Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Rüyalarınız Neyi Anlatıyor (https://www.dilekduasi.com/ruyalariniz-neyi-anlatiyor/)
-   -   B Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri (https://www.dilekduasi.com/ruyalariniz-neyi-anlatiyor/2662-b-harfi-ile-baslayan-kelimeler-tabiri.html)

nurcann 25-11-11 05:03

B Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri
 
B harfi ile başlayan kelimelerin rüya tabirlerini tek başlıkta bulabilirsiniz sevgili dilekduası.com üyeleri

tabirler alıntıdır ve her mesajda bir kelime olacaktır

sevgiler
dilekduasi.com

nurcann 25-11-11 05:03

Rüyada Bülbül Görmek

Bülbül kuşu görmek, mal sahibi zengin bir erkege, yahut neşeli zengin bir kadına delalet eder. bazı yorumcular bülbülü Kur’an okuyan bir çocuk ile yorum etmişlerdir.
Rüyada bülbülü kafeste görmek aile içinde çıkacak huzursuzluga işaret eder.
Bülbül sesi işitmek veya bülbül tutmak gönül zenginligine ve aşka yorulur.

nurcann 25-11-11 05:04

Rüyada Buz Görmek

Rüyada buz yuttugunu görmek geçici bir sevince yorulur.
Buzu suya atmak kişiligin katı ve sert yanlarının yumuşamsına ve olumlu bir şekilde uyumlu olmasına işarettir.
Buz üzerinde kaymak başarmak istediginiz şeylerde sonuca ermeye ve ferahlıga işarettir.
Buzu erirken görmek dostlarınızın azalmasına yorulur.
Buz satın almak bir çok sevgiliniz olmasına ,buz satmak ise sevinçli haberler almaya işarettir.

nurcann 25-11-11 05:04

Rüyada Bulut Görmek

Rüyada bulut ,halkın hayat ve kurtuluşu olan islama delalet eder. bulut halkın hayatı kendisiyle devam eden su ve yagmur yüklü bulundugundan dolayı Allahü Teala’nın (c.c) rahmetine sebeptir. Bazen da bulut kendisinde mevcuyt olan lütuf ve hikmete binaen, ilim,fıkıh ve hikmete delalet eder. bazen da su üzerinde yürüyen gemilere ,hamile kadınlara veya yagmura işaret eder.
Bulutların üstüne bindigini gören kmse Saliha bir kadınla evlenir. Yahut arzu ve istegi varsa yolculuk ve seyehat eder yada hacca gider. Kendisinde bu arzular olmayıp ilim talep ediliyorsa ,ilim ve hikmetle şöhret bulur. İlim ve talep etmiyorsam o kimse asker sevk eder. yahut layık ise izzet ve yükseklige erişir.
Bir kimse rüyada buluta karışsa ve ondan bir şey almasa o kimse alimler ile oturur,onlarla sohbet eder, onların ilimlerinden bir şey almaz. Buluta bindigini gören kimsenin işi ve şahsı yüce , ilim ve hikmete kadri yüksek olur.
Çocugunun buluttan oldugunu görse, onun dünyası hikmettendir. Dünyasının bulut oldugunu görse, çalışma ve gayreti hikmetle olur. Eger rüyayı gören anlatılan tabirlere layık degil ise yorum onun çocugu ,reisi,arkadaşı veya benzeri hakkında meydana çıkar.
Eger bulut siyah olursa, büyüklükle beraber hikmet,mürüvvet sevinçtir. Bulutla beraber sıkıntı ve korku varsa o kimseye hakim ve kuvvetli bir adam tarafından korku ve sıkıntı erişir.
Bazı tabirciler eger bulutuvaktinde görürse o kimse hayır, bereket,nimet ve mala nail olur,dediler. Bulutu vaktinde ve yagmur yagdırdıgı halde görse Allah-ü Teala (c.c)o şehirde rızkı geniş eder.Eger halk kıtlık halinde iseler Allah-ü Teala (c.c) onlara rızkı geniş eder ve kıtlıgı kaldırır. Yagmursuz siyah bir bulut görse o kimse menfaata nail olur.
Bazen da bulut şiddetli soguga veya mahzunluga işaret eder. mevsimsiz kırmızı bulut görse o şehre veya mahalle halkına bir sıkıntı ,fitne veya bir hastalık isebet eder.
Eger gögün yerden gökyüzüne kalktıgını ve şehir üzerine gölge ettigini görse hayır ve berekete delalet eder. rüyayı gören yolculuk yapmak istiyorsa onun istegi yerine gelir,yolculugundan salimen döner. Eger neşesiz ise sevinçten arzu ettigi şey i erişir. Bulutu karanlık olarak görse üzüntü ve kedere düşer. Onun üzerine biütün işleri mübarek olur.
Rüyada görülen beyaz bulut iyi amele işaret eder. yeryüzünden göge dogru yükseldigini gördügü bulut yolculuga delalettir. Yolculukta bulunan kimse hakkında onun yolculugundan dönmesi ve gizli şeyleri meydane çıkmasına delalet eder. kırmızı bulut işsizlige, karanlık bulut üzüntü ve kedere, siyah bulut şiddetli soguga yahut üzüntüye ,bazen da kırmızı bulut o şehre girecek askere ve hilelere delalet eder.
Bir kimse rüyada buluttan bir şey aldıgını görse ilim ve hikmetten büyük bir şeye erişir. Yahut ziraat ve arazisi fazla olur. Buluta bindigini yahut bulut üzerinde yürüdügünü görse ,o kimse bütün hikmetleri idrak eder.
Rüyada bulut görmek dokuz şekilde tabir edilir; hikmet,başkanlık, devlet büyüklügü, rahmet, namusluluk,azap,yokluk,bela ve fitne.
Rüyada gökyüzünde bir bulut görmek ve o bulutun her gittigi yere kendisi ile birlikte hareket ettigini görmek binmedigi ve beklemedigi bir yedrden büyük bir mirasa konacagına delalet eder. bulutun gökyüzünü kapladıgını ve gökten yagmur yerine kar yagdıgını görmek, o yere bir felaketin gelecegine delildir. Buluttan yagmur yerine süt yagdıgını görmek,bereketli bir yılın gelecegine ,bal yagdıgını görmek ise mutlu günler yaşanacagına yorumlanır.

