Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Farkındalık Ve Bilinçaltı Konuları (https://www.dilekduasi.com/farkindalik-ve-bilincalti-konulari/)
-   -   Sosyelleşme Ve Farkındalık (https://www.dilekduasi.com/farkindalik-ve-bilincalti-konulari/2198-sosyellesme-ve-farkindalik.html)

nurcann 21-11-11 20:11

Sosyelleşme Ve Farkındalık
 
farkındalıkta sosyalleşme konusudur sevgili dilekduası.com üyelerimiz

Ne pahasına olursa olsun, daha çok insani etkileşim yaratın. Sosyalleşin. Güvenebileceğiniz, hayatınızı paylaşabileceğiniz, kendi otantik varlığınızı ifade edebileceğiniz alanlar yaratın. Güvenebileceğimiz insanlar bizi bekliyorlar. Bu dünyada hiçbirimiz yalnız değiliz. Bunu anlayabilmek için korunaklı kalelerimizden çıkıp onları aramamız gerekir. Güvenebileceğimiz, teslim olabileceğimiz dostlar bizi bekliyorlar. Bu dostluklar ve teslimiyetin gücü bizi sınırlarımızın ötesine taşıyacaktır.

Korkmayın. Elinizi verince kolunuzu kaptırmayacaksınız. İnsanlar arasındaki sağlıklı enerji akışı vermek yoluyla başlar. Neyi verdiğinizin hiç önemi yok. Bu bir gülümseme olabilir. Bir kap yemek, sadece dinlemek. Bir miktar nakti ya da ayni yardım. Ya da bir işin karşılıksız olarak ucundan tutmak. Ya da başka bir şey. Elbette koşullarımızın içinde bir şey. Ama verin! Vermekle enerji alanınızı öyle genişletirsiniz ki, gerçekten ihtiyacınız olanı da siz almaya başlarsınız.

Bir konuda her şeyi bildiğimizi düşünerek ya da hiçbir şey bilmediğimizi düşünerek kendimizi takım çalışmasın kapatırız. Unutmayın birlikte yaratmak ve üretmek, tek başına yapılan yaratımları ve üretimleri fersah fersah geçer. Ortak vizyonlarda birleşin . Sizin gibi hisseden, düşünen ve üretmek isteyenleri bulun. Onlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Buna niyet edin!

İnsanların çoğu, ihtiyacı olanın onlarca kat fazlasını elde etmekle yoksulluk korkusu arasında savruluyor. “Yeterince” hakkında düşünün. Nasıl bir yaşam standardı sizin için yeterincedir. Bunun hakkında çok düşünün. Ve sizi mutlu edecek yeterince standardını bulun. Sizin yeterinceniz nedir? Bunu açığa çıkarın.

Buna bir kez karar verince, bir daha değiştirmeyin. O yeterinceye erişinceye kadar, yeterince hedefinizi değiştirmeyin. Odağınızı bulandırmayın. Odak bulanıklığı enerji kaybına yol açacaktır.

İhtiraslara kapılmak ve korkuya kapılmak bir paranın iki yüzü gibidir. Böylesi bir paraya dikkat edin. Bu parayı istemeyin

alıntıdır
sevgiler

birkul 22-11-11 05:30

faydalı bir konu teşekkür ederiz emeğinize sağlık

varol 22-11-11 06:17

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı

nurcann 29-11-11 03:05

ben teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için

ravza 09-12-11 19:03

selamlar olsun herkese bende aranıza katıldım konular harika

nurcann 10-12-11 02:50

dilekduası na hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:54.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.