Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Forum Cafe (https://www.dilekduasi.com/forum-cafe/)
-   -   Kasımda Aşk Başkadır. (https://www.dilekduasi.com/forum-cafe/1391-kasimda-ask-baskadir.html)

zafer 04-11-11 16:12

Kasımda Aşk Başkadır.
 
Dilekduası.com üyeleri için hoşuma giden bir yazıyı sizinle paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz.




Hiç bitmesin ister insanhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif hep mutlu kalsınhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif o hep yanında kalsınhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif. Yaradan aklımı aklına yazıyor dahttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif ellerini avuçlarımın içine bırakmıyor her sabah uyandığımda.

Zor işler bunlar tabihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif sen orada ben buradahttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif.

Pofidik ekmeklerihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif uzun sohbetlerimizi özlüyorum sensiz her kahvaltıdahttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif ***** benim istediğim şarkıyı açsana demenihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif ayık ol abimm'i ve sayamadığım birçok güzel şeyihttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif.

Çok güzel şeyler yaşıyoruz seninle bizhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif çok güzel olan sensinhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif şeyler olanda ben sanırım :) birbirimiz olmadan pek bir anlam ifade etmiyoruz bile.

Yakındahttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif çok yakında kavuşacağız ya birbirimizehttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif o zaman pofidik ekmeklerden al yine. Ortaya da beş lahmacun söylerizhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif sen o zaman değme keyfimizehttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif. Bir de Sakaryaspor Bankasya'ya çıkıyormuş ben gelmedenhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif tek taşla iki kuşhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/nokta.gif.

Sıkıntı çekmedenhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif aydınlığa çıkılmıyorhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif zorluklara direnmeden güzel günler gelmiyor. Ama bildiğim birşey var


Bunca kederhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif bunca acıhttp://www.forumuz.net/images/digersmileyler/virgul.gif bunca sitem aşk'adır
'Kasımda'ta aşk başkadır'


Alıntıdır.

halil 04-11-11 21:58

yine aylardan kasım.....

ildy 04-11-11 22:28

Yine aylardan kasım:(( geçen kasım geldi şimdi aklıma...

halil 04-11-11 23:23

neden ildy...............

ildy 04-11-11 23:27

Anılar kardesım. :wacko[1]:

halil 04-11-11 23:28

geçmişi unut, geleceğe bak ;)

ildy 04-11-11 23:30

:) olur kardesım. bende sana aynen ıade ederım bu cumlenı;)

halil 04-11-11 23:32

öyle mi diyorsun ildym, peki;)

ildy 05-11-11 02:52

Alıntı:

halil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2744)
öyle mi diyorsun ildym, peki;)

Evet kardesım:))):biggrin[1]:

SUMASALI 30-10-12 15:00

kasımda gelıyorr....


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:02.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.