nurcann 25-11-11 05:04

Rüyada Bulaşık Görmek

Rüyada bulaşık yıkadıgınızı görmek yıllardır emek vererek oluşturdugunuz bir şeyin bir anda elinizden kaymasına yorulur.
Bir yoruma göre de rüyada bulaşık yıkamak yapılan hatalardan pişmanlık duymaya ve şimdiye kadar yapmayı ihmal ettiginiz hayırlı işleri bundan sonra yapmaya veya borçlarınız varsa ödemeye işarettir.

nurcann 25-11-11 05:04

Rüyada Buğday Görmek

Rüyada yaş bugday yemek ibadet ve takvada samimi olmak cihetiyle iyilige yorumlanır. Yeşil başak ucuzluk ve bolluk senesidir. Kök ve kalem üzerinde ki kuru başak, başakların sayısı nisbetince kurak ve kıtlık senelerdir.
Rüyada elde veya bir kap içinde yahut harman yerinde biriktirilmiş görülen başaklar sahibi için başkasının kazancından isabet edecek mala yahut başakların azlıgı-çoklugu nisbetinde ilme işaret eder.

nurcann 25-11-11 05:04

Rüyada Böcek Görmek

Rüyada böcek görmek, içinizi kemiren gizli bir endişeye yorulur.
Elinde veya vücudunda böcek dolaştıgını görmek, hasta olacagına ; böcegi öldürdügünü görmek, işlerinin başkaları tarafından elinden alınacagına işarettir.

nurcann 25-11-11 05:04

Rüyada Boya Görmek

rüyada boya görmek elden giden sermayedir.
Rüyada boya dökmek güvenilmez insanlarla birlikte olmaya yorulur.
Elbise boyası neşedir fakat kısa sürer. Rüyasında bir yeri boyadığını görmek,boyadığı renklere göre yorumlanır.
Kül rengi boya arkadaş ve dostlardan memnun olmaya, mor boya ise himaye görmeye işarettir.
Siyah boya keder, sarı boya mutluluk, kırmızı boya kuvvetli arzu, beyaz boya aşk, yeşil boya muhabbet, gri boya ise samimiyet olarak yorumlanır.

nurcann 25-11-11 05:04

Rüyada Boncuk Görmek

rüyada boncuk görmek sizi incitecek sözlere yorulur.
Rüyada boncuk toplamak, emeğin karşılığını görmemeye ve dost sanılan birinden zarar görmeye işarettir.
Boncuktan çanta yaptığını görmek çevrenizdeki insanlardan hoş olmayan sözler işitmeye yorulur.
Büyük boncuk uğranılacak bir zarara, küçük boncuk ise samimi bir arkadaşa işaret eder.
Siyah boncuk hafif bir hastalığa; sarı boncuk hastalığa, tehlikeye; turuncu boncuk, iyi ve sevinçli bir habere; gül rengi boncuk, hoşlanmaya; yeşil boncuk, başarıya; kahverengi boncuk, beklenmedik bir zamanda kötü haber almaya işarettir.
Bazı yorumculara göre rüyada dizili olmayıp dökme olduğu halde renkli boncuklar görmek, düşünce ve zihnin önemsiz şeylerle uğraştığına işarettir. Renkli ve dizili halde boncuklar görmek, mal ve mülke delalet eder. rüyada bir takım boncukları delmekle meşgul olduğunu gören adi bir takım işler peşine düşer.

nurcann 25-11-11 05:05

Rüyada Bodrum Görmek

rüyada bodrum görmek, yaşantınızda mutluluk anlamına gelir. Yiyecekle tıka basa dolu bir bodrum görmek parasal açıdan geleceğinizin garatileneceğine, uzun ve mutlu bir evlilik hayatı yaşayacağınıza yorumlanır. Boş bir bodrum görmek ihtiyarlığınızın mutlu ve zevkