Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   HAVAS İLMİ KONULAR (https://www.dilekduasi.com/havas-ilmi-konular/)
-   -   Majikal Kişilik Nedir Öğrenelim (https://www.dilekduasi.com/havas-ilmi-konular/3393-majikal-kisilik-nedir-ogrenelim.html)

nurcann 07-12-11 01:52

Majikal Kişilik Nedir Öğrenelim
 
Majikal Kişilik hakkında bilgi edinmek isteyen sevgili dilekduası.com üyelerimiz için yazalım

Majikal kişilik yapılan şeyler ve hazırlıklarla belli bir kişiliğe girerek ruhsal enerjiyi deşarj etmektir. Ortaçağ Avrupa'sında majisyenleri bir demon daveti yapmadan önce günlerce süren oruç, riyazet, arınma dönemleri geçirirler, operasyonda giyecekleri elbiseleri hazırlar ve törenle giyerler, bin bir itina ile hazırladıkları asalarını ellerine alırlardı. Bu suretle de şu psikolojiye girerelerdi, ''Bütün bunları yaptım. Hazırlandım, öyleyse istediğim iş de olacak, çağıracağım demon da gelecektir.'' Buna psikolojik olarak inanırlardı. Bilinçaltları yapacakları işi ciddiye alırdı ve gerçek davet belki sadece yirmi dakika sürerdi. Denilir ki, demonu getiren aslında davet değil, davetin hazırlığı, dairelerin çizilmesidir. Majisyen bunlara başladığı anda zaten kafa olarak gereken daveti yapmaya başlamıştır ve fiili davet operasyonun son noktasıdır. Aynı davet hiç hazırlık yapılmadan, alelade bir şekilde yapılsa hiçbir şey olmaz.

Anlaşıldığı gibi majikal kişilik, belli bir kişiliğe girmek, kendi bilinçaltını belli bir şeye inandırmak ve o şeyi ciddiye aldırtmaktır. Havass'ın majikal kişiliğini uyaran şey ise yapılan hazırlıklar, oruçlar, rizayetler, yazı malzemeleri, temizlik ve benzeri bütün geleneklerdir. Hatta vefk veya muskanın geleneksel tarzda katlanmasıdır. Majikal kişilik ve gelenekler asla ihmal edilmemesi gereken şeylerdir.

alıntıdır
sevgiler

birkul 07-12-11 06:21

faydalı bir konu teşekkür ederiz emeğinize sağlık demek istiyorum

varol 07-12-11 06:40

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı olmuş

nurcann 07-12-11 07:13

bende yorumlarınız için teşekkür edip iyi forumlar diliyorum

ravza 09-12-11 17:32

selamlar olsun herkese bende aranıza katıldım konular harika

nurcann 10-12-11 04:24

dilekduası na hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:59.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.