1+9+6+3 = 19 = 1+9 =10= 1+0=1

1: Tutkulu ve Yaratıcı


Bu sayı kendini ifade etme gücünü ve sosyal hayatta başarıyı simgeler. Sıcakkanlı, girişken ve yaratıcısınız. Zorluklara karşı yeterli enerjiye sahipsiniz. Hırslısınız, idealleriniz var. insanlar üzerinde egemen olmak sizin için hiç de zor değil. Prensiplerinizden ödün vermezsiniz. Duygusal yönden sıra dışı ve tutku dolusunuz. Aşkta sadakat ve bağımlılık arıyorsunuz.


2: Duygusal ve Huzur Düşkünü


Duyarlı ve duygusal bir yapınız var. Güç gösterilerine ve acımasız, tenkitlere dayanamazsınız. Dengeniz ailede yakaladığınız huzura bağlı. Dinginlikten mutlu olursunuz. Bir karar aldığınızda uzun bir süre Acaba iyi mi yaptım? diye düşünmekten kurtulamazsınız. Duygusal açıdan yanlız kalmak sizin için en büyük cezadır; Şefkate ve sevilmeye olan ihtiyacınız sizi her zaman uyumlu biri olmaya iter.


3: Medyatik Ve Baştan Çıkarıcı


Hızlı, dinamik ve meraklı bir yapınız var. Hareketli bir sosyal yaşam R sizin için hayat damarı gibidir. Kalıplaşmış ilkeler ve sert kurallardan hiç hazzetmezsiniz, içinde bulunduğunuz durumu kendi lehinize çevirmekte üstünüze yoktur. Arkadaş canlısı birisiniz, gittiğiniz her ortamda insanlarla iletişim kurar ve asla yanlız kalamazsınız. Duygusal yönden, insanları baştan çıkarmaya çok yatkınsınız.

4: Sabırlı Ve Çalışkan


Sorumluluk ve denge sizi tanımlamak için kullanılan en doğru iki sıfat. Ciddiyetiniz ve ağır başlılığınızla tanınırsınız. Çalışma, azim ve sabır üzerine kurulu bir dünyada yaşamak sizi mutlu eder. En iyi dostunuz zamandır. Genellikle çevrenizdekiler tarafından beğenilen ve takdir edilen bir ihsansınız. Boş sözler ve vaatlere kanmaz, kalıcı birliktelikleri tercih edersiniz. Evlilik için ideal bir tipsiniz,
Bu sayı kendini ifade etme gücünü ve sosyal hayatta başarıyı simgeler. Sıcakkanlı, girişken ve yaratıcısınız. Zorluklara karşı yeterli enerjiye sahipsiniz. Hırslısınız, idealleriniz var. insanlar üzerinde egemen olmak sizin için hiç de zor değil. Prensiplerinizden ödün vermezsiniz. Duygusal yönden sıra dışı ve tutku dolusunuz. Aşkta sadakat ve bağımlılık arıyorsunuz.

5: Cesur ve Bağımsız


Hayatınız deneyimler ve kazançlar üzerine kuruludur. Tutkulusunuz ve sağduyunuzun sesine sık sık kulak verir, insanları etkilersiniz. Bağımsızlığınıza düşkünsünüz, baskılara ve zorlamalara hiç gelemezsiniz. Cesaretlisiniz, gözünüzü pek az şey korkutur. Ticari konular, sanat, medya ve öğretim alanlarında çok başarılı olabilirsiniz. Duygusal yönden gel - geç ilişkiler sizin yapınıza uymaz

6: Sevimli, Romantik Ve Güvenilir


insanları çok sever, kendinizden başkasına güvenmemek gerektiğin! düşünürsünüz. Adaletsizliğe tahammülünüz yoktur, sezgileriniz ve altıncı hissiniz çok gelişmiştir. Güzelliğe kayıtsız kalamazsınız ve uyum; birlikteliğini ararsınız. Mükemmelin peşinde koşarsınız. Romantik ve duyarlısınız, size ihtiyacı olduğunu hissettiğiniz biri karşısında hemen yelkenleri suya indirirsiniz. Güvenilecek bir insansınız.

7:Bağımsız Ve Tutkulu



Son derece tutkulusunuz. Çevrenize esrarengiz hava yayarsınız, bu da insanları size çeker. Aşırıya varan bağımsızlık düşkünlüğünüz yüzünden yanlız da kalabilirsiniz. Düşünceleriniz!' hayata geçirmek için başkalarına da ihtiyacınız olduğunu çoğu kez göz ardı edersiniz. Duygusal yönden seçicisiniz. Tek kişiye bağlanana dek sayısız ilişkiye girebilirsiniz. Maceracısınız ve ancak tutkulu biriyle mutlu olabilirsiniz.

8:Cüretkar Ve Disiplinli


İyi ve kötü arasında bir denge tutturmak gerektiğine inanır, bunun için çalışırsınız. Paranın gücüne inanırsınız ve vasat şeyler asla sizi ilgilendirmez. Disiplinli ve organize bir şekilde çalışırsınız. Tam olarak otoriter olmamakla birlikte eleştirilere pek de gelemezsiniz. Bu durumda kırıcı bir insan olup çıkarsınız. Çabuk iletişim kurarsınız, duygularınız) açıkça ifade edersiniz. Kıskanç bir sevgili olursunuz.


9: Duygusal


idealist ve tutkulu birisiniz. Genel kurallar sizi fazlasıyla sıkar, Beğenmediklerinizle yakın ilişki içine girmekten kaçınır, hayranlığınızı kazanan insanlarla arkadaşlık kurarsınız. Ancak bu seçiciliğinizden aşırıya kaçarsanız, kibirli olmakla suçlanır ve hatta yalnız kalabilirsiniz. Cana yakın ve yaratıcı olmaya aslında çok yatkınsınız. Duygusal yönden; birlikte olduğunuz kişiye karşı son derece anlayışlısınızdır.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 13-11-11, 05:45   #3 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Çizgi Falı

Bedevi Araplar’da yaygın bir faldır. Kumda, parmakla ya da bir değnekle çizilen noktalara bakılır. “Nokta Falı“nın değişik; fakat aynı şekilde yaygın bir çeşidi, bir kağıt parçasına gelişigüzel çizlen noktalarla oluşur. Falcı’ya bir soru sorulur. Falcı, derin bir düşünceye, bir “konsantrasyon” haline dalar ve kağıdın üsütne noktaların meydana getirdiği 16 yatay çizgi çizer. Her çizgide, nokta sayısı ayrıca toplanır ve çizginin sonuna yazılır. Çizgiler, sayılır ve bunlardn oluşan şekiller ya da anlamlar, karmaşık bir yöntemle geleneksel biz çizelgeye uygulanir ve yorumlanır.

