Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Hacet Duaları Ve İstek Duaları (https://www.dilekduasi.com/hacet-dualari-ve-istek-dualari/)
-   -   En Hafifi Mağfiret Olan 70 Hacet İçin (https://www.dilekduasi.com/hacet-dualari-ve-istek-dualari/3731-en-hafifi-magfiret-olan-70-hacet-icin.html)

doguasya 26-12-11 20:51

En Hafifi Mağfiret Olan 70 Hacet İçin
 
AL'İ İMRAN 26 VE 27, AYETLER

"Kulillahümme malikel'mülki tu'til 'mülke menteşaü ve tenzi'ul mülke mimmen teşaü, ve tüızzü menteşaü ve tüzillü menteşaü ,biyedikel ' hayr, inneke ala külli şey' in kadir.
Tulicülleyle finnehari ve tulicünnehara filleyl , ve tuhricül' hayye minel' meyyiti ve tuhricul ' meyyite minel hayy, terzüku men teşaü bi gayri hisab."


(26.ve 27.ayet ) nazil oldukları zaman , Allah Teala ile aralarında hiç bir perde bulunmaksızın Allah'ın arşına yapışarak " Ya Rab! Bizi yeryüzüne ve sana isyankar olanlara (sana isyan edenlere ) indiriyorsun" dediler. Allah Teala da,
"Ahdim olsun sizi her namazın arkasında okuyan herhangi bir kimsenin kusurlarına bakmayarak makamını cennet kılacagım , onu kutsal huzurda iskan edeceğim , her gün kendisine yetmiş kere nazar edeceğim ve yetmiş türlü ihtiyacını yerine getireceğim ki bunun en aşağısı mağfirettir. Ve onu herbir din düşmanından , hasetçinin şerrinden koruyacağim ve mağfiret eyleyeceğim," buyurdu .

(Al-i İmran 26.ve 27.ayet açıklaması:
al-i imran 26: "Ey mülkün sahibi Allahım, Mülkü dilediğine verir ve dilediğinden alırsın.Dilediğini aziz ve dilediğini zelil edersin.Hayır ve şer Sen' in elindendir. Muhakkak ki sen herşeye Kadirsin ."
al-i imran 27: "Geceyi gündüze , gündüzü de geceye idla edersin ve ölüden diriyi , diriden de ölü çıkarırsın . Dilediğine hesapsız rızık verirsin ")

ALINTI İNTERNET YUSUF TAVASLI

SUMASALI 16-10-12 00:42

tesekkürler....


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:25.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.