Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Günlük Faydalı Dualar (https://www.dilekduasi.com/gunluk-faydali-dualar/)
-   -   7 Sübhaneke - Kendi Küçük Etkisi Büyük (https://www.dilekduasi.com/gunluk-faydali-dualar/5930-7-subhaneke-kendi-kucuk-etkisi-buyuk.html)

SUMASALI 12-02-13 12:22

7 Sübhaneke - Kendi Küçük Etkisi Büyük
 
Belki forumda daha önce paylaşılmış olabilir,bu durumda silebilirsiniz.

Son bir haftadır uyguladığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.İnşallah etkisi,burada ifşa ettiğim için kaybolmaz ve inşallah tüm okuyanlara da misliyle faydası olur.

Uygulama:

Hergün sabah uyandığınızda,daha henüz hiçbir işe başlamadan hemen besmele ile 7 sübhaneke okuyun sadece bu...faydası ne derseniz:o gün yapacağınız bütün işlerde kolaylık görüyorsunuz.Hergün yorulduğunuzdan daha az yoruluyorsunuz ve daha az stresli işleri tamamlıyorsunuz.Gün sonunda daha az stresli ve daha az yorgun eve dönüyorsunuz.

Şahsen ben yaklaşık bir haftadır,uyanıp gözümü açınca ''Elhamdülillahi rabbil alemin'' deyip hemen sübhanekelerimi okuyorum.Allah'a şükür farkı farkedebildim.

Şükür demişken sizinle paylaşmak istediğim bir şey daha var.Elhamdülillahi rabbil alemin:''şükredin size nimetimi artırayım'' ın sırrının bu kelimede olduğuna kanaat getirdim.

Bu sene yaşadığımız bir olayla anlatayım:Allah'a şükür(Elhamdülillahi rabbil alemin bizim üzüm bağımız var,içinde de yol üstünde bir ceviz agacı.Yol üstü olduğu için gelen-geçen toplamış.Bu sene annemle babam gittiklerinde ancak 10-15 tane ceviz kalmış.Annem olanları toplayıp dönerken ''Elhamdülillahi rabbil alemin'' deyip arkasına baktığında daha önce babamla çok bakmalarına rağmen daha önce görmedikleri cevizleri görmüşler.Her ''Elhamdülillahi rabbil alemin'' dediklerinde bu yaşanmış.

Annem artık yorulup,yetişmek üzere oldukları yer olmasa daha toplayabileceklerini iddia ediyor.Şimdi (Elhamdülillahi rabbil alemin) yaklaşık 150-200 cevizimiz var,heralde bu kış bize yeter


Şükür nimeti artırır,dua belaları kovar,İnşallahu-rahman,yazdıklarımdan hepiniz nasibinizi alır ve bol bol hayrını görürsünüz
Allah'a emanet olun.

alıntı

zeytınn 02-05-14 15:05

teşekkürler...............


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:36.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.