Diğer bir yöntemse şöyledir:

Sessiz bir yerde, masa başına oturulur. Masanın üstüne temiz bir kağıt konulur. Elde kalem olduğu halde niyet tutulur. Sonra, bir süre hiçbir şey düşünmeyin. Rahatlayın, gevşeyin. Bütün dikkatinizi kağıdın üzerine toplayın. Kalemi, kağıdın üzerinde bir süre tutun. Konsantre olun ve saymadan alt alta üç sıra halinde nokta koyun. Sonra bu sıraları üst sıradan başlayarak, soldan sağa doğru sekizer sekizer ayırın. Son satırda arta kalan noktalar sayılır ve bu rakamın yorumu okunur.

…….. / …….. / ……… / …….. / …….. / …….. / …

Noktalarda Bulunan Rakamların Yorumu

1. Niyetiniz istediğiniz gibi gerçekleşecek.
2. Niyetinizin olması şüpheli. Zaten tuttuğunuz niyetten size hayır yok.
3. Niyetiniz er geç olacak. Bu işte hayır var.
4. Sabredin. Azimle çalışırsanız niyetiniz gerçekleşecek.
5. Sıkıntıdan kurtulacaksınız. Şansınız açılacak, hemen hemen her isteğiniz gerçekleşecek.
6. Niyetiniz istediğiniz gibi olacak. Bütün işleriniz olumlu yönde gelişecek.
7. Niyetiniz olacak. Bu işte hayır var. Ancak, azimle çalışmanız şart.
8. Niyetiniz gerçekleşmeyecek. Zaten bu işte hayır yok
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 13-11-11, 05:46   #4 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Çiçek Falı

01 - 10 Ocak
Çiçeğiniz: Sarı gentiyan
Sıcak yazı simgeleyen gizemli bir çiçektir. Dağ çayırlarında yetişir. Karaktere gizem katmaktadır. İçe kapanıklık ve suskunluğun nedeni basit bir çekingenlik de olabilir. Bu simgede doğan insan inatla amaçlarına ulaşır. Soğuk havalarda sağlığına dikkat etmelidir.

11 - 20 Ocak
Çiçeğiniz: Deve dikeni.
O hiç kimsenin dikkatini çekmez. Bu nedenle o sürekli kendi kendiyle uğraşır. Bu karakteri deve dikeninin gerçek kişiliğinin saklanmasına neden olur ve insanlar onun bir önemli özelliğini iyi kalpliliğini fark etmezler. O iyi bir dosttur ve ailesine düşkündür. Çok çalışkandır. Verilen bütün işleri yerine getirir. Ama çok çalışmak bir yana sağlığına dikkat edip, dinlenmesini de bilmelidir. Bu insanlarda hipertansiyon görülebilir.

21 - 31 Ocak
Çiçeğiniz: Ölmez çiçek.
Bu insan ciddi birisidir. Modayı yakından takip eder. Çekiciliği ile etrafındakileri kıskandırabilir. Enerji dolu olduğu için zorluklarla başa çıkabilir ve kötü niyetli insanlarla savaşıp onları yenebilir

01 - 10 Şubat
Çiçeğiniz: Ökse otu.
Bu işaretin bayanı aşırı meraklı ve hafif hareketleri ile dikkat çeker. İnsanları baştan çıkarmak onlar için en basit iştir. Bu işaret altında doğan erkekler spor, vücut geliştirme, karate, tenisle uğraşarak popülariteye ulaşırlar. Ayrıca, bu insanlar sporla uğraştıkları için sağlıklı olur ve kolay hastalanmazlar.

11 - 19 Şubat
Çiçeğiniz: Güzelavratotu.
Bu işarette doğan kadınlar gerçek güzeldirler. Aynı zamanda ciddiyetlerini korurlar. Onlara yaklaşmak kolay bir iş sayılmaz. Erkekler yakışıklı olmasalar da usanmadan çalışırlar. Bu şekilde amaçlarına ulaşmasını da iyi bilirler.

20 - 31 Şubat
Çiçeğiniz: Küstümotu (mimoza)
Bu insanlar hassasiyetleri ile diğerlerinden seçilirler. Mimoza insanı yaptığı iş değerini bulamazsa gerçekten acı çeker. Bu insan ona verilen işi neyin pahasına olursa olsun yerine getirir. Bu yolda gerekirse kendi sağlığını feda eder. Ama sonuç olarak da bir değerlendirme, bir aferin duyma ihtiyacı hisseder. Kalp krizi ve ülser kaçınılmaz hastalıklardandır.

01 - 10 Mart
Çiçeğiniz: Haşhaş.
Onun güzelliği herkesi büyüler. Bu insanın ağına yakalanmak kolay, ordan çıkmak oldukça zordur. Onun yolu çok engebelidir. Haşhaş insanı kendi güçlerine inanmalıdır, ancak bu şekilde başarılı olur. Et yemeklerinden uzak durması tavsiye edilir. Sebzeler onun için vitamin kaynağı ve iyi moral deposudur

11 - 20 Mart
Çiçeğiniz: Zambak.
Zarif bir insandır. Zambak bir ay çiçeği olduğu için, sırları ancak yarım ay olduğu zaman ortaya çıkar. Her şeye rağmen Zambak nasıl mutlu olacağını iyi bilir.

21 - 31 Mart
Çiçeğiniz: Yüksükotu.
Bu işaretin sarı ve solgun çiçeklerine rağmen, bu işareti taşıyan insanlar kararlı bir kişiliğe sahiptirler. Kafaları bir makine kadar hızlı ve dakik çalışır. Yaşamın en zor dönemlerinde bile hızlı bir çözüm bulmak onlar için zor değildir. Hiçbir zaman kendilerini kaybetmezler. Bir az sinirlidirler. Baş ağrıları çekebilirler.

01 - 10 Nisan
Çiçeğiniz: Manolya.
Dürüsttür, her zaman birinci olma isteği en belirgin özelliğidir. Sosyal ilişkilerinde başarılı sayılmaz. Çünkü insanların tavsiye ve önerilerine asla kulak asmaz

11 - 20 Nisan
Çiçeğiniz: Ortanca.
O iyi kalplidir, cömerttir. Bazen fazla iyi davranır, elinde ne varsa hepsini çevresindekilere vermeye çalışır. Bu huyu bazen yakınları tarafından iyi karşılanmaz.

21 - 30 Nisan
Çiçeğiniz: Dahlia.
O azamici bir kişilik taşımaktadır ve bu huyu amaçlarına ulaşmakta onu engelleyebilir. Dahlia insanı başkalarından çok kendine ve kendi gücüne güvenmelidir. Bu durum sadece iş için değil, özel hayatında da geçerli olabilir

01 - 10 Mayıs
Çiçeğiniz: İnci çiçeği.
Cömert ve iyi kalplidir. Menfaatçi insanlar tarafından acımasızca kullanılmaya yatkındır. İnci çiçeği kadınına iyi bir koruyucu gerekebilir. İş konusunda bu insanlar fazla sorunlar yaşamamaktadırlar. Ani değişiklikler sinirlerini olumsuz etkileyebilir.

11 - 21 Mayıs
Çiçeğiniz: Semiz otu.
Kolay güvenemeyen, tehlikelerden sakınan, her zaman darbe bekleyen, hatta sevdiği insana karşı bile dikkatli ve tedbirli olan bir insandır.

22 - 31 Mayıs
Çiçeğiniz:Papatya.
Bu gelenekseldir: seviyor-sevmiyor. İnsanlar tarafından zor anlaşılsa da onları kendine çekmeyi başarmıştır. Güzel bir dış görünüşe sahip olmalarına rağmen bu insanlar, yaşamlarını rekabet uğruna masa başında geçirmeye hazırdırlar. İş tutkularının nedeni spora olan merakları da olabilir.

01 - 11 Haziran
Çiçeğiniz: Çançiçeği
Sabit karakterlidir. Her hangi bir değişiklik onu korkutabilir, üzebilir. İyi bir aile ve iyi bir iş sahibi olursa bu kişiliği yüzünden fazla zarar görmez. En sevdiği ulaşım aracı, örneğin iş gezileri için tercih edebileceği araç trendir. Uçak mı? Asla!

12 - 21 Haziran
Çiçeğiniz: Krizantem.
Sakin ve sessizdir, evde oturmayı sever, tedbirlidir, gözlemcidir. Olaylarda dedikoduculuk rolünü üstlenmeye bayılır. Amaçlarına ulaşır.

22 Haziran- 1 Temmuz
Çiçeğiniz: Lale.
Lale erkeği şüphesiz Don Juan'dır. Hiçbir şeyi umursamaz. Lale kadını enerjiktir. Kendine güveni sonsuzdur. Bu kadınların eşleri mutsuz olurlar.

2 - 12 Temmuz
Çiçeğiniz: Nilüfer
Su, hava ve toprak - üçü bir arada. Çok değişken bir kişiliğe sahiptir. Yaşam onun için kolaydır. Zorlukların üstesinden gelir. Sıkıntılarından çabuk kurtulabilir

13 - 23 Temmuz
Çiçeğiniz: Menekşe
Herkesin gözleri onun üzerindedir. Genelde gölgede saklanır. Ama gerekirse güneşe çıkar ve ihtiyacı olan şeyi elde eder. Hafife alınmamalıdır!

24 Temmuz- 02 Ağustos
Çiçeğiniz: Yaban gülü.
Dikenlidir. Çıplak elle tutulamaz. Tabii bu dikenler onun iyi korunmasını sağlar. Kendini iyi savunur ve koşullara ayak uydurmasını bilir.

03 - 12 Ağustos
Çiçeğiniz: Ay çiçeği.
Kendi yerini güneşin altında bulmuştur. Başarılar onun gözlerini kapatamaz.

13 - 23 Ağustos
Çiçeğiniz: Gül
Çiçeklerin kralıdır. Başka insanlar her zaman gül insanını kıskanırlar. Onun aleyhine entrikalar düzenlenir, onu yerinden koparmak için planlar yapılır, komplolar kurulur. Gül hatalı değildir. Ama bütün zamanlarda kendi erişilmezliğini korumak güçtür. Sağlığına dikkat etmeli ve fazla yorulmamalıdır.

24 Ağustos - 02 Eylül
Çiçeğiniz: Hezaren (delphinium)
Kendine sert davranır, yabancılara ise tolerans tanır. Çok zeki olduğu söylenemez. Bu nedenle zorluklarla karşılaşabilir. Kendine uzatılan yardım elini kabul etmelidir

03 - 11 Eylül
Çiçeğiniz: Karanfil
Karanfil insanı çok sabit fikirlidir. Çevresindekiler bundan rahatsızlık duyabilirler. Ama o yenilmezdir, her zaman doğru yolu seçer ve inatla yolunda durmaya devam eder.


12 - 22 Eylül
Çiçeğiniz: Saray patı (aster)
Saray patı sonbaharın hüzün ve kederini kapatmaya çalışır. Saray patı insanı etrafına neşe saçar. Maalesef bazen insanları neşelendirmekle gecikir. Bu insanlar iyi yönetici olabilirler

22 Eylül - 03 Ekim
Çiçeğiniz: Funda
Bu insanlar zarafetleri ile dikkat çekerler. Onlar işlerinde uzmandırlar. Kendi altın ellerinin değerini bilirler. Funda iyi bir dosttur. Arkadaşını kötü günde yalnız bırakmaz.

04 - 13 Ekim
Çiçeğiniz: Kamelya (Japon gülü)
Hoş bir dış görünüşe sahiptir. Sakin ama korkusuzdur. Hareketlerinde çocuksuluk sezinlenir. Sanata yatkınlıkları vardır.


14 - 23 Ekim
Çiçeğiniz: Leylak
Leylak şafağın, tazeliğin, gençliğin simgesidir. Çalışkan bir insan olan Leylak başkalarına da yardım etmekten zevk alır. Kıskanç iş arkadaşların dikkate almamalıdır.


24 Ekim - 2 Kasım
Çiçeğiniz: Freesia
Korkusuz, inatçı kişilikleri bazen zarar verebilir. Bu işaretin insanları çok sevimli ve sempatik olurlar. Bu sayede işlerinde de ilerleme gösterirler. Bir az diplomatik davranmalıdırlar.

3 - 12 Kasım
Çiçeğiniz: Orkide
Orkide insanı gizemli ve anlaşılmaz kişiliği ile dikkat çeker. Şüphecidirler. Çevrelerindeki insanlara karşı dikkatli yaklaşırlar. Sabırla, çalışarak istediklerini adım adım elde ederler.

13 -22 Kasım
Çiçeğiniz: Peony
Peony insanı sağlığı için endişelenmeyebilir. Her koşula dayanıklıdır. Tabii işinde çok çalıştığı zamanlarda ara vermeli, dinlenmelidir. Bir az daha tutumlu olmalıdır. Ve planlarında savurgan davranmamayı öğrenmelidir.

23 Kasım- 2 Aralık
Çiçeğiniz: Glayöl (Gladiolus)
Glayöl insanı özel yetenekleri ile diğerlerinden farklı olmasa da, çok çalışkan ve başarılıdır. İyi yönetilirse çok şey elde edebilir. Ancak kendini övmekten hoşlanır.

3 - 12 Aralık
Çiçeğiniz: Keklik otu.
Sıcağın sembolüdür. Tazeliği ve rüzgarı sever. Dikkat merkezinde olmaya bayılır. Maymun iştahlılığı ile bazen sınırları geçebilir. İşte bir eleştiri alırsa hemen savunmaya geçer ve sıyrılmayı başarır

13 - 22 Aralık
Çiçeğiniz: Lotus
Temizlik sembolüdür. Asya insanları için çok şey ifade eder. Buralarda sadece egzotik açıdan değerlendirilir. Lotus insanı zevklidir, amaçlarına kolay ulaşır. İnsanlarla ilişkilerinde daha esnek davranmalıdır

23 - 31 Aralık
Çiçeğiniz: Akça
Bu işaret altında doğan insanlar iyi arkadaş, dost olurlar. Güvenilirdirler. Sakin ve öfkelenmeyen kişilikleri var. Onları kızdırmak zordur.

--------------------
24 Ekim - 2 Kasım
Çiçeğiniz: Freesia
Korkusuz, inatçı kişilikleri bazen zarar verebilir. Bu işaretin insanları çok sevimli ve sempatik olurlar. Bu sayede işlerinde de ilerleme gösterirler. Bir az diplomatik davranmalıdırlar
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 13-11-11, 05:46   #5 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Ayna Falı

Ayna falı geçmişi çok eskilere dayanan bir fal türüdür.Bu fala bakmak için bilgi sahibi ve tecrübeli olmak gerekir.
Bu fal türü Nostradamus gibi meşhur kahin ve falcıların tercihiolmuştur.Duru görü su falına bakanlar bu tecrübeleri sayesinde aynafalında da başarılı olabilmişlerdir.Ayna falına bakmak istiyorsanız ilkönce su falına bakabilmelisiniz.Evet ben su falına bakabiliyorumdiyorsanız ayna falına bakma tekniklerini öğrenerek sizde ayna falınabakabilirsiniz.
Ayna falına bakmak için konuyla ilgili teknik bilgileri öğrenmekyeterli değildir.Ayna falına bakabilmenin birinci şartı kuvvetli birirade ve cesarettir. İradesi zayıf olanlar ve cesur olmayanlar bu işeasla soyunmamalıdırlar.Aksi takdirde ayna falına bakayım derkenpsikolojik travmalarla karşılaşmak büyük bir olasılıktır.
Ayna geçmişe ve geleceğe,açılan bir kapıdır.Ayna aynı zamanda boyutlarve mekanlar arasında bir penceredir. Dolayısıyla başka boyutlarda başkavarlıklar yaşamaktadır.Bu boyutlara bilinçsizce yapılacak animisafirlikler,bilgisiz kişiyi davetsiz misafir durumuna düşürür.Hele kibu davetsiz misafir hiç tanımadık biriyse ve aniden odanızınpenceresini açarak içeriye dikkatli dikatli bakan bir yabancıysa karşıtarafın tepkisi nasıl olur.Aynen cinlerle karşılaşmaların ekserisindeortaya çıkan çarpılma konusunda açıklanan durumların benzerleri bukonuda da ortaya çıkmaktadır.
Ben su falına bakabiliyorum,iradem kuvvetli cesaretim yerinde bu işiyapabilir ayna falına bakabilirim diyorsanız vereceğimiz ayna falınabakma pratiklerine başlayabilirsiniz.
İlk yapılacak iş kaliteli bir ayna edinmektr.Ayna kristalden olursa çok daha verimli görüntüler alabilirsiniz.
Ayna falına yeni başlayacaklar için ayna falına bakma saatleri gündüzvakitleridir.İlk başlayanlar öğlen saatlerinde ayna falı pratikleriniyapabilirler.Bir müdet ustalaşmaya başlandıktan sonra bu saatler geriçekilerek sabah 07,08 arasına daha sonraları ise geceyealınacaktır.Ayna pratiklerine başlarken ayın hilal hali gözlenir ve buhalden itibaren ayın on beşine kadar ayna falına bakılabilir ayınküçülmeye başlamasıyla beraber gündüz de olsa ayna falına bakmapratiklerine bakmak tafsiye edilmez.Tabi bu usta ayna falı bakıcılarıiçin geçerli değildir,onlar her zaman ayna falına bakabilirler.
Hemen hemen her fal bakma çeşidinde olduğu gibi fala bakanın rahatelbiseler giymesi sıkı bir bel ,dar bir gömlek gibi rahatsız edicietkilenmeleri ortadan kaldırmış olması gerekir.Ayna falında daseçilecek mekan rahatsız edilmeyeceğiniz havası temiz ısısı ayarlanmışgürültüden uzak olmalıdır.
Yine oturulacak koltuk veya sandalye rahat olmalı fakat rehavet verecek uyku getirecek kadar da yumuşak olmamalıdır.
Ayna falına bakılırken manyetik alanlardan uzak bulunmalı televizyongibi cihazlar fişlerinden çekilmeli cep telefonu kapalı tutulmalıdır.
Ayna yuvarlak veya oval olmalı asla köşeli ayna kullanılmamalıdır.Aynaortalama 15,25 cm.çapından küçük veya daha büyük olmamalıdır.Aynanınbakıcıya olan mesafesi 40 ,50 cm. kadar olmalıdır.Ayna bakıcının gözhizası yüksekliğinde örneğin bilgisayar monitörü seviyesinde olmalı,bakıcı kendine en rahat bakış açısını sağlayacak şekli deneyerekbulmalı ve aynayı sabitlemelidir.
Artık her şey tamamdır iş ayna falına bakmaya kalmıştır derin bir nefesalınır ve iki dakika kadar aynaya bakarak bir şey düşünmemeye çalışarakfakat kendinizi zorlamadan beklenir.Daha sonra br mantra parola sözcüğüveya zikir tekrarlanmaya başlanır.Fısıltı halinde muktedir demek enmakbuludur.Bakışlarınızı önce ayna yüzeyinde gezdirerek daha sonra ortamerkezin birazda yukarısına doğru sabitleyerek on dakika kadar muktediradını tekrarlamaya devam edin bu pratikleri üşenmeden en az bir haftayapmalısınız.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 13-11-11, 05:47   #6 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Güneş Falı

Sağ ele kurşunkalem alınır. ucu açık olan tarafı, şeklin merkezini gösterecek şekilde tutulur. Sonra, gözler yumulur.
Arkadaşın, şekli kendi (şeklin) etrafında 3 kere çevirir. Sonra, gözleraçılmadan, kalemi ileri - geri 3 kere hareket ettirilir, ardından daşeklin üstüne indirilir. Ve gözler açılır.
Kalemin değdiği bölümdeki rakamın yorumu okunur. * Bu işlem, üzerinden 42 gün geçmedikçe bir daha yapılmaz.

Rakamların Yorumu:

1. Beklemediğin miktarda para alacaksın.
2. Çok değerli bir şey veya dost kazanacaksın.
3. Bir iş ilişkisinden çok iyi kazanç sağlayacaksın.
4. Para veya mücevherat kaybedeceksin.
5. Uzak bir akrabadan menfaat sağlayacaksın.
6. Hediye veya mücevherat alacaksın.
7. Bir şey kaybedip üzüleceksin ama, onu çok geçmeden bulacaksın.
8. Kazancında artış olacak.
9. Esrarengiz, gizemli bir şekilde kazancın artacak.
10. Kazancında azalma olacak.
11. Oldukça çok para kazanacaksın.
12. Planlarını değiştirmezsen, işlerin ters gidecek, önemli miktarda para kaybın olacak.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 13-11-11, 05:51   #7 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Çay Falı

yöntem 1

Günümüzdeçay falı, kahve falı ile oldukça büyük benzerlikler gösteren bir falçeşididir. Bu falda da aynı kahve telvesi gibi, bardak veya fincandibinde kalan çay artıklarının oluşturduğu semboller doğrultusundayorumlanır. Tıpa tıp kahve falında olduğu şekilde, bardak veya fincan,bir tabak yardımı ile ters çevrilme şekli ile bakılır. Kahve falındauygulanan aynı işlemler ve şekiller bu fal için de geçerlidir.
Fakatçay falı, gerek halk arasında tutulmaması, gerek de bakılış yönündeninsanlara çekici gelmemesi bakımından çok az kullanılan bir yöntemdir.Günümüzde pek çok kişi böyle bir falın varlığından bile haberdardeğildir. Gene de arada sırada bazı yerlerde bakıldığı olmaktadır.


yöntem 2

Çay Falı çok çok eski, yaklaşık 5.000 yıllık bir kehanet metodudur.Aslında çay falı, kahve falı tarzındadır yani sezgiye dayanır. Önemliolan şekillerden anlam çıkarmaktır. Okuyucu yani falcı, boş çayfincanını alarak dipte kalan çay yaprakçıklarından anlamlar çıkarır amadikkat edilmesi gereken şey, fal çayının poşet çayı olmayacağı ve desüzgeçten geçirilmemesidir. Çünkü yüzen yaprakçıklar yorumlanacaktır.Bu doğrultuda hazırlanmış yani demlenmiş bir çayı içtikten sonra,fincanın kenarlarında kalan çayların şekilleri de yorumlanacaktır. Sizeaşağıda bazı olası şekillerin anlamlarını veriyoruz; çayyaprakçıklarının fincanın kenarında birikmesi kehanetin daha çabukgerçekleşeceği anlamındadır. Yaprakçıkların fincanın dibine doğru veyadibinde olması kehanetin daha uzun zamanda gerçekleşeceği anlamındadır.Yedi uçlu yıldız, her konumda iyi şansın simgesidir. Yıldızın uçlarınınkırık olması, bazı umutların kırılması anlamına gelir veya daha çayiçilmeden önce çayın üzerinde yıldız şekli varsa, bu da isteğe ulaşmakiçin sabırlı olunması anlamındadır. Şimdi bazı şekillerin yorumunugörelim:
Anahtar: Yeni projelerin haberi; Önemli bir değişiklik olabilir.
Ay: Coşkulu ve heyecanlı bir aşk olayı.
Bıçak: Ayrılık ve çekişmeler.
Dağlar: Yüksek dağlar aile içinde mutluluk veya iyi bir aşk ilişkisi. Ayrıca iş yaşamında olumlu bir gelişme olabilir.
Eldiven:Bir davette farklı bir düşünce ile karşılaşılabilir. Yapraklar sabitduruyorsa çözümlenmesi gereken bir haklılık veya haksızlık olayıvardır. Eğer fincanın kenarına yapışmışsa, iyi şans gelmektedir.
Elma: İsteğin olumlu yönde gelişmesi, insana benzeyen bir şekille beraber veya yakınsa yakın birisinin yardımı gelecektir.
İncir veya üzüm: Bereket ve verimlilik; hamilelik olabilir.
Kafes:Hastalık ve şanssızlık; kenara yakınsa yolculuklarda dikkatliolmalısınız. Sabit duruyorsa, aile ve para konularında canınızsıkılabilir.
Kalp: Samimi, dokunaklı bir etki altındasınız. Eğer çay yaprakları kenarda ve bir halka şeklindeyse bir evlilik haberi gelebilir.
Mektup: Yapraklar yüzüyor ve küçükse, bir maddi kazanç olabilir. Sabit duruyorsa, büyükse bir aşk mektubu gelebilir.
Meşale: İyi işaret. Gelişim haberi. Şans geri dönebilir.
Yelpaze:Kapanmış bir şekildeyse, bir veya iki flört haberi, yelpaze açıksa birkıskançlıktan korunulmalıdır. Sadece tek ve belirgin bir yelpaze varsa,bir toplantı olabilir.
Yılan: İhanet ve aldatılma; dost sandığınız birisine dikkat edin.
Evet,bundan sonrası size ait; çayınızı demleyin ve oturup yorumlamayabaşlayın; farklı şekilleri kendinizce yorumlayacak ve anlamlarçıkaracaksınız; önemli olan sezgileriniz; önce bir zaman egzersiz gerektabii ki
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 13-11-11, 05:53   #8 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Yüz Falı

Yüz falı hakkında bilgiler.Yüz falına nasıl bakılır.
İnsan yüzü insanın kişiliği hakkında çok şeyler söyler.Kişilikteinsanın hayatına yön veren önemli bir faktördür. Yüze bakarak karaktertahlili yapmakda bir bakıma o kişinin geleceğiyle ilgili fikirvereceğinden fal sayılır.
Yüz hatları yuvarlak olanlar sır saklamayı severler fakat yerigeldiğinde dedikodu yapmaya bayılırlar.Bu kişiler çok çalışkan olup birkaç işte bile çalışıp kazanacak kadar becerikli olurlar.Gülmeyiseverler,bol bol gülümsediklerini görürsünüz.Bazan kıskanç olurlaretraflarındaki insanların başarılarını çekemezler belli etmeselerdeiçten içten hayıflanırlar.Özellikle kıskanç olanlar kısa boylu olanyuvarlak yüzlülerden çıkar.
Uzun yüzlüler Seyahati ve eğlenmeyi severler.Çok para harcarlar.Tutumluolmayı beceremezler.Midelerine düşkündürler fakat genellikle kiloproblemleri olmaz.Bazıları dış görünüşe önem verirler devamlı yenigiysiler ve takılar almak ister.Yeni hobiler edinirler,boş durmayısevmezler zengin olmak biricik idealleridir.
Köşeli kareye benzer yüz hatlarına sahip olanlar.Girişimci vehareketlidirler.İşten işe koşarlar fakat bir iş de devamlı kalmaktansıkılırlar.Gezmeyi severler.
Üçgen yüzlüler.Gösterişi severler,ikna kabiliyetleri yüksektirkonuşarak çok sorunu halledebilirler.Giyim kuşamı severler,paralarınıda bu uğurda harcamaktan çekinmezler.
Geniş alınlılar akıllı zeki insanlardır.fakat iş hayatında her zamanbaşarılı oldukları söylenemez.Tembelliği sever sevmedikleri işlerdebaşarılı olamazlar.
Dar alınlılar sıkılgan az konuşan kişilerdir.Fazla hırslarıyoktur.Bazen küçük şeyleri bile takıntı haline getirip sorun yaşarlar.
Yukarı doğru genişleyen alın sahipleri son derece zekidirler kafalarınayatan her işde başarılı olurlar.İçlerinden dahiler çıkar.
Kısık gözlüler içine kapanık gizemli bir ruh dünyasına sahipkişilerdir.Arkadaşlığa önem verirler.Dürüsttürler.Kincidirleryapılanları yıllar geçsede unutmayan bir yapıya sahiptirler.
Büyük gözlüler sohbeti seven sohbet ortamlarında aranılankişilerdir.Bağımsızlıklarına düşkün kişilikleri sebebiyle kendiişlerini kurmak isterler.
Mavi gözlüler arkadaş çevresi bol konuşkan gezmeyi eğlenceyi seven kişiliklerdir.
Çakır gözlüler mavinin değişik bir tonu olan bir göze sahipolurlar.Bencil olurlar kıskançlık,çekememezlik en belirginözellikleridir.Kıskandıkları kişinin yanında dayanamayıp tırnaklarınıyemeye başlayanlar nazar gücü olan korkulacak kem gözler olarakbilinirler.
Yeşil gözlüler dürüst sevecen kişiliğe sahiptirler.
Kahve rengi gözlüler ilişkilerinde sevecen olurlar.
Siyah gözlüler iç dünyalarını gizleyen kişiliğe sahip olurlar
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 13-11-11, 05:54   #9 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Zar Falı

Zar Sayılarının Yorumlanması :


Kehanet Zarlari :

Zarlar araciligi ile kehanette bulunmanin kökeni antik çaglara kadardayanmaktadir. Gelecekten haber verme sanatinin burada anlatilan seklidegisik bir eglence sekli olarak da kabul edilebilir. Isabet derecesinegelince; bu, tecrübe ile ortaya çikacak bir husustur.

Yapilacak isleme gelince: Soru listesini gözden geçirdikten sonrakendinize bir tane soru seçmekle ise baslamalisiniz. Bir çift zariatmak üzere avucunuz da sallarken, daimi olarak yalnizca bu soruyuaklinizda tutun, tek odaklandiginiz yogun düsünce soruya yönelikolmalidir. Bu, sizin niyetiniz’dir. Bu sallama isine de, ya iki avucunuzu birbirine kapayarak veya daha iyisi bir bardak içinde yapmalisiniz.Niyetiniz aklinizda olmak üzere zarlari bu biçimde istediginiz kadarsalladiktan sonra bir masa üzerine atmalisiniz ve noktalarin hangisekilde geldigine bakmalisiniz. Bu noktalarla alakali cevap listesinebakmak sureti ile o listede sorunuzun karsiligi olan cevabibulabilirsiniz. Bu tür kehanetle ilgili geleneksel kurala göre; birkisi, bir seferde en fazla üç niyet tutmalidir. Ayni biçimde bir niyettutulduktan sonra yine ayni niyetin tutulmasi bakimindan aradan makulbir sürenin geçmesi için mutlaka beklenmelidir. Mistik Sunak Niyetlerecevap aranir iken, bildigimiz zarlarin yerine mistik sunak dakullanilabilir. Bu, yirmi bir küçük kareden olusan bir tablodur. Herbir karede, zarlarin yüzlerindeki noktalarin sayisi yazilibulunmaktadir. Her kombinasyon yirmi bir'de on ihtimaldir. Bu tabloyumasa üzerine koymalisiniz. Elinize bir kalem almalisiniz. Gözlerinizikapatmalisiniz ve rasgele, kalemin ucu ile bir kare isaretlemelisiniz.Kalemin ucunun gösterdigi karede bulunan zar kombinasyon sayisina görecevap listesine basvurmalisiniz. Ayni, sanki zarlarla çalisiyormus gibiniyetinizin karsiligini bulabilirsiniz. Zamanindan beri bu ve benzerisekilde zarla çalismalar parapsikoloji testlerinde çok kullanilirolmustur. Nedeni ise bazi yetenekli kisiler, zarlarda istediklerisayilari kendi arzularina göre getirebilmektedirler. Bu sebepten, enazindan teori olarak, böyle kabiliyetli bir kisi açisindan (parapsikolojik olarak ) su mümkündür: Hangi soruyu yada niyeti seçerise seçsin ( ya da kendisine verilirse verilsin ), duru görüyetenegiyle bu niyete uygun en güzel karsiligi seçebilmektedir. Bundansonra psikokinetik yetenegini kullanarak istedigi gibi zar getirebilir.Böylece bir kisi, benzer seyleri yukaridaki tablo ile deyapabilmektedir. Bu sebeple, sayet isabetler ihtimal hesaplarininötesine geçiyor ise, telaslanmamak gereklidir.



SORULAR VE ZAR SAYILARI



1) Hayatin hangi is alaninda basarili olabilirim? Zar Gelisine Göre cevaplar:

1-1 ise Is hayatinin her alaninda

1-2 ise danismalik, iletisim gerektiren islerde

2-2 ise cesaret gerektiren islerde

1-3 ise sürekli arastirma gereken islerde

1-4 ise seyahat gerektiren islerde

2-3 ise ekip çalismasi gerektiren islerde

1-5 ise yaraticilik, üretkenlik isteyen islerde

2-4 ise monoton, yenilige açik olmayan sabit islerde

3-3 ise liderlik gerektiren yönetici islerde

1-6 ise aktif iserde

2-5 ise titizlik gerektiren islerde

3-4 ise ikna kabiliyeti gerektiren islerde

2-6 ise danismanlik gerektiren egitim,ögretim islerinde

3-5 ise sanatsal islerde

4-4 ise ikna kabiliyeti gerektiren islerde

3-6 ise esrarengiz islerde

4-5 ise kisisel hayat islerinde

4-6 ise devlet dairesindeki islerde

5-5 ise planlama gerektiren islerde

6-6 ise sartlarin gerektirdigi her alandaki islerde






2) Ask yasantimda mutlu olmak için ne yapmaliyim?

1-1 ise rekabet duygunuzu ortaya çikartmamalisiniz, ayni idealleresahip oldugunuza göre birbirinize daha çok firsat tanimalisiniz.

1-2 ise her bakimdan fikirleriniz aslinda uyusuyor, sabirli olursaniz yenilmez bir ikili olacaksiniz.

2-2 ise her ikinizde bireyselligi degil paylasmayiseviyorsunuz.Birbirinize firsat verirken uyanik olmalisiniz,kararvermeyi ögrenin.

1-3 ise siz bir lidersiniz,düsüncesizce hareket etmeyin yeter.Budavranis karsinizdaki kisiyi canlandirarak daha uyumlu bir çift halinialmaniza sebep olacaktir.

1-4 ise iliskide basarili olabilmek için derin anlayisa ihtiyaciniz var, sorumsuzluk yapmamalisiniz.

2-3 ise iletisiminiz güçlü oldugu sürece mutlulugunuzu engelleyecek birmani yoktur. 1-5 ise her ikinizde isin rahat yanini tercih ediyordedigim dedik diyorsunuz bir taraf anlayisi yakalayamazsa bu iliskiyürümez.

2-4 ise bir an huzurlu iken bir anda her ikinizde parlayi veriyorsunuziliskinizin sonu gerçekten ilginç gelisecek bu sartlarda sürdügü yerekadar demek daha dogru olur.

3-3 ise her ikinizde iliskinizi sansa birakmissiniz sorumlulukalmanizin zamani geldi aman dikkat geç kalmayin. 1-6 ise Yeni biriliskiye baslamak sizin için daha hayirli olacak.

2-5 ise uyumlu iliski yasamaktasiniz idareye devam etmeniz yeterlidir.

3-4 ise dikkat ve sorumluluk her ikinizin birbirinizi idare etmesiyle olacaktir.

2-6 ise sanata ve ev yasantisina düskünsünüz ama karsinizdaki kisidentüm bu özellikleri çok fazla beklemeseniz iyi olur. 3-5 ise aceleetmeyin disa dönük birisi ile berabersiniz.

4-4 ise hayati ciddiye almayin, birlikten kuvvet dogar unutmayin.

3-6 ise güçlü iletisiminiz her ikinize de her geçen gün daha çok güven saglayacaktir.

4-5 ise en ahenkli çift sizsiniz, beraberliginizde ciddi bir sorun yok merak etmeyin.

4-6 ise siki, güvenilir,tatmin edici dört dörtlük bir iliskiniz var.

5-5 ise ikinizde özgürlügünüze düskünsünüz, dikkat.

6-6 ise çok zor bir birliktelik, sabirli olmalisiniz.



3)Gelecek yilda benim için neler söz konusu?

1-1 ise Sizin için bir gelisme dönemi olacak.

1-2 ise Mutluluk, muhabbet, fakat çok basari yok.

2-2 ise Gelirinizde artis olacak ama masraflariniz da artacak.

1-3 ise Hayal kirikligina ugrayacaksiniz, ama geçici.

1-4 ise Beklenmedik degisiklikler ve yeni görünümler.

2-3 ise Orta karar bir gelisim dönemi.

1-5 ise Küçük ödemeler halinde bir dönem.

2-4 ise Devamli bir ilerleme, ama beklenmedik bir kayip.

3-3 ise Yeni ve basarili bir organizasyon

1-6 ise Geçici iyi sanslar.

2-5 ise Yeni bir ilgi alani,ama kiymeti kuskulu.

3-4 ise Sizin için önemli, ama takdir edilmeyen gayretleriniz olacak.

2-6 ise Ufak tefek zorunluluklar, önemsiz rahatsizliklar, tedirginlikler

3-5 ise Eski dostluklarin yenilenmesi.

4-4 ise Sonradan yenilecek talihsizlik.

3-6 ise Rahatlik, eglence fakat firsatlarin kaçirilmasi.

4-5 ise Para konusunda güçlük.

4-6 ise Oturdugunuz yer degisecek.

5-5 ise Hatali düsüncelerin farkina varilmasi.

5-6 ise Yeni arkadaslar, yeni ilgiler.

