Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Muhabbet Büyüleri (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-buyuleri/)
-   -   Sizinle Konuşmak İsteyen kişiyi Öğrenme Büyüsü (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-buyuleri/3942-sizinle-konusmak-isteyen-kisiyi-ogrenme-buyusu.html)

deep 08-03-12 16:23

Sizinle Konuşmak İsteyen kişiyi Öğrenme Büyüsü
 
Öncelikle merhaba arkadaşlar.7 yıldır büyü ile uğraşıyorum ve bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum.Daha önce çeşitli ritüellere katıldım ve bir çok maji ustalarıyla tanıştım.Sizde mazur görürseniz bilgilerimden bir kaçını sizinle paylaşmak isterim.Bu benim sitede açtığım ilk konudur.
Büyümüze gelirsek(Bu büyüyü Hindistan'da Cagannatha diye tanılan Amar'dan öğrendim)
Her büyüde olduğu gibi bu büyüdede birkaç malzemeye ihtiyaçımız var;
+Papirüs kağıdı
+Kuş tüyü(Herhangi bir kuş)
+Çok az kendi kanınız(Burası zor gelebilir büyüde sizi seven kişileri öğreniceksiniz ve büyüde sizden birşeyler olmalı.)
+Kağıdı yakabilcek kadar güçlü bir ateş.
Uygulama:İlk olarak zihnimizi susturmalıyız. Bunu meditasyon, nefes teknikleri vb. şekilde yapabiliriz. Bence en sağlıklısı meditasyon; nasıl yapılacağını bilmiyorsanız bkz :
Yeterince odaklandıktan sonra sizi sevip sevmediğinizi merak ettiğinizi kişiyi düşünün.
Papirus kağıdını temiz bir zemine koyun. Kuş tüyünü kanınıza batırarak alttaki resimdeki işaretleri papirus kağıdına çizin. Düzgün çizmeye gayret edin. Yakacağınız küçük çaplı bir ateşle papirus kağıdının tutuşmasını sağlayın. Dumanını sizi rahatsız etmeyecek kadar az içinize çekin.
ÖNEMLİ NOTLAR : Büyüyü gece yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü dumanı içinize çektikten sonra, kimseyle konuşmadan uyumanız gerekiyor.
Eğer her şeyi doğru olarak yaptıysanız, rüyanızda düşündüğünüz kişinin yüzünü güzel ve yakından görüyorsanız size gerçekten sevgi duyuyor olmalı. Fakat çok düşük bir ihtimal olsa bile(Bu büyüyü 10'dan fazla yapmama rağmen, böyle bir şeyle karşılaşmadım yine de hatırlatmamda yarar var.) kişi sizden uzak ve yüzü karanlık ise sizden öldüresiciye bir nefret duyuyor olmalı.
Umarm bu kimsenin başına gelmez.
Parmağınızı keserken dikkat edin. Resimin sağ üst tarafındaki noktayı çizmeyi unutmayın.


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:34.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.