Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Farkındalık Ve Bilinçaltı Konuları (https://www.dilekduasi.com/farkindalik-ve-bilincalti-konulari/)
-   -   Ruhsal Rehberlerinizin Farkında mısınız (https://www.dilekduasi.com/farkindalik-ve-bilincalti-konulari/6897-ruhsal-rehberlerinizin-farkinda-misiniz.html)

zeinarda 01-09-13 01:04

Ruhsal Rehberlerinizin Farkında mısınız
 
Ruhsal rehberlerimizhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif yol göstericilerimizhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif bize her zaman kendimizi hatırlatırlar.

Hayatımızın değişik dönemlerindehttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif farklı alanlarda bize destek olur ve kendimizin en yüksek hayrına hangi yolu tercih etmemiz gerektiğini bize hatırlatırlar. "İçimden bir ses öyle dedi"http://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif "niye bilmiyorumhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif sanki oraya yöneldim"http://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif "sanki bir şey böyle yapmamın daha iyi olacağını söyledi" gibi anlatımlarla kişi rehberiyle etkileşimini anlatıyordur.

Rehberlerimiz çoğu zaman insanlık deneyimini tamamlamış ve bizlere ruhsal seviyede destek olan öğretmenlerimizdir. Nadiren de olsa bedenlenebiliyorlar. Ve bazenhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif bir dostumuzhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif yakınımız hatta hiç tanımadığımız ve ummadığımız biri aracılığıyla rehberimizden mesaj gelir!
Amaçları; ruhsal yolculuğumuzda gelişerek ilerlememizi kolaylaştırmak ve yoldan uzaklaşırsak bize yolu hatırlatmaktır. Bu sebeple onları ayırt etmek kolaydırhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif zira sadece sevgi ve destek içeren mesajlar verir ve yargılamadan bize kendi yolumuzu hatırlatırlar. Yaptıkları çoğunlukla bize ayna tutmak ve kendi "en iyi" yolumuzu göstermektir.

Hepimizin Ruhsal Rehberleri olmakla birlikte çoğu kişi farkında değildir. Özellikle ruhsallığa kapalı kişiler rehberlerinin farkında olmazlar. Bazen ruhsal konularla ilgilenen kişiler de rehberleriyle iletişim içinde olmayabiliyor. "Ben kendimi biliyorumhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif ben bana yeterimhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif başkasına ihtiyacım yok" diyen kişiler de rehberlerine kapalı olabiliyorlar.

İnsanlık deneyimini yaşarken; hepimiz zorlu dönemeçlerehttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif seçmesi zor yol ayrımlarına geliriz. Hangi seçim ruhsal gelişim yolunda bizim için en iyi olan yoldurhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif bunu sorar dururuz. Bizim için zorlu olan bir dönemdehttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif peki bize düşen pay nedir? Nerede hata yapıyorhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif neyi atlıyorhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif neyi görmezden geliyor olabiliriz?

Tüm bu sorularhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif biz o durumun içinde kaybolmuş durumdayken cevaplanması imkansız gibidir. Oysa rehberlerimizhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif tüm hikayemizi bildikleri ve bizleri çok boyutlu olarak algıladıkları için o "karmaşık" durumdan çıkış yolunu bir kaç cümleyle anlatıverirler.

Farkındalığımız yüksek olarakhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif o günühttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif o anı yaşıyorsak rehberlerimizin mesajlarını çok daha kolay algılayabiliriz. Rehberlerimizle iletişimde olmanın en iyi yolu tabii kihttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif meditasyon yapmak.
Hayatın içinde çoğunlukla zihnimizi kullanırız ve zihinsel kirlilik yani çoğunlukla dünden kalan düşünce yığınları bizi an'dan koparır. Meditasyon yaparkenhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif zihnimizi düşüncelerden arındırarak nefesle bedenimize odaklandıkçahttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif rehberlerimizden gelen mesajlara açık hale geliriz.

Onlara en çokhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif önemli karar aşamalarındahttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif hayatımızdaki dönüm noktalarında ihtiyaç duyarız. Bazen bizi sakinleştirirhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif çoğu zaman da sevgi göndererekhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif varlıklarını bize hatırlatırlar. Özellikle zorlu dönemlerde çıkış yolu ararken bir Rehbere ihtiyaç duyarız. Bizler çok karmaşık ve özgün varlıklarız. Rehberlerimiz daha geniş bir bakış açısıyla bizlere baktıkları içinhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif bugüne kadar olan yaşantılarımızı biliyor ve daha derin seviyede bizleri algılıyorlar. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz durumun nereden kaynaklandığını biz bilincimizle kavrayamayabiliriz.

Regresyon Terapisi çalışması esnasında rehberimiz bize yolu aydınlatır. Kişinin bugün içinde bulunduğu durumun nereden kaynaklandığını bildikleri için en doğru yönlendirmeyi yaparlar. Tabii kişinin hazır olduğu ölçüde!

Varoluşu kendi belirlediğimiz çerçeveden algıladığımız için bazen rehberimizin bize tuttuğu aynaya bakmaktan hoşlanmayız. Ve çoğu zaman bu sebeple rehberimizi duymazhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif algılamayız. Oysa sadece gerçek bizi dönüştürür!

Rehberlerimizin farkında olursak bu müthiş desteğin ve yol göstericiliğin varoluşu ne kadar kolaylaştırdığını anlarız. Bu yolda yürürken Rehberlerimize şükran borçluyuz!

Terapi seanslarında rehberlerimizden gelen bazı mesajlar hepimiz için önemli;

"kendi içinde mutlu olmak yeterli değilhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif başkalarına zarar vermemek de önemli".
"içimizdeki zayıflığı bilmeden güçlenemeyiz!"
"dayanıklı olhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif duygusal olarak güçlen!"
"yaşadığın olayları kendine dert etmek yerine yaşamayı öğrenhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif çünkü en önemli vazifeniz yaşamayı öğrenmek. Yaşamak kelimesinin ötesine geçin. Yaşamak verilmiş en önemli hediye! Ölüp ruhsal aleme geçince bu deneyimhttp://www.forumhane.net/images/smilies/virgull.gif orada da ihtiyacınız olan şeyleri size verecek."


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:26.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.