Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-sevgi-ve-ask-dualari/)
-   -   Kapalı kısmeti açmak için dua (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-sevgi-ve-ask-dualari/5354-kapali-kismeti-acmak-icin-dua.html)

dualar 06-12-12 10:28

Kapalı kısmeti açmak için dua
 
Fanila ve hiç kullanılmamış bir kilit alınır.Salı ve ya cuma günü türbeye yeşil örtülü kabrin üstüne bırakılır.Kısmet duası okunur.Uzun ve tesirli olan.okuma yaparken eller sürülür.Fanilanızı türbede 7 gün bekletme şansınız yoksa okumaları evde yapın son gün cuma günü en azından 3-4 saat bekletin.


Perşembe akşamı kuyudan su alınır.suya okuma yapılır.Kuyudan su alma şansınız yoksa türbenin çeşmesinden alın ama kuyudan alırsanız daha iyi olur.


suya okunacak dua 18 defa cuma suresi


Cuma selâ vakti kısmeti açılacak kişi gelir.türbeye mezarlık olan kısıma geçer. 3 İhlas ve 1 Fatiha okur.bağışlar o sırada başının üstünden kilit,kilit açma duası ile açılır.Bunun için bir kişi gerekli


Kilit açma duası


Bismillahirrahmanirrahim tebarakesmü rabbike zilcelali velikram ya erhamerrahimin


Bu kilit kişinin niyeti oluncaya kadar el değmicek yerde bekletilir.Kesinlikle kilitin ağzı kapanmayacak yoksa herşey boşa gider.Niyeti iş veya evlilik ise olunca kilit açık bir şekilde akarsuya atılır ya da toprağa gömülür.


Okunmuş su 3 veya 7 gün içilir.


Fanilanın yeşil örtülü kabrin üzerinde beklemesi şart.salı veya cuma günü bırakılır.kilit açıldıktan sonra fanila alınır.3 gün giyilir.


sonuç alınmış ve başarıya ulaşmış bir uygulamadır.uzun kısmet duasını bulamazsanız normal kısmet açma duasını 3 veya 7 kez ve 21 defa da şahmeran duasını fanilanıza 7 gün okuyun..
uzun kısmet duası arapça el yazma kitaplarda geçiyormuş.


Kısmet açma duası:3 veya 7 kez oku


Bismillahirrahmannirrahim
vel arda medednaha ve elkayna fiha revasiye ve enbetna fiha min külli şeyin mevzun ve cealna leküm fiha meayişe ve men lestüm lehu birazikin.Amin.




hem kapalı kısmeti açan hem de büyü bozan çok etkili bir uygulamadır.

SUMASALI 21-03-13 23:04

allah razı olsun


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:37.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.