Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > GİZLİ İLİMLER > HAVAS İLMİ KONULAR

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arefe Günü İhlas Suresi İle Hacet zafer Hacet Duaları Ve İstek Duaları 10 24-10-12 20:34
Dilek için İhlas süresi mek444 Hacet Duaları Ve İstek Duaları 2 22-10-12 22:47
Ö.N.Bilmen 112 İhlas Suresi doguasya Kur'an-ı Kerim Tefsiri 0 26-11-11 19:56
112 İhlas Suresi Arapça Okunuşu doguasya Sureler 0 23-11-11 19:15
112 İhlas Suresi Meali nurcann Kur'an-ı Kerim Meali 0 12-11-11 04:42

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 28-10-13, 05:17   #1 (permalink)
Hun
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.505
Konular: 724
Hun is on a distinguished road
Standart İHLAS SURE-İ ŞERİFE’SİNİN HİZMET MELEĞİ

İHLAS SURE-İ ŞERİFE’SİNİN HİZMET MELEĞİ

Daha önceki yazışmalarımda belirtmiştim, pek tavsiye ettiğim bir iş değil neden derseniz günümüz şartlarında insanın, insanların ahlak ve inançları ister istemez olumsuz yönde etkileniyor. Durum böyle olunca insanların namuslu inançlı ve ahlaklı olmaları zorlaşıyor. İnsan ne kadar çabalasa da bir şekilde günah işliyor. Bütün iyi niyetinizle işe başladınız ve Hizmet meleğini karşınıza getirdiniz. Karşılıklı bir ahitname yapacaksınız. Yani bir anlaşma... Bu anlaşmanın içinde özellikle inançlı olmanız ve doğru yoldan ayrılmamanız gibi ibareler yer alacaktır. Aslında zorluk Hizmet meleğini elde etmekte değil, yapılacak olan anlaşmaya uyabilmektedir. Yani işiniz zor İnşaallah başarırsınız.



İhlas süre-i şerifesinin hüddamını celb ve ondan yardım talep edersen evvel emirde, yapacağın işi her fırsatta anarak niyet etmeli, temiz bir guslederek temiz elbise giyip mekanını da temizlemelisin. Bulunduğun yeri temiz ve güzel kokularla buhurlandırılmalı yani tütsülendirilmelidir.

Salı günü başlamak şartıyla üç gün canlı şeylerden ve canlılardan hasıl olan şeylerden riyazat tut yani perhiz et, yediklerin sadece sebze, meyve ve zeytin gibi şeylerden ibaret olmalı. Yani yağ, süt, yumurta gibi şeyler yeme. Başladıktan bitene dek ekte gönderdiğim vefk üzerinde olmalı, ancak tuvalet ve banyo gibi yerlerde üzerinden bırakmalısın.

Cuma günü öğlen sularında temiz ve tenha bir yere oturup bin defa îhlas suresini ve 40 defa aşağıdaki duayı oku, bu okuma esnasında ekte gönderdiğim vefk önünde olmalı, ara sıra bu vefke nazar etmeli yani bakmalısın. Kıraet hitam bulunca yani sona erince bulunduğun mahalle bir zat gelir, bu zat İhlas sure-i şerifesinin hadimidir, sana selam verir selamını al ona ta'zim eyle, ondan korkma, çünkü ervah-ı kudsiyyeden bir melek-i kerîmdir, arzu eylediğin şeyi icra eder. Kıraet esnasında günlük ve cavi ödü (İstanbul'da Mısır Çarşısında bulunur.) yakmak lazımdır. Durumun halis ve itikadın tam olursa hidayet yoluna vasıl olur. Muradına erersin.


Okunacak dua budur...

Allahümme innî es'elüke bikafil kudreti ve hail ihatati bilamil levhî vellatıyfi ve behail heybeti ve hidayeti ve bi vavil velayeti en tec'ale lî kudreten ve ihataten ala dekaikıl kainatillevhiyeti mübtehicen bibaail heybeti mühtediyen hadiyyen limen şi'te hidayetehü entel hadî menistehdiyetehü yamen setre amma cemiy'ıl cihati vette'attulati vel havadisi ven naziyri vellebedi vel inkîsami vel adedi kul hüvallahü ehadün ya vahıdün fî deymumiyeti mülkihil kadiymi an gayri tehavülin ve la tecessümin. Allahümme innî eselüke bivavil vahdaniyeti vel'elfil ma'tüfillezî hüve aslün neş'etid devriyeti ve bihail hayatil ezeliyeti ve bidalid devamil ebediyeti min gayri hasrin ve vaktin ve adedin ve la sahibetin ve la veledin entallahül vahıdül ehadüs samedü. Allahümmec'alnî ehaden minel ehadi ve ferden minel efradin ve ahya nefsi binefhatin hukmiyyetin min nefhatike ve ruhaniyeti memdudetin biazıymil imdadı hatta eküne raciyen mines saadeti vel irşadı veciyhen beyne ibadike ila yevmil miadı. Allahümme innî es'elüke bi sadissıdkı vessabri ve bimîmil meliki velmecdi ve biyail yakzati velyakıyni en tec'alenî sadikan sadükan maliken meciyden mümecciden bilyakzati mu'tekiden bilyakinyi menduten min azıymin keremike ve bisıddıykın min melaiketike esteıynü bihî ala sala hı umu rid dünyeviyyeti vel uhreviyyeti vec'al li avnen min gayri aikın bimazarratin ilel ebedi lem yelid velem yüled ve lem yekun lehü küfüven ehad. Allahümmekfini bikafi kifayetike hatta letteciypü illa ehadin min mahlukatike ve nevvirnî binüri nuraniyeti zatike hatta efüze bifail fevzi ven necati beyne ibadikel mukarrebiyne inneke ala külli şey'in kadiyrün ve bil'icabeti cediyrün birahmetike ya erhamerrahımıyne.


Ayrıca...


Cuma gecesi yatsı namazından sonra tenha bir mahalle oturup 66 defa îhlas süre-i şerifesi ve 5631 ya allah ve bin defa maşaallah ve bin kere salat ü selam okuduktan sonra yatağına yatan kimseye bir melek gelip arzu ettiği, istediği şeyi hakkında ihbar eder, ona haber verir ve bilcümle umur ve hususunda ona rehberlik eder.
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ihlas sure-i şerife’sinin hizmet meleği

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:47.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz