Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > FORUM KULLANIMI > Forum Kuralları

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En Etkili Dilek Duası Bu dilekduasi Hacet Duaları Ve İstek Duaları 10 10-05-13 00:50
Evliyaların Dilek Duası Vetala Hacet Duaları Ve İstek Duaları 4 08-02-13 20:34
Günaydın Forum Sky Forum Cafe 16 04-09-12 08:53
Etkili Dilek Duası Project Nasip Kısmet Duaları 2 03-09-12 12:25
etkili dilek duası dilek34 Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 0 14-03-12 13:25

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
Seçenekler Stil
Okunmamış 23-08-12, 18:11   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: 23-08-12
Mesajlar: 17
Konular: 17
DİLEKDUASIYÖNETİM is on a distinguished road
Standart Dilek Duası Forum Kuralları

Dilek Duası Forum Kuralları

Dilek Duası Forum Kurallarıdır:
1.Dilek Duaları üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını ve doğru bölüme açıp açmadıklarını kontrol etmelidirler.
Bunun için arama butonunu kullanabilirsiniz.


2.Konu başlığı, içeriğini ifade eder şekilde olmalıdır. Konu başlıklarında kelimenin ilk harfleri büyük harf ile başlayacak şekilde yazılmalıdır.Kurallara uygun olmadığı taktirde başlıklarınız silinebilir ya da değiştirilebilir.


3.İçeriği olmayan veya anlamsız içerikler ile konu açmamaya özen gösterilmelidir.


4.Ciddi bir konu içerisinde,konunun amacını saptıran gayriciddi,konuyu sohbete dönüştüren mesajların atılması ve yazılan mesajlarda sadece smiley(yüz ifadesi) kullanmak yasaktır.

5.Yöneticiler her mesajı takip edemeyebilirler.Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaşmanız halinde konuyu-mesajı moderatöre bildir butonunu kullanarak yöneticilere bildiriniz.


6. Üye olurken
*ahlaka aykırı nick seçmek,
*imzalarda, profillerde veya mesajlarda siyasi propaganda amaçlı yazılar yazmak,
*yönetimden izinsiz reklam amaçlı link-yazı-resim bulundurmak yasaktır.
*Ayrıca erotik-pornografik yada siyasi içerikli bir resim olmamalı ve kesinlikle bir Partinin Simgesi olan logolar kullanılmamalıdır.


7.Tartışmaya sebebiyet verebilecek mesajlardan ve bu tavrı içeren konu açmaktan kaçınılmalıdır.

8. İşleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirmek yöneticilerin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.


9. Atatürk'e, Türkiye Cumhuriyeti'nin laik demokratik yapısına veya bölünmezliğine dolaylı yoldan bile olsa dil uzatanlar derhal yasaklanacaktır.


10. Irkçı ve nefret içerikli mesajlar yazmak yasaktır.Etnik kökenlere dayalı ve tartışmaya müsait konular ve herhangi bir ırkın aşağılanmasına yada hakarete uğramasına Dilek Duası Forumları içerisinde asla izin verilmez...

11. Başka bir üye için ağza alınmayacak laflar ya da aşağılayıcı cümleler kullanan, kişisel saldırı niteliği taşıyan ağır mesajlar yazan forumun huzurunu kaçıran kişiler hakkında işlem yapılacaktır.


12.Özel mesajlaşma sistemini uygunsuz bir şekilde kullanan, bu mesajlar ile üyeleri rahatsız eden, spam yapan veya mesajları tehdit-hakaret vb öğeler içeren üyeler hakkında gerekli işlemler yapılır.


13. Açık forumlarda Dilek Duaları dan uzaklaştırılan herhangi bir üyenin neden uzaklaştırıldığı vs şeklinde konu açılamaz ve mesaj yazılamaz.
Ancak çok gerekli gördüğünüz durumlarda yöneticilere özel mesaj atarak bu bilgiyi isteyebilirsiniz fakat hiçbir açıklanma zorunluluğu yoktur.



14.Dilek Duaları na üye olan her kişi, Üyelik Kurallarını tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan bilmiyordum yada görmedim gibi bir beyanat kabul edilmez..Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir.
Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabılır.

15.Alıntı yapılan konuların altına kaynak belirtilmesi,kaynağın bilinmemesi halinde konu altına Alıntı yazılması zorunludur.


16.Profil ve Avatar (Kullanıcı resmi) resimleri kesinlikle propaganda amaçlı kullanılamaz. Radikal simgeleri Avatar ve Profil bölgelerinde kayıt etmek genel olarak yasaktır. Ayrıca provokatif resimler de kullanıma yasaktır.


17.Kişisel tartışma ve fikirler PM ile yapılmalıdır. Bu tip yazışmalar ortalıkta ve görünür başlıklar altında yapıldığı takdirde ilgili başlık kapatılır ve konu devam edemez.


18.Forumda yöneticilere bilgi verilmeden birden fazla üyelik açılamaz.Ayrıca herhangi bir nedenden dolayı siteden uzaklaştırılan üyeler tekrar hesap açamaz.Bu tür üyelikler uyarı yapılmaksızın kapatılır.


19.Dilek Duaları yönetimi forumda yazılan hiçbir yazıdan sorumlu tutulamaz, forumda yazılanlar kişilerin kendi görüşleridir.


20. Site yönetimi hiç bir açıklama yapmaksızın gerekli gördüğü üyelikleri kapatabilir, konuları silebilir veya değiştirebilir.


21. Kurallara uymayan üyeler hakkında gerekli işlemler yapılarak gerekirse üyelikleri tamamen kapatılacaktır.


22.Dilek Duaları kuralları her zaman değiştirebilir ve değiştikten sonra yapılan duyurunun hemen arından geçerli hale gelecektir.
__________________
DİLEK DUASI YÖNETİM
DİLEKDUASIYÖNETİM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:35.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz