Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Reiki Teknikleri Konular (https://www.dilekduasi.com/reiki-teknikleri-konular/)
-   -   Reiki Ortamı Nasıl Olmalıdır Bakalım (https://www.dilekduasi.com/reiki-teknikleri-konular/2209-reiki-ortami-nasil-olmalidir-bakalim.html)

nurcann 21-11-11 20:38

Reiki Ortamı Nasıl Olmalıdır Bakalım
 
Reiki Ortamı hakkında bilgileri burada bulabilirsiniz sevgili dilekduası.com üyeleri

Her konuda bir “ideal”den bahsedilebilir. Hiçbir sert disiplin ve derin meditasyon gerektirmese de Reiki için de ideal bir ortamdan söz etmek mümkündür. Bu, Reiki’nin ideal sayılmayan bir ortamda çalışmayacağı anlamına gelmez ancak enerjinin daha keyifli akmasına yardımcı olabilecek bazı unsurlar vardır. Bu unsurlara dikkat edilirse Reiki uygulamalarında istenen sonuca daha kısa sürede ulaşılabileceği gözlemlenecektir.

İdeal Reiki ortamı için odanın mümkünse loş , iyi havalandırılmış ve hoş kokulu olması, tavsiye edilir. Meditatif ve enstrümantel müzikler tercih edilir. Telefon,televizyon ve insan gürültüsünden mümkün olduğunca uzak olunması tercih nedenidir.Uzanılacak yer ve giysiler mümkün olduğunca rahat olmalıdır. Uygulama esnasında üzerinizde metal eşyalar, saat, cep telefonu vs taşımamanız önerilir. Uygulayan kişinin de, alıcının da kolları ve bacaklarını çaprazlamaması istenir. Enerjinin rahat akışını azaltacak bu gibi konular daha önceden hatırlatılır.

Reiki şifası öncesi ve sonrası ellerin yıkanması tavsiye edilir. Şifa öncesi Reiki’den ve alıcıdan izin alınması Reiki etiğinde önemli bir yer tutar. Şifa sonrası uygulayıcı alıcıya teşekkürü ihmal etmez ki bu da Reiki’nin hoş yaklaşımlarındandır.

Reiki şifası uygulama esnasında enerjiyi alan kadar enerjiye kanal olan kişi için de çok özel bir seanstır. Enerjiye kanal olan kişi, bir başkasına uygulama yaparken kendisinin de bu ulvi enerji ile beslendiğini rahatlıkla hissedebilir. Bir başkasına faydalı olabilme hazzının çok ötesinde olan bu durum kişinin kendine olan sevgi ve saygısını arttırıcı bir rol oynar.

alıntıdır
sevgiler

birkul 22-11-11 05:25

faydalı bir konu teşekkür ederiz emeğinize sağlık

varol 22-11-11 06:12

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı

nurcann 29-11-11 03:07

ben teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için

ravza 09-12-11 19:00

selamlar olsun herkese bende aranıza katıldım konular harika

nurcann 10-12-11 02:42

dilekduası na hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim

SUMASALI 17-11-12 17:23

tesekkürler....


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:34.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.