Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-sevgi-ve-ask-dualari/)
-   -   Sevgilimin beni özlemesi için ne yapmalıyım (https://www.dilekduasi.com/muhabbet-sevgi-ve-ask-dualari/6009-sevgilimin-beni-ozlemesi-icin-ne-yapmaliyim.html)

dualar 01-03-13 06:31

Sevgilimin beni özlemesi için ne yapmalıyım
 
ayrı olan eşler sevgılıler sizi üzen terkeden kışının pişmanlıkla donmesı için okunur.

yatsı namazından sonra 7 kere 1 hafta boyunca

önce 3 kez salavat sonra duayı okuyun.nıyetınızı belırtın.

allahumme ya mevdiü küllü şekva veya şahidü küllü necva veya alimü küllü hifyetin veya kaşifü küllü beliyyetin ya münci Musa ve Muhammed ve İbrahim-ül Halil salavatü-llahi ve selamühü ve daüfet kuvvetehü ve kallet hiletühü duael garikul melhuf elleti la yecidü li keşfi ma bihi illa ente ya erhamerrahımın.Ekşif anna nezile bina min aduvvina ve adüvvike eşşeytan-irrecim.Ya rabbel Alemin inneke ala küllü şey in kadir,ve egusai. Ya Allah,Ya Allah.Allahümme ya Badiü la bidayete leke,ya daimü la nifade leke,Ya Hay,Ya Mühyil mevta ya kaimen ala küllü nefsin bima kesebet,ilahi ente Allah-ül azizül Cebbar.La ilahe illa ente ilahen vahiden.Es'elüke bil kelimatil tamat el emnü vel afvü vel afiyete vel müafat el daimetü fiddini veddünya vel ahireti vel ehel vel cesed vel mal vel veled vel müslimine ecmain. Ya rabbel Alemin inneke ala küllü şey in kadir. Vehamni birahmetike ya erhamerrahimin. Vekşif anni ma nezile bi min dıykün ve küllema eredtü.ve hallisni halasan cemilen ya Rabbül Alemin. Ve hassın zannüke vallahül muvaffak.


bu dua sızı üzen sevdgınız yada herhangı bırı için nıyet eıyorsunuz.pişmanlıkla size geri dönüyor. karşı tarafa sıkıntı verıp sızı düşünmesı saglanıyor. ben kendım bızzat bır çok kere denedım.karsı tarafı baya bır uysallaştırıyor.

özlem35. 01-03-13 21:16

teşekkürler,emeğinize sağlık....

daisy 28-12-13 13:25

birinin ozlemesi ve aramasi icin
 
Selam. Bu duanin etkisi 7 gun sonra mi belli oluyor. Bunu yaparken ruyasinda gormesi icin dua da yaparsam bu duanin etkisini etkiler mi. Bir de eger karsidaki kiside buyu olma ihtimalini dusunuyorsam ayni zamanda buyu bozma duasi yapsam bu duanin etkisini zarar verir mi? Tesekkur ederim.

zeinarda 28-12-13 17:31

Alıntı:

daisy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 27485)
Selam. Bu duanin etkisi 7 gun sonra mi belli oluyor. Bunu yaparken ruyasinda gormesi icin dua da yaparsam bu duanin etkisini etkiler mi. Bir de eger karsidaki kiside buyu olma ihtimalini dusunuyorsam ayni zamanda buyu bozma duasi yapsam bu duanin etkisini zarar verir mi? Tesekkur ederim.


Eğer büyü olduğundasn eminseniz büyü ve negatif enerjilerden arındırma
uygulaması yapın,sonra da adıyla niyetlenmeden sadece gönlünüzdeki
kişiyle kalplarinizin gönüllerinizin hayırlısıyla birleşmesi için dua edin.....
hangi duayı okursanız okuyun hayırlısını isteyin....Aynı amaçla bir den fazla uygulamayı aynı anda yapmayın arada 7 şer günlük mola verin....

Duanın ne kadar sürede etkili olacağını yaradandan başka kimse bilemez....

daisy 28-12-13 20:50

ozlemesi ve aramasi icin
 
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Ben gecen hafta caresizlikten birkac duaya yapmistim cunku bilgisizligimden dolayi ve sonuc alamadim. Biraz daha arastirma yaptiktan sonra ozellikle bu sitede yanlis yaptigimi anladim ve gecen pazar hepsini durdurdum ve persembe gunu de bu duaya basladim. Ayni gecede ruya gormesi icin yaptim ama bir kere baska amacli oldugunu dusunerek. Ama simdi sadece bu duayi yapiyorum. 3-7 gun ara deniyordu, benimki 3 gun oldu. Sizce devam ediyimmi?

bagimsizruh 26-05-15 21:46

Merhaba ben bu duayi yapmak istiyorum ama büyümü emin olamadım.

zeinarda 28-05-15 12:08

Alıntı:

bagimsizruh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 29632)
Merhaba ben bu duayi yapmak istiyorum ama büyümü emin olamadım.


Sevdiğinizin gerçekten size haksızlık yaptığını düşünüyorsanız okuyun,aksi halde sıkılan siz olursunuz...


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:01.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.