6-6 ise Ummadiginiz mal,mülk.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 13-11-11, 05:54   #10 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Saman Falı

Saman falı veya diğer adı leğende saman falı çok çok eski bir Türkfalıdır.Saman falı özetle bir leğen içindeki suya dört adet saman çöpüatılması ve bu samanların su üzerindeki dağılım yön ve şekillerininyorumlanmasıdır.Saman falı günümüzde çok az kişinin bildiği unutulmayayüz tutmuş bir fal türüdür.Saman falının uygulaması kolay fakatyorumlaması her fal türünde olduğu gibi yetenek isteyen bir iştir.
Saman Falı Nasıl Bakılır.
Saman Falına leğenin ortası merkez alınarak orta merkeze önce iki samançöpü atılır saman çöplerinin hareketleri yavaşlayınca diğer iki samançöpüde yine merkeze bırakılır.Samanlar suyun merkez noktasına onbeş cm.kadar yüksekten bırakılır.Daha yüksekten bırakmak nefes veya havasirkülasyonu sebebiyle samanları etkiliyebileceğinden tafsiyeedilmez.Fala bakacak kişiye göre leğenin karşı istikameti kuzey,aksigüney,fala bakanın sağı doğu solu batıyı temsil eder buna göre sağagiden saman çöpleri doğuyu temsil eder.Doğu saman falındamistizm,esrarengizlik, yaşlı,güzellik,çekicilik,aşk,bilinmezlik,sebatkarl ık,uğraşma,sanatkarlık,ateş,cazibe,sinirlilik,yeni lik,başlangıç,olarak yorumlanır.Kuzey samanfalında tutarsızlık,imar,iş,yalan,kadın,haberleşme,mevsim, gece,soğukluk,olarak yorumlanır.
Batı saman falında hile,dedikodu,erkek,saklanan,biten.tamamlanan.sonb ulan,evlilik,sonuca ulaşılan,para,zenginlik şöhret,deniz aşırı,Güneysaman falında toprak,arazi,mal,mülk,yeni olan,yeni,yeni gelen,genç veyayaşlı,taze,yol, kıskançlık,yolculuk,uzak,mesafe.mesafelidavranmak, tedbirli olmak sonuçsuzluk olarak yorumlanır.
Saman Falı İçin Gerekli Olanlar.
Saman falı için önce 30 ila 60 cm çapları arasında en az 20 cmderinlikte bir leğen gerekir.Tafsiye edilen leğeninbakır,pirinç,porselen veya fırınlanmış toprak olmasıdır.Saman falıbakılacak leğene su doldurulur,tafsiye edilen saf doğal su olmasıdır.Suleğenin taşma hizasından 5 cm aşağısına kadar doldurulur.Su çok soğukveya çok sıcak olmamalıdır.Saman falına bakacak kişi leğeni koyduğuyerden 50 cm kadar yukarıdan leğene bakar önerildiği gibi samanlarıikişer ikişer 15 cm. yükseklikten leğenin tam orta merkezine hafifçebırakır.Saman çöplerinin uzunluğu 3cm ile4cm.arasında olabilir hepsininaynı uzunlukta olması şarttır.Samanlar suya bırakılırken sağ ellebırakılmalı ve samanlar yan yana tutulmalıdır düzensiz veya üst üstetutulan samanlar suya düşerken de üst üste geleceğinden fal doğru sonuçvermez.Samanlar su yüzeyine bir birine değmeyecek şekildebırakılmalıdır.Samanları su yüzeyine bırakmadan önce dilekte bulunankişi dileğini söyler veya içinden bir dilek diler.Saman falında hiçdilek tutmadan da olacaklar hakkında bilgi verilebilir.Fala bakan bukonuda bilgilendirilmeli bakıcı yanıltılmamalıdır.Her iki taraf içinbakıcı ile saman falına bakan içinde dürüst davranmak saman falınınsağlam güvenilir bilgileri vermesi açısından gereklidir.
Örnek saman falı bakımı
Saman falına baktıran evlenecekmiyim diye sorar dilekte bulunur .Samanfalına baktıran kişiye saman falcıları sorgucu der,saman falına bakankişi ise bakıcı olarak adlanır.Saman falı bakıcısı leğenin ortasına 15cm yükseklikten sağ eline aldığı ve birbirine değmemesine dikkat ettiğiiki adet saman çöpünü hafifçe ikisininde suya aynı anda değmesi temasetmesini sağlayacak şekilde bırakır ilk attığı bu samanların suüzerinde hareket etmelerini ve sonunda hareketlerinin durararak sabitkalmalarını bekler daha sonra diğer iki samanıda aynı şekilde suyabırakır ve bunlarında sabit kalmalarını bekler.Saman çöpleri suüzerinde sabit kalınca saman falı bakıcısı bakıcı fala bakmaya başlar.
Örneğin ilk saman çöplerinden bir doğu istikametine yani bakıcının sağtarafına doğru gitti ve durdu,burada az önce açıklamalarda bulunduğumuzgibi bilinmezlik ve yenilik var yani evlilik konusunda bir yenilik biratılım olabilir fakat tarih konusu meçhul.Diğer saman çöpleri samanfalı bakıcısına yol gösterir ikinci saman çöpü nereye yönelip neredesabit durdu farz edelimki ikinci saman çöpüde sol tarafa doğru giderkenbakıcıya göre aşağıya yani güneye gitti ve güneyde durdu.Buradataze,yeni gelen ve sonuçsuzluk ön plana çıkıyor.Yani bir yenilik varfakat sonuca ulaşılamayabilir,taze ise kısa zamanı işaret ediyor.Şimdisaman falı bakıcısının diğer iki saman çöpünün ne yönlerde durduğunabakmaya ihtiyacı var.Saman falı bakıcısı diğer samanlardan birine bakaro da diyelim ki kuzeyde yani bakıcının karşı hizasında duruyor.Buradatutarsızlık haberleşme ve soğukluk göze çarpıyor ne yazık ki sorgucunundileği olmayacak gibi araya bir soğukluk girmiş bir taraf tutarsızdavranıyor haberler gidip geliyor.Şimdi iş son saman çöpünü yorumlamayakaldı son saman çöpüde doğu da yani bakıcının sağında duruyordiyelim.Burada sinirlilik sebatkarlık ve uğraşma değerlendirmediğimizyorumlardan bunları da katacak olursak bu saman falının örnekaçıklaması yorumu şu:
Evlilik konusu şu an gerçekleşmeyecek dedikodular haberler olsada soğukdavranışlar işin iki yüzlü yönü sonuçta dilek sahibi kişi sinirleniyorfakat yapılacak iş sabretmek sebat etmek bu iş zaten aceleye gelecekbir iş değil evlilik insanın hayatını bir ömür boyu olumlu veya olumsuzetkileyebilecek bir olay.Zamana bırakmak en akıllıcası
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
fal çeşitleri


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:42.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz