Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > NELER OLUYOR > Magazinde Neler Oluyor

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fazla Dramatik Olmamak nurcann Farkındalık Ve Bilinçaltı Konuları 5 10-12-11 02:50
Hürrem Emeline Ulaşamıyor nurcann Magazinde Neler Oluyor 0 26-11-11 20:30

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 07-12-11, 01:59   #1 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart Hürrem Fazla Kilosu İçin Uyarılmış :)

Hürrem Fazla Kilosu İçin Uyarılmış :)

hürrem hayranlarına :)

Muhteşem Yüzyıl’ın ‘HürremSultan’ı Meryem Uzerli, fazla kiloları için yapılan eleştirilerden sonra zayıflama kampına girip 7 kilo verdi ama yine de şirketini memnun etmedi.

Sigarayı bıraktıktan sonra aşırı kilo alan ve ekranda şişman görünmekten yakınan Uzerli, fazla kilolarını gittiği güzellik merkezindeki diyet programıyla vermeyi başardı. Bugün’ün haberine göre; bu kez de yapım şirketi dizideki kendisine yazılan role uygun beden ölçüsünden çıktığı için oyuncuya kızdı.

Uzerli yapım şirketinden “Yeter artık, biraz daha zayıflarsan senaryoya yeni bir şey yazmamız gerekecek. Eldeki metni zorlama” şeklinde bir uyarı aldı. Hatta iddiaya göre TİMS’in patronu Timur Savcı bizzat Uzerli’ye “Diyeti durdur” telefonu etti. Oyuncunun yakın arkadaşlarından alınan bilgiye göre sıkı bir diyetle 42 bedenden 38 bedene inen Uzerli yapım şirketinin bu kararına oldukça sevindi.

Çölyak hastası olan ve ekmek, diyet bisküvi tarzı yiyecekler yiyemeyen Meryem Uzerli, pirinç ağırlıklı beslendi. Uzerli ayrıca balık çorbası ve ananası da çokça tüketti. Her fırsatta kilolarıyla barışık olduğunu söyleyen genç oyuncu, en çok Türk kadının kilo takıntısına şaşırdığını ifade etti.

Uzerli “İdeal olarak gösterilen ölçülerin ne güzellikle ne de iç huzurla bir bağlantısı var. Benim için önemli olan tek şey sağlıklı olmak. Üstelik yemek yemeyi de her zaman çok sevdim. Zayıflamak için sürekli salata ve meyve yedim. İnanın bu benim için çok zordu. Artık zayıflamak yok” dedi

alıntıdır
sevgiler
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:05.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz