Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-sevgi-ve-ask-dualari/)
-   -   Bir insanı uzaklaştırmak için dua (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-sevgi-ve-ask-dualari/4362-bir-insani-uzaklastirmak-icin-dua.html)

kadir 12-05-12 10:04

Bir insanı uzaklaştırmak için dua
 
Herkes bir insanı kendine bağlamaya çalışır ancak bazı insanlarda bazı kişilerin kendisinden soğumasını ister. Sizi çok seviyordur ancak bu sevgiyi istememeniz en doğal kul hakkınızdır. Bu kişiyi kendinizden uzaklaştırmak için bu etkili basit yöntem size göredir.

Yöntem 1:

Önce niyet edeceksiniz.. Kişiye ait en az 5 adet saç teli yada tek bir tırnak alacaksınız. Ay batışa geçtigi günlerden herhangibirisinde gece yarısı, siyah bir bez üzerine kırmızı iplik ile daire çizerek dikeceksiniz.. Dairenin içine saç yada tırnagı bırakacaksınız.. 13 adet dardagan tohumu ekleyerek bezi katlayacaksınız.. Kişinin evine yakın bir yere gömeceksiniz..

Yöntem 2:

Temiz bir kagıt üzerine misk ve safran mürekkebi ile kişinin anne adı ve kendi adı yazılır.. Daha sonrasında kişiyi temsil eden bir resim çizilir, resimdeki tasvirin baş hizasına 3 kere Mim harfi ayak taraflarına ise


قَالَمَامَكَّنِّيفِيهِرَبِّيخَيْرٌفَأَعِينُونِيبِق ُوَّةٍأَجْعَلْبَيْنَكُمْوَبَيْنَهُمْرَدْماً


ayeti yazılır.. Son olarak kişiye niyet edilerek ve gözde imaje edilerek onun sizden uzaklaşması ve soguması için dua edilir, 37 kere

Kale ma mekkennı fıhi rabbı hayrun fe eıynunı bi kuvvetin ec'al beyneküm ve beynehüm redma.. ayeti okunarak, kagıt katlanır ve evinizden çok uzak bir yere gömülür..


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:59.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.