Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > GİZLİ İLİMLER > HAVAS İLMİ KONULAR

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
yasin suresi havvası-her dilek için SUMASALI Hacet Duaları Ve İstek Duaları 4 18-12-12 12:41
Oruç Tutmamayı Mübah Kılan Özürler doguasya Ramazan Ve Oruç 2 30-11-11 05:04
Teyemmümü Mubah Kılan ve Kılmayan Bazı Haller doguasya Dinimizi Öğrenelim 0 29-11-11 02:27

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 29-01-13, 10:17   #1 (permalink)
Hun
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.505
Konular: 724
Hun is on a distinguished road
Standart Tahatili Seba Havvası(Herşeyi mümkün kılan)

Tahatili Seba Havvası(Herşeyi mümkün kılan)

Yedi isim olan bu Süryanice isimlere Tahatili seba denir. Bu isimlerin gizli sırları ve özellikleri vardır. Bu Tahatili seba kapalı olan sırdandır. Tahatili sebanın çok büyük bir sırrı olup, bu sırrı çözmeye kimsenin gücü yetmez. Bu isimleri kullandığın müddetçe diğer bilgilerede ihtiyacın olmaz.

Her ismin başından bir harf alınarak, zimamı olan sekizinci isim Limukfencil ile birlikte okunursa, okuyan kimse askerleri ve gemileri durdurur. Zalim ve cebbarları bozguna uğratır. Kralların karşısında korkusuzca durur. Cin ve şeytan yakmadada bu mübarek isimlerin çok büyük etkisi vardır.

Allah Teala hazretlerinin sana takdir etmiş olduğu şeylere razı olursan, dilediğin her şeyde hayır veya şer olsun muradına ulaşırsın. Allah Teala bizlere bununla menfaatini ve bereketini versin. Bunun değerini yalnız bu ilmin erbabı bilir. Sen! Bunun sırrını iyi anla.

Tehatıli seba ile herhangi arabi ayın son Çarşamba günü, Kamer de İkizler burcunda iken yaparsın.

Tahatili seba isimleri budur:



لِلَّطَهْطِيلْ مَهْطَهطِيلْ قَهْطَيْطِيلْ فَهْطَيْطِيلْ نَهْهَطْطِيلْ جَهْهَطْطِيلْ لَخْهَطْطِيلْ

Liltahtıl Mehtahtıl Kahtaytıl Fehtaytıl Nehhattıl Cehhattıl Lahhattıl.

Sekizinci isim bu isimlerin baş harflerinden oluşan ve zimamı olan:



لِمُقْفَنْجِلْ

Limukfencil ismidir.

1. Ruhani şahısları görmek ve onlarla konuşmak istersen: Gusül abdesti alıp, temiz,bir mekanda yetmiş (70) günlük bir halvete gir. iki rekat hacet namazı kıldıktan sonra, her farz namazın ardından Tahatili seba yı yetmiş (70) defa okuyup, yetmiş günü tamamla. Yetmişbirinci gün bir Akbaba kalbine Esma-i seba yı yazdıktan sonra kalbi güzelce yakıp, iyice dövdükten sonra sürme gibi yap. Bu yaptığını altın miliyle gözüne sürme olarak çek. Etrafındaki ruhani şahışları açıkça görürsün. Dilemiş olduğun herhangi birşeyi onlardan istersen, onlar senin istediğini seri bir şekilde yerine getirirler. Dünya ile ilgili haberlerdende seni bilgilendirirler.



2. Define ve hazinelerdeki tılsımı bozmak veya tılsımlı suyu ve başka manileri iptal etmek istersen: Sekiz adet taş, saksı parçası, deri, lüle taşı, çanak parçası, altın, gümüş, bakır, kurşun, kalay, kağıt veya buna benzer bir şey üzerine Tahatili sebayı hurufu mukatta’ olarak yaz. (Her parça üzerine bir isim) Yazdıktan sonra tılsımlı mekanda yürümeye başla. Mekanda biraz yürü ve birinci ismi önüne at. Biraz daha yürü ikinci ismi önüne at. Böylece yavaş yavaş yürü ve altıncı ismi tılsımlı suyun olduğu yere at. Ama yedinci ve sekizinci ismi sol elinde tutarak mümkün olduğunca elinden bırakma. Eğer bırakırsan huddamlardan zarar görürsün. Böylece o mekandaki maniler veya tılsımlı su iptal olur. İşin bittikten sonra, isimleri attığın yerden almak mümkünse, yedinci ve sekizinci isimleri sol elinde tutarak, sağ elinle attığın isimleri al. Attığın isimleri geri almak mümkün değilse orada kalsın. O iki ismi elinde muhafaza et. Müvekkiller mekan ve mevzilerine dönerler.

Şayet yanındaki arkadaşların sana bir zarar vermeyi veya seni öldürmek isterlerse, sekizinci ismi sol elinden sağ eline alır ve şöyle dersin:



يَاخُدَّامَ هَـذِهِ اْلاَسْمَاءِ اِحْتَـفُظُونِى عُيُونِى اَصْحَابِ بِحَقِّهَا عَلَيْكُمْ *



Ya huddame hazihil esma-i ihtefüzuni an uyuni bi hakkiha aleyküm.

(Ey bu ismin hizmetçileri! Beni arkadaşlarımın gözlerinden gizleyiniz). Böylece arkadaşlarının gözlerinden gizlenir, Allah Teala nın izniyle korunursun.



3. Tılsımlı suyu iptal etmek istersen: Tahatili seba yı taş, yaprak veya kağıt üzerine ayrı ayrı yaz. Yazdıktan sonra tılsımlı su olan mekana gelir, birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü ismi mekanın dört köşesine koyarsın. Geriye kalan üç ismi de tılsımlı olan suya atarsan, su kaybolur. İşin bittikten sonra, suya attığın o üç ismi sudan çıkar. Yoksa su oradan tekrar fışkırarak geri döner.

Eğer o mekanda zararlı bir şey olursa, mumdan bir suret yap ve suretin elinede bir kılıç veya mızrak yaptıktan sonra, suretin üzerine Esma-i sebayı nakşet. O sureti oraya takdim et. Tılsım Allah c.c. ın izniyle iptal olur.



4. Yedi adet ufak taş alıp, her taşın üzerine Tahatili sebayı birer defa okuduktan sonra, taşları sağına, soluna, arkana ve önüne atarsan, düşmanlarının gözlerinden Allah c.c. ın izniyle gizlenirsin.



5. Tılsımlı olan mekanda ateş ve dumanı iptal etmek istersen: Bir miktar ateş alıp, ateşin üzerine tayyib bir buhur atarak, Esma-i seba yı okursun. Daha sonra Esma-i sebayı bir tabağa yazıp, yazıyı su ile sildikten sonra, azar azar yürüyerek, suyu o mekana serp. Ateş ve duman o mekanda iptal olur.



6. Tılsımlı mekanda çirkin ve vahşi suretler (Yılan, Akrep, Aslan, Katır ve yırtıcı hayvanlar gibi) karşına çıkarsa, o hayvanın şeklini mumdan yaparsın. Yapmış olduğun suretin üzerine Esma-i sebayı nakşedip, şekli buhurlarsın. O şekli tılsımlı mekana atarsan, tılsım Allah c.c. ın izniyle batıl olur.



7. Tılsımlı mekana girdiğin zaman kapı üzerine kapanırsa, Esma-i sebayı kapının üzerine yazarsan, tılsım iptal olur ve kapı açılır. Veyahut birinci ismi eşik altına, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci isimleri mekanın dört köşesine, altıncı ismi ise mekanın ortasına koyarsın. Yedinci ismide sol elinde tutarsan, Allah Teala nın izniyle bütün maniler, tılsımlar ve hareketler iptal olur.



8. Tılsımlı suyu iptal etmek için: Esma-i sebayı herhangi bir şey (Deri, kağıt, kurşun ve benzeri) üzerine ayrı ayrı yaz. Tılsımlı mekana geldikten sonra ağır ağır yürüyerek birinci ve ikinci ismi sağ tarafına, üçüncü ismi sol tarafına, dördüncü ismi arkana, beşinci ismi önüne, altıncı ismi mekanın ortasına, yedinci ismi mekanın kapısının yanına, sekizinci ismi ise tılsımlı suya at. Çünkü sekizinci isim suyu iptal içindir. Ama sekizinci isimle beraber şu Ayeti Kerime leri yazarsın:



بِسْـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَيُرْسِلَ عَلَيْهَا خُسْبَانًا مِنَ السَّمَاءِ فَـتُصْبَحَ صَعِيدًا زَلِقًا اَوْيُصْبِحَ مَاؤُهَا غَوْرً فَلَنْ تَسْتَطِيعَ لَهُ طَلَبًا وَيَسْئَلُونَكَ عَـنِ الْجِبَالِ فَقُلْ يَنْسِفُهَا رَبِّى نَسْفًا فَيَذَرُهَا قَاعًا صَفْصَفًا لاَتَرَى فِيهَا عِوَجًا وَلاَ اَمْتًا وَاِنَّاذَهَابٍ بِهِِ لَقَادِرُونَ جَبَّارٌ فَقَالَ يَارَبِّ بِيُسْرٍ يُبْسِرٌ غَوْرًا يُبْسِرٌ كَمَايُبْسِرُ الْبَحْرِ لِمُوسَى اِبْنِ عِمْرَانْ وَكَمَا يُبْسِرُ اْلاُرْدِينَ لِعِيسَى اِبْنِ مَرْيَمْ عَلَيْهِ الـسَّلاَمْ سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَيْثُ لاَيَعْلَمُونَ



Bismillahirrahmanirrahim. Ve yürsile aleyha husbanen mines sema-i fetusbiha saiden zeleka. Ev yüsbiha maüha ğavran felen testetıa lehü taleba. Ve yeselüneke anil cibali fekul yensifüha rabbi nesfa. Feyezeruha kaan safsafa. La tera fiha ıvecen ve la emta. Ve inna zehabin bihi le kadirun. Cebbarun fekale ya rabbi biyüsrin yübsirun ğavran yübsirun kema yübsirul bahri li musa ibni imran ve kema yübsirul ürdüne li isa ibni meryem aleyhisselam. Senestedricühüm min haysü la ya’lemün.



Böylece su durur ve tılsım iptal olur. Veyahut sekizinci isimle beraber şu Ayeti Kerime yi:



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ اَرَاَيْتُمْ اِنْ اَصْبَحَ مَاءُكُمْ غَوْرًا فَمَنْ يَأْتِيكُمْ بِمَاءٍ مُعِينٍ *



Bismillahirrahmanirrahim. Kul eraeytüm in esbeha maüküm ğavran femen ye’tiküm bimain muın.

Bir çanak üzerine yazıp suya atarsan, suyun yardımcısı mahfolur. ve su durur.



23. Nazar olmuş kimse için, Esma-i sebayı su üzerine oku ve suyu nazar olan kişiye içir. Daha sonra yedi karış uzunluğunda keten olan bir ip alıp, Esma-i sebayı bir defa ipin üzerine oku ve ipi o kişinin üzerinde bir defa çevir. Aynı ameli altı defa tekrar et. Yedi defa okuyup çevirdikten sonra, o kişinin sağ omuzundan, sağ eline kadar ölç. Aynı şekilde sol omuzundan sol eline kadar ölç. Eğer ip iki tarafındada aynı gelirse, o kişide nazar yoktur. Eğer ip uzarsa, nazar değiren onu seven birisidir. Eğer ip kısalırsa, onu sevmeyen kötü gözlü

birinin nazarı değmiştir. Bu işlemi ip normal olana kadar devam edersin. Ama sen o kişinin etrafında ipi çevirirken sakın ipi yere koyma! Amelini tamamladıktan sonra ipi dürer ve nazarı olan kişinin üzerine asarsan, Allah c.c. ın izniyle şifa bulur.

27. Bağlı birini çözmek veya sihirli olan birinin sihrini iptal etmek istersen: Birinci ve sekizinci ismi yedi adet kağıt üzerine yaz.

Yazdıktan sonra, bağlı olan kişinin altında şöyle diyerek:



يَاخُدَّامَ هَذَا اْلاِسْمِ حَلُّوا ذَكَرَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَنْ فَرْجِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ



Ya huddame hazel ismi hallu zekere fülan ibni fülaneh an ferci fülanete binti fülaneh.

kağıtları ardı ardına yakarsan, o kişinin bağı çözülür.

Veya sihirli kimse için olursa, şöyle diyerek:



يَاخُدَّامَ هَذَا اْلاِسْمِ حَلُّوا اْلاَسْحَارِ عَنْ فُلاَنْ اَوْ فُلاَنَةَ



Ya huddame hazel ismi hallul eshari an fülan ev fülanete.

kağıtları ardı ardına yakarsan, o kişinin sihri iptal olur.



28. Bir insanı veya bir hayvanı nazardan korumak istersen: Pamuk tan bir ip parçası al ve bedenine göre (O kişinin veya hayvanın) ipi ölç. Ölçtükten sonra yedinci ismi yedi defa okur ve şöyle dersin:



يَاخُدَّامَ هَذَا اْلاِسْمِ اِصْرَفُوا مَابِهَذِه الْجُثَّةِ مِنَ الْعَيْنِ *



Ya huddame hazel ismi israfü ma bi hazihil cüsseti minel ayn.

Kişi veya hayvan Allah c.c. ın izniyle nazardan emin olur.



31. Zarar veren zararlı kuşları ve hayvanları ekili olan tarlaya zarar vermelerini önlemek ve uzak tutmak için: Birinci, dördüncü, yedinci ve sekizinci isimleri dört adet çanak parçası üzerine yazıp, tarlanın dört tarafına gömersen, onlar o tarlaya giremez ve zararda veremez.



42. Evlenememiş veya sihirle kısmeti bağlanmış olan bir kızı evlendirmek istersen: Esma-i sebayı yedi adet kağıda tek tek yaz. Her gün güneş doğarken bir ismi suyla ezip, bu suyu aç karınla içsin. Sekizinci gün Esma-i sebayı bir kağıda yazıp, bu hirzi kız üzerinde taşır. Esma-i seba bir daha yazılıp, kız bununla gusül ederse, kırk güne değin, Rabbimiz onu bilmediği yerden nasibi ile rızıklandırır. Bu mesele sahih olup mücerrebdir.



43. Herhangi bir dilek için sekizinci ismi avucunun içine yaz. Daha sonra ihtiyacını gidermek istediğin kişi ile tokalaşırsan, hacetin Allah c.c. ın izniyle yerine gelir.



44. Suçsuz yere hapse düşmüş bir kimseyi hapisten kurtarmak istersen: Sekizinci ismi bir kağıda, altıncı ismide ayrı bir kağıda yaz. Mahkumun yanına git ve iki kağıdıda ona ver. Mahkumun yanından ayrılırken, altıncı ismin yazılı olduğu kağıdı geri alıp, sekizinci isim yazılı kağıt onda kalsın. Sekizinci isim yazılı olan kağıdı mahkum üzerinde taşırsa, en kısa zamanda hapisten çıkar.



45. Dargın olan karı kocayı barıştırmak için: Altıncı ismi yenecek bir şey üzerine yaz ve bunu erkeğe yedir. Yedinci ismide kadına yedirirsen, Allah c.c. ın izniyle karı koca barışır



50. Geceleri korkan çocuk için: Esma-i sebayı bir kağıt üzerine yazıp, yazıyı su ile imha ettikten sonra, bu suyu gece gündüz korkan çocuğa içirirsen, çocuk bir daha korkmaz. Esma-i sebayı bir daha yazıp çocuk bu hirzi üzerinde taşırsa, ebediyyen ağlamaz ve korkmaz.



51. Uyumayan çocuk için: Esma-i sebayı Geyik derisi üzerine şu Ayeti Kerime ler ile yaz:



بِسْـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اَفَمَنْ هَذَا الْحَدِيثِ تَعْجِبُونَ وَتَضْحَكُونَ وَلاَتَبْكُونَ وَاَنْتُمْ سَامِدُونَ *



Bismillahirrahmanirrahim. Efemen hazel hadisi ta’cibün. Ve tadhaküne ve la tebkün. Ve entüm samidün.

Yazdıktan sonra deriyi uyumayan çocuğun başı altına koyarsan, gece gündüz rahatça uyur. Allah c.c. ın izniyle.



52. İnsanlardan uzak bir mekanda, Cuma günü birinci saat olan Zühre saatinde, Kamer de dolunay halinde iken, yedinci ismi bir kağıt üzerine yaz. Yazdığını su ile silip bu suyu matlubuna içir. Daha sonra Esma-i sebayı yazıp, bunuda su veya yemeğinde yedirirsen, matlubun senden bir an bile olsa ayrılmaz. Sahih olup, defalarca tecrübe edilmiştir.



53. Erkekliği bağlanmış kimseyi çözmek istersen: Sekizinci ismi Misk ve zaferan ile yazıp, yazıyı su il sil. Erkekliği bağlanmış olan kimse, o suyu aç karınla yedi gün içerse, Allah c.c. ın izniyle bağı çözülür ve karısıyla birleşir.

61. Sara hastasının cinini getirtmek istersen: Saralının avucuna birinci, ikinci ve sekizinci isimleri yazdıktan sonra, saralının üzerine aşağıda gelecek olan azimeti yirmibir (21) defa okursan, hasta sara olur. Sara olunca sekizinci ismi hasta konuşana kadar oku ve hastaya konuşmasını emret. Hasta vasıtasıyla cinle konuş. Cine hangi kabileden olduğunu, niye geldiğini ve hastayı niçin rahatsız ettiğini sorarsın. Sonra cinle anlaşıp, hastanın vücudundan çıkmasını emredersin. Bundan sonra, bir tabak içine Tahatili sebayı (Esma-i seba) yazıp, su ile yazıyı sildikten sonra, bu suyu hastanın yüzüne serpersin. Eğer cin çıkarsa, hasta sabahladığı zaman, dışarı çıkmasını söyle. Hasta dışarı çıkarsa, o hasta için bir kağıt üzerine Esma-i sebayı, Ayetel kürsiyi ve sure-i Haş’rın son dört Ayetini şu tertip üzere yaz:



بِسْـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ لِلـطَّهْطِيلْ مَهْطَهطِيلْ قَهْطَيْطِيلْ

فَهْطَيْطِيلْ نَهْهَطْطِيلْ جَهْهَطْطِيلْ لَخْهَطْطِيلْ اَللهُ لاَاِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَىُّ الْقَيُّومُ لاَتأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِى السَّمَوَاتِ وَمَافِى اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِى يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّبِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَىْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَاءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِىُّ الْعَظِيمُ لَوْ اَنْزَلْنَا هَذَا الْقُرْآنَ عَلَى جَبَلٍ لَر اَيْتَهُ خَاشِعًا مُتَصَدِّ عًا مِنْ خَشْيَةِ اللهِ وَتِلْكَ اْلاَمْثَالُ نَضْرِبُهَا ِللنَّاسِ لَعَلَّهٌُمْ يَتَفَكَّرُونَ هُو اللهُ الَّذِى لآاِلَهَ اِلاَّ هُوَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ هُو اللهُ الَّذِى لآاِلَهَ اِلاَّهُوَ اَلْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلاَمُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللهُ عَمَّا يُشْرِكُونَ هُوَ اللهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ اْلاَسْمَاءُ الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَافِى السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ



Bismillâhirrahmânirrahîm. Liltahtîl mehtahtîl kahtaytil fehtaytîl nehhattîl cehhattîl lahhattîl Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyul kayyûm. Lâ te'huzühü sinetün ve lâ nevm. Lehü mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ard. Men zellezî yeşfeu ındehü illâ bi iznihi ya'lem. Mâ beyne eydîhim. ve mâ halfehüm. Ve lâ yuhîtûne bi şeyin min ılmihi illâ bimâ şâ'. Ve sia kürsiyyühüs semâvâti vel arda ve lâ yeûdühü hıfzihümâ ve hüvel aliyyül azîm. Lev enzelnâ hâzal kurâne alâ cebelin leraeytehü hâşian mütesaddian min haşyetillâhi ve tilkel emsâlü nadribühâ linnâsi leallehüm yetefekkerûn. Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ hüve âlimül ğaybi veş şehâdeti hüver rahmânür rahîm. Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ hüve el melikül kuddûsüs selâmül mü'minül müheyminül azîzül cebbârül mütekebbirü sübhânallâhü ammâ yüşrikûn. Hüvallâhül hâlikul bâriul musavviru lehül esmâül Hüsnâ yüsebbihü lehü mâ fîs semâvâti vel ardı ve hüvel azîzil hakîm.



Bu hirzi saralı üzerinde taşırsa, Cin bir daha Allah'ın izniyle hastaya dönmez ve hasta sara illetinden kurtulur.

Saralını üzerine 21 defa okunacak azimet budur:



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اَقْسَمْتُ عَلَيْكُمْ يَامَعْشَرَ اْلاَرْوَاحِ الرُّوحَانِيَّةِ اَجِيبُوا بِآهِيًّا شَرَاهِيًا وَالطُّورِ وَكِتَابٍ مَسْطُورٍ فِى رَقٍّ مَنْشُورٍ وَالْبَيْتِ الْمَعْمُورٍ وَالسَّقْفِ الْمَرْفُوعِ وَالْبَحْرِ الْمَسْجُورِ اِنَّ عَذَابَ رَبِّكَ لَوَاقِعٌ مَالَهُ دَافِعٍ اَجِيبُوا يَامَنْ يَلْمَعُ الْبَرْقُ حَوْلَهُ تَلْمِيعًا وَبِمَوَاقِعِ النُّجُومِ وَاِنَّهُ لَقَسَمٌ لَوْ تَعْلَمُونَ عَظِيمٌ اَجِبْ يَارَهْيَاطِيًا وَيَاهَنْقَيَايِلْ وَيَاطَهْطَيَائِـيلْ وَيَاعَسْهَيَائِيلْ وَيَاكَسْفَيَائِيلْ اَجِيبُوا بِحَقِّ الشُّعَاعَاتِ الْمُحْرِقَاتِ وَاْلاَنْوَارِ الْمُضِيئَانِ شَفَايَشٍ شَفَايَشٍ شَفَافٍ شَفَافٍ هَلْهَلْيُوهٍ مَرْمَامَرَهٍ قَطْهَبَأً اَجِيبُوا بِحَقِّ مَهْيَالُوشٍ اِشْقَشْقَلَشٍ شَقَاشِقٍ وَلاَحَوْلَ وَلاَقُوَّةَ اِلاَّبِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظِيمِ وَمِيخٍ بَرَاخٍ قُلْ رِبِّ احْكُمْ بِالْحَقِّ وَاَنْتَ خَيْرُ الْحَاكِمِينَ اَجِيبُوا يَاعَفَارِيتَ اْلاَرْضِ وَيَامَانِحُ وَيَاقَلِيخُ وَيَافِرْقَةَ النَّارِ وَيَازَوْبَعَةَ وَيَامَيْمُونُ وَيَابُرْقَانُ وَيَاشَمْهُورَشُ وَيَااَبْيَضُ وَيَامُرَّةُ وَيَازَوْبَعَةَ وَيَامَيْمُونُ وَيَابُرْقَانُ وَيَاشَمْهُورَشُ وَيَااَبْيَضُ وَيَامُرَّةُ وَيَااَحْمَرُ تَوَكَّلُوا بِحَقِّ هَيْهَاتٍ هَيْهَاتٍ هَيْهُوتٍ هَيْهُوتٍ طَيْمُوتٍ طَيْمُوتٍ اَلشَّاشٍ اَلشَّاشٍ هُوَاللهُ الْكَبِيرُ الْمُتَعَالِ اَجِيبُوا يَاخُدَّامَ هَذِهِ اْلاَسْمَاءِ وَالْخَوَاتِيمِ اَجِبْ يَادَمِيعٍ وَاَنْتَ يَاوَيْدَاعٍ وَاَنْتَ يَاقَطْبِيلٍ وَاَنْتَ يَاشَتْفَالٍ وَاَنْتَ يَاشَيْنُوفَالٍ وَاَنْتَ يَااَرْشِيَالٍ وَاَنْتَ يَااَدْغِيَالٍ وَاَنْتَ يَاسَنْقَادٍ وَاَنْتَ يَاوَدْخَالٍ اَجِيبُوا وَافْعَلُوا مَاتُؤْمَرُونَ بِهِ وَاحْضُرُوا عَارِضُ هَذِهِ الْجُثَّةِ وَاَنْزِلُوا عَلَيْهِ بِصِيَاتِكُمْ وَمَقَا مِعِكُمْ وَاَمْرُوهُ اَنْ يَنْطِقَ بِحَقِّ مَنْ نَطَقَ لَهُ كُلُّ شَىْءٍ وَبِحَقِّ شَقَاشِقٍ وَلاَحَوْلَ وَلاَقُوَّةَ اِلاَّبِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظِيمِ



Bismillâhirrahmânirrahîm. Aksemtü aleyküm yâ ma'şeral ervâhır rûhâniyyeti ecîbû bi âhiyyen şerâhiyyen Vet tûr. Ve kitâbün mestûr. Fî rakkın menşûr. Vel beytil ma'mûr. Ves sakfil merfû'. Vel bahril mescûr. İnne azâbe rabbike levâkı'. Mâ lehü min dâfi'. Ecîbû yâ men yelmeul berku havlehü telmîan. Ve bi mevâkıın nücûm ve innehü le kasemün lev ta'lemûne azîm. Ecib yâ rahyâtıyyen ve yâ henkayâîl ve yâ tahtayâîl ve yâ asheyâîl ve yâ kesfeyâîl ecîbû bi hakkiş şüââtil muhrikâti vel envâril mudîâni şefâyeşin şefâyeşin şefâfin şefâfin helhelyûhin mermâmerahin kathebâen ecîbû bi hakki mehyâlûşin işkaşkaleşin şekâşikın ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm. Ve mîhin berâhın. Kul rabbihküm bil hakki ve ente hayrul hâkimîn. Ecîbû yâ afârîtel ardı ve yâ mânıhu ve yâ kalîhu ve yâ firkaten nâri ve yâ zevbeatü ve yâ meymûnü ve yâ bürkânü ve yâ şemhûreşü ve yâ ebyadü ve yâ mürretü ve yâ ahmerü tevekkelû bi hakki heyhâtin heyhûtin heyhûtin heyhûtin taymûtin taymûtin eşşâşin eşşâşin. Hüvallâhül kebîrul müteâl. Ecîbû yâ huddâme hâzihil esmâi vel havâtimi ecib yâ demîın ve ente yâ veydâın ve ente yâ katbîlin ve ente yâ şeftâlin ve ente yâ şeynûfâlin ve ente yâ erşiyâlin ve ente yâ edğıyâlin ve ente yâ senkâdin ve ente yâ vedhâlin ecîbû vefalû mâ tü'merûne bihi vahdurû âridu hâzihil cüsseti ve enzilû aleyhi bi sıyâtiküm ve makâmiıküm ve emrû- hü en yentıka bi hakki men netaka lehü küllü şeyin ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.



64. Hastaya musallat olan cinleri yakmak istersen: Üçüncü, dördüncü ve sekizinci isimleri kırmızı bir mum parçası üzerine yazdıktan

sonra, şöyle deyip:



اَحْرِقُوا يَاخُدَّامَ هَذِهِ اْلاَسْمَاءِ



Ahriku ya huddame hazihil esma-i.

mumu yakarsan, seri bir şekilde yanarlar.

Bu isimler için bütün ruhaniyet üzerine itaat vardır. Sen bu isimlerle Cin ve cin kabileleri üzerine hakim olursun.

Her ismin Kurani Kerimde bir Ayeti Kerimesi vardır. Sen bu isimlerle beraber bu Ayetleri yazarsın.

Birinci isim ve Ayeti Kerimesi:



لِلْطَهْطِيلْ . وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ اِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا



Liltahtil. Ve kul cael hakku ve zehekal batılü innel batıle kane zehuka.

İkinci isim ve Ayeti Kerimesi:



مَهْطَهْطِيلْ. وَقَدِمْنَا اِلَـى مَا عَمِلُوا مِنْ عَمَلٍ فَجَعَلْناَهُ هَبَاءً مَنْثُورًا



Mehtahtil. Ve kadimna ila ma amilü min amelin fecealnahü hebaen mensura.

Üçüncü isim ve Ayeti Kerimesi:



قَهْطَيْطِيلْ. فَاِذَا جَاءَ وَعْدُ رَبِّـى جَعَلَهُ دَكَّاءَ وَكَانَ وَعْدُ رَبِّى حَقًا



Kahtaytil. Feiza cae va’dü rabbi cealehü dekkae ve kane va’dü rabbi hakka.

Dördüncü isim ve Ayeti Kerimesi:



فَهْطَيْطِيلْ قَالَ موُسَى مَاجِئْتُمْ بَهِ السِّحْرُ اِنَّ اللهَ سَيُبْطِلُهُ اِنَّ اللهَ لاَيُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِينَ



Fehtaytil. Kale musa ma ci’tüm bihis sihru innallahe seyubtı- lühü innallahe la yuslihu amelel müfsidin.

Beşinci isim ve Ayeti Kerimesi:



نَهْهَطْطِيلْ . وَاِنَّهُ لِكِتَابٌ عَزِيزٌ لاَ يَأْتِيهِ الْبَاطِلُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَلاَمِنْ خَلْفِهِ تَنْزِيلٌ مِنْ حَكِيمٍ حَمِيدٍ



Nehhattil. Ve innehü li kitabün aziz. La ye’tihil batılü min beyni yedeyhi ve la min halfihi tenzilün min hakimin hamid.

Altıncı isim ve Ayeti Kerimesi:



جَهْلَطْطِيلْ . اِلَيْهِ يَصْعَدُ الْـكَلِمُ الطَّيِّبُ وَعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ



Cehlattil. İleyhi yesadül kelimüt tayyibü vel amelüs salihu yerfeuh.

Yedinci isim ve Ayeti Kerimesi:



لَخْهَطْطِيلْ . فَوَقَعَ الْحَقُّ وَبَطَلَ مَاكَانُوا يَعْمَلُونَ



Lahhattil. Fevekaal hakku ve batale ma kanü ya’melün:

Yapacağın bütün amellerde önce dört rekat namaz kılar ve her rekatta bir Fatiha, bir defa Nasr suresi ile şu Ayeti Kerimeleri oku:



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ فَاِنَّمَا يَسَّرْنَاهُ بِلِسَانِكَ سَيَجْعَلُ اللهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرًا لاَ تَخَافُ دَرَكًا وَلاَ تَخْشَى اِنَّنِى مَعَكُمَا اَسْمَعُ وَرَى



Bismillahirrahmanirrahim. Feinnema yessernahü bi lisanik. Seyecalüllahü ba’de usrin yüsra. La tehafü derekan vela tahşa

inneni meaküma esmau ve era.

Namazdan sonra bir defa Esma-i sebanın Azimetini okursun. Esma-i seba nın Azimeti budur:



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَبِهِ نَسْتَعِينُ بِحَوْلِ اللهِ وَقُوَّتِهِ وَعَظِيمُ اَسْمَائِهِ وَآيَاتِهِ عَزَمْتُ عَلَيْكُمْ يَامَعَاشِرَ اْلاَرْوَاحِ الرُّوحَانِيَّةِ بِعِزِّ عِزِّ اللهِ وَبِنُورِ وَجْهِ اللهِ وَبِعِزَّةِ اَسْمَاءِ اللهِ وَبِمَاجَرَى بِهِ الْقَلَمِ مِنْ عِنْدِ اللهِ اِلاَّمَا اَقْبَلْتُمْ وَاَجَبْتُمْ وَآتَيْتُمْ وَاَسْرَعْتُمْ لِقَضَاءِ حَاجَةِ بِحَقِّ اْلاَنْوَارِ الْمُضٍيئَةِ وَبِحَقِّ اْلاَسْمَاءِ الْبَهِيَّةِ وَالشُّعَاعَاتِ عَرْشِيَّةِ وَبِحَقِّ اَسْمَاءِ اللهِ الْمَكْتُوبَةِ فِى قَلْبِ الشَّمْسِ وَالْقَمَرِ وَبِحَقِّ الْقَادِرِ الْقَاهِرُ الْجَبَّارِ الَّذِى قَالَ لِلسَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضِ اِئْتِيَا طَوْعًا اَوْكَرْهًا قَالَتَا اَتَيْنَاطَائِعِينَ فَقَضَيهُنَّ سَبْعَ سَمَوَاتِ فِى يَوْمَيْنِ وَ اَوْحَافِى كُلِّ سَمَاءٍ اَمْرَهَا وَزَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَحِفْظًا ذَلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزُالْعَلِيمِ اَقْبِلُوا وَاَسْرِعُوا يَاصَرْفَيَائِيلْ وَيَاسَمْسَمَائِيلْ وَيَارُوقْيَائِيلْ وَيَازَوْبَيَائِيلْ وَيَاطَهْيَائِيلْ وَيَاهَمْصَمَائِيلْ وَيَاجَبْرَائِيلْ وَيَاهَرْقَيَائِيلْ اَلْوَاحًا اَلْعَجَلَ اَلسَّاعَةَ اِهْبِطُوا اِلَى هَذَا الْمَكَانَ وَاَصْرِفُوا مِـنْ فِيهِ مِنَ الْعِمَارِ وَالسُّكَّانُ عَطـِّلُوهُ حَـرَكَاتِهِ

وَتَنْثَفُوا مَابِهِ وَاحْمَدُ وَاَنِيرَانِهِ وَاَبْطِلُوا مَوَانِعَهُ مِنَ الْجِهَاتِ جَمِيعًا بِحَقِّ طَيْهُوبٍ كَيْهُوبٍ يَتَغُوبٍ سَيْغُوبٍ وَبِحَقِّ الَّذِى يُحْيِى وَيُمِيتُ وَبَطَهِ وَيَسِّرْ اِفْعَلُوا مَا تُؤْ مَرُونَ بِحَقِّ الْعَلِىُّ اْلاَعْلَى اَلْوَاحًا اَلْوَاحًا اَلْعَجَلَ اَلْعَجَلَ اَلسَّاعَةَ اَلسَّاعَةَ



Bismillahirrahmanirrahim. Ve bihi nesteınü bi havlillahi ve kuvvetihi ve azimü esmaihi ve ayatihi azemtü aleyküm ya meaşirer ruhaniyyeti bi izzi izzillahi ve bi nuri vechillahi ve bi izzeti esmaillahi ve bima cera bihil kalemi min ındillahi illa ma akbeltüm ve ecebtüm ve ateytüm ve esra’tüm li kadai haceti bi hakkil envaril mudıeti ve bi hakkil esmail behiyyeti veş şeaati arşiyyeti ve bi hakkil esmaillahil mektubeti fi kalbiş şemsi vel kameri ve bi hakkil kadiril kahirul cebbarillezi kale lis semava-ti vel ardı i’tiya tavan ev kerhan kaleta ateyna taiın. Fekaddahünne seba semavati fi yevmeyni ve evha fi külli semain emraha ve zeyyennes semaed dünya bi mesabiha ve hıfzan zalike takdirul azizül alim. Akbilü ve esrau ya sarfeyail ve ya semsemail ve rukyail ve ya zevbeyail ve ya tahyail ve ya hemsamail ve ya cebrail ve ya mikail ve ya herkayail elvahan elacele essaate ihbutu ila hazel mekane ve asrifu min fihi minel ımari ves sükkani attılühü harakatihe ve tensefü ma bihi vahmedu ve eniranihi ve ebtılü mevaniahü minel cihati cemian bihakki tayhubin keyhubin yeteğubin seyğubin ve bi hakkillezi yuhyi ve yümitü ve batahi ve yessir ifalü ma tü’merune Bi hakkil aliyyül a’la elvahan elvahan elacele elacele essaate essaate.



Bilki: Esma-i seba mübarek isimlerdendir. Bu isimlerin içinde en yüce isim yedinci isimdir. Yedinci ismi engelli mekana bırakır isen, bütün hareketler iptal olup, yerine geri dönemez. Hatta asker lerde isimlerin içinde bulunduğu müddetçe yerlerine dönemezler.



Beşinci isim manileri (engelleri) iptal etmek içindir. Yedinci isim tılsımlı suyu iptal etmek içindir. Sekizinci isim gözlerden gizlenmek için olup, en güzel isimdir. Bu emaneti boynuna bir borç bilip iyi koru. Allah Teala muvaffak etsin.

Bazı nüshalarda şöyle denmiştir: Birinci isim mekanın kapısına ikinci isim mekanın ortasına, üçüncü, dördüncü ve beşinci isimleri ise avucuna yazıp, olabilecek herhangi bir durumu veya bir olayı veya engelleri avucunla karşılamak içindir.



Bu amellerin buhurları şunlardır: Buhuru meryem, hindiba tohumu, hıyar tohumu, kaşşe tohumu, lübani zeker, meyatü saile, muklil ezrak, senderus, ud ve amber dir. Bu buhurların hepsini yumuşakça dövüp, fındık miktarı kadar haplar yapıp gölgede kuru- tur ve amel zamanında buhurlarsın.

Diğer bir nüshada buhurlar şu şekilde belirtilmiştir: Lüban, senderus, muklil ezrak, buhuru meryem, keffi meryem, meyatü saile ve timsah derisidir. Bunları birbiriyle karıştırıp güzelce döver, hap şeklinde yaptıktan sonra, amel zamanı ateşe atarak yakarsın.



Bu isimlerin yedi adet hatemi vardır. Her ismin hatemi şerefi şems de veya şerefi kamer de altın veya gümüş üzerine nakşedersin. Ama levhaların ağırlığı yedi miskal (4,5 gr.) veya yedi dirhem (3,25 gr.) olmalıdır.



Her hatem için izmar (gizli), tencim (yıldız), zecr (menetmek) ve ihrak (yakmak) vardır. İzmar okudukça yukarıdan aşağıya, tencimde aşağıdan yukarıya, ihrakta yukarıya doğru, zecrede aşağıya doğru okursun. Bu hatemler bütün ruhaniyete ilaçtır. Yakmak, sara, baş ağrısı, perdelemek, gizliyi ortaya çıkarmak, bundan başka, taslit, menetmek, zelzele, yıkmak, ateşi meydana çıkarmak ve acaibi meydana çıkarmada birçok özellikleri vardır. Bu hizmete ulaşmak isteyen kişi bu hatemleri bilirse, ulvi ve süfli ruhanilerin hepsi itaat eder. Bunlarla bütün aleme iftihar eder ve istediği herşeyi elde eder.



Yedinci hatem amel bakımından en kuvvetli ve en büyüğüdür. İcabet bakımından en süratlisi, hatemlerin en iyisidir. Yedinci hatemle diğer hatemlerin işi iptal olur. Çünkü hepsi yedinci hateme bağlıdır. Diğer hatemler yedinci hateme muhabbet ve itaat ederler. Altı hatemin hizmetçileride yedinci hatemin hizmetçisine hizmet ederler.



Bu isimlerin sırrı harflerin sırrından çıkmıştır. Bu Esma-i seba anasırı erbaa üzerine mürekkebtir. Anasırı erbaaki bütün ervah ondandır. Ruhu bunun altındadır.



İlim ehlinin yanında devir esmasıyla bilinen isimlerden iki isim vardır. Bu iki isim, başında ve sonunda lam harfi bulunan isim lerdir. Bu ismi a’zamdır. Bunu veliyyullah ve fadıllardan başka hiç kimse bilemez. Bütün ülemanın yanında ismi a’zamın birinci ve yedinci isim olduğu söylenir. Bütün ulvi ve süflü olanlar bu mülükü sebaya bağlıdır. Sen! Kasem ve Azaim okumayı murat ettiğinde:



بِحَقِّ اْلاِسْمِ الّذِى اَوَّلُهُ لاَمٌ وَآخِرُهُ لاَمْ



Bi hakkil ismillezi evvelühü lamun ve ahiruhu lam.

Buda ikinci kasemdir. Başı aynı sonuda başı gibi olan isim, isimlerin başından alınmıştır. Ayrıca çok yüce bir değeri vardır. O her şeyi kendi yerine koyar. Sarfı ve Azimeti bozan engelleri ortadan kaldırıp, her şeyi yerli yerince mekanına koyar. İsimlerin hatemide bunlardır.

Birinci ismin Hatemi:



اِحْرَقْ

ل ى ط هـ ط ل ل

ل ل ى ط هـ ط ل

ل

ل ل ى ط هـ ط



ط ل ل ل ى ط هـ

هـ ط ل ل ل ى ط

ط هـ ط ل ل ل ى

ى ط هـ ط ل ل ل

زَجْرَه



Yapacağın her ameli iyi düşün, yapacağın amelin şartlara uygun olduğunda ve tasrifte (Kullanmak) onların usülüne uyarsan, bütün amellerin sahih olur.

Tehatili seba isimlerinin kıymeti büyük olup, sayılamayacak kadar çok özellikleri ve faydaları vardır. Bazı ülemalar bu isimlerin şerefiyle ilgili şu manzumeyi yazmışlardır.



فَفِى الْحُرُوفِ عُلُومِ لَسْتُ اَبْدُيِهَا

حَتَّى اَجِدُ طَالِبًا يَدْرِى مَعَانِيهَا

يَاطَالِبَ الْعِلْمِ لاَيَطْلِبْ بِهِ بَدَلاً

اَلْعِلْمُ خَيْرٌ مِنَ الدُّنْيَا وَمَافِى هَا

مِمَّايََرَانِى عَلَى قَلْبِى فَأَكْتُمُهُ

اَبْدَى التَّنَوُّهُ فِى سِرِّ اَنَاجِيهَا

فَالسِّرَّ خَمْسُونَ اِلاَّ وَاحِدٌ عَدَدًا

فَلْيَتَّقِ اللهِ رَبَّ الْعَرْشِ قَارِيهَا

حُرُوفِهَا بُرِّزَتْ مِنْ غَيْرِ وَاسِطَةٍ

وَكَانَ السِّرِّ مِنْهَا فِى مَعَانِيهَا

وَاللهُ وَاللهُ اِيمَانًا مُؤَكِّدَةً

لاَيَلْحَقُ الْخَوْفُ يَوْمًا قَطُّ قَارِيهَا

طَا آتُهَا عَشَرَةً اِيْضًا وَاَرْبَعَةً

وَالْهَاءُ تِسْعَ حُرُوفٍ فِى مَباَنِيهَا

وَالْيَاءُ عِدْ تُهَا سَبْعٌ وَاحِدَةٌ

وَالْمِيمُ وَالْقَاقُ وِتْرٌ هَكَذَا فِيهَا

وَفَاءُ وَنُونٌ هَكَذَا وَالْجِيمُ وَاحِدَةٌ

وَالْخَاءُ حَرْفٌ وَاحِدٌ يُوَافِيهَا

وَاْللاَمُ تَمَامُ حُرُوفٍ هُنَّ مُفْرَدَةٌ

وَعِدَّةُ الْفَرْدِ سَبْعٌ فِى مَجَارِيهَا

اُنْظُرْ تَرَى لَفْظَهَا عِشْرِينْ زَائِدَةٌ

شُفْعًا وَوِتْرًا هَكَذَا حَكَمَ بَارِيهَا

يَا قَارِئَ اْلاَسْمَا اَمِنَتْ مِنَ الرَّدِّ

فَلاَيَخَافُ عَلَيْكَ مَادُمْتَ قَارِيهَا



Fefil hurûfi ulûmi lestü ebdüyihâ

Hattâ ecidü tâliben yerdî meânîhâ

Yâ tâlibel ilmi lâ yatlib bihi bedelâ

Elılmü hayrun mined dünyâ ve mâ nîhâ

Mimmâ yerânî alel kalbî fektümühü

Ebdet tenevvühü fî sirri enacîhâ

Fes sirru hamsûne illâ vâhidun adedâ

Fel yettekillâhi rabbel arşi kârîhâ

Hurûfihâ bürrizatmin ğayrivâsitatin

Ve kânes sirri minhâ fî meânîhâ

Vallâhü vallâhü îmânen müekkidetin

Lâ yelhakul havfü yevmen kaddu kârîhâ

Tââtühâ aşeraten eydan ve erbaaten

Vel hâü tisa hurûfin fî mebânîhâ

Vel yâü ıdtühâ sebun ve vâhidetün

Vel mîmü vel kâfü vitrün hâkezâ fîhâ

Ve fâü ve nûnun hâkezâ vel cîmü vâhidetün

Vel hâü harfün vâhidün yüvâfîhâ

Vel lâmü temâmü hurûfin hünne müfredetün

Ve ıddetül ferdi sebun fî mecârîhâ

Ünzur terâlafzahâ ışrîn zâidetün

Şüfan ve vitran hâkezâ hakeme bârîhâ

Yâ kâriel esmâ eminet miner reddi

Felâ yehâfü aleyke mâ demtü kârîhâ.

Harflerin içinde ilimler vardır, meydana çıkaracak değilim

Manasını bilecek talip buluncaya kadar

Ey ilme talip olan! Bununla bedel talep etme

İlim dünya ve içindekilerden daha hayırlıdır

Kalbime geleni ve gördüğümü gizledim

Sırrımda yücelik oldu, onunla münacat ederim

Sır bir adet dışında elli dir (49)

Bunu okuyan arşın rabbi olan Allah tan korksun

Vasıta olmaksızın harfleri meydana çıktı

Bunda sır manalarındadır

Allah'a yemin ederim ve kuvvetli imanla iman ederim

Okuyana hiçbir gün korku ulaşmaz

Bunun Tı'ları on ve dört tür (14)

Asıllarında harflerin dokuzu He dir

Ye nin sayısı yedi ve bir dir

Mim ve Kaf harfi burada ve böylece birdir

Fe ve Nun harfide böyledir ve birdir

Cim harfide birdir, buna uyarak Hı da birdir

Harflerin sonunda tek olan Lamdır

Gelişinde tekin sayısı yedidir (7)

Sen bak lafzına yirmiyi fazla görürsün

Çift ve tek olarak Bârî Teala böyle hükmetti

Ey bu isimleri okuyan! redden emin ol

Okuduğun müddetçe sana korku yoktur.
Alintidir
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 29-01-13, 11:51   #2 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart

Gerçekten çok etkili bir uygulama,ilim sahibi olmadan uygulanamaz....

Teşekkürler....
  Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 30-01-13, 20:10   #3 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart

allah razı olsun
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 12-08-15, 12:20   #4 (permalink)
YENİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 12-08-15
Mesajlar: 1
Konular: 0
emanetci is on a distinguished road
Standart

Sitedeki bilgilerin (biri hariç) hepsi yanlış!
Ayrıca bu sayfada bahsi geçen konu zaten hepten yanlış ve hiç bir işe yaramaz ve çalışmaz! "Allah Teala hazretlerinin sana takdir etmiş olduğu şeylere razı olursan, dilediğin her şeyde hayır veya şer olsun muradına ulaşırsın. Allah Teala bizlere bununla menfaatini ve bereketini versin. Bunun değerini yalnız bu ilmin erbabı bilir. SEN! BUNUN SIRRINI İYİ ANLA." Demiş...
Düşünmeniz için size akıl verilmiş birazcık aklınızı çalıştırın...
SEN! BUNUN SIRRINI İYİ ANLA... ne demek istiyor hiç düşünmeden Don Kişot'un yel değirmenine saldırdığı gibi atlıyorsunuz. Eminim hepiniz küçük çaplı denemeler yaptınız değil mi¿ Sonuç¿? Ben söyleyeyim: FİYASKO... :) Bilgi o kadar basit değildir. Buradaki konu yer yüzündeki en güçlü bir silah gibidir. Öyle bir silah ortalığa atılır mı? Çoluk çocuğun eline silah verilir mi?
SEN! BUNUN SIRRINI İYİ ANLA... derken ne demek istiyor acaba hiç düşündünüz mü? Fakat bu arada bir kaç eksikle birlikte gerçek bilgiler bu konu içerisinde algoritmalı bir vaziyyette serpilmiş durumda. Eğer gerçekten bunun sırrını iyi anlayabilirseniz onları bulup toparlayıp ve eksikleri de temin edip bir araya getirir ve dilediğinizi yaparsınız. Ancak o sırra eriştiğinizde de ahiretiniz adına Allah'dan (cc) korkun.
Ve's selâm...
Bu arada, Türkçe'ye çeviren çevirmenin hiç bir katkı ya da etkisi yok. Orijinal asılda da karışık algoritmik bir şekildedir ve ilimde icazet noktasına gelenlere verilip eksikleri de bildirilerek tamamlanıyor öyle teslim ediliyor. Bilginize...
emanetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 12-08-15, 23:01   #5 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart

Zaten uygulanması için değil,bilgilendirme amaçlı verilmiştir......

Buradaki üyelerin ve ziyaretçilerin havas ilmine vakıf olmadıklarını bilerek,buradaki uygulamalardan zarar görmelerini asgariye indirmek ya da tamamen ortadan kaldırmak için bazı konularda bizzat bizler önemli yerleri kapatırız,bilinçsiz uygulamaların önüne geçmek için gerekli tedbirleri alırız.....

Siz canınızı sıkmayın görevlerimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız....
Sizin farkedemediğiniz şeyler o yanlış gördükleriniz bilinçli olarak eksik verilen uygulamalardır.....
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:21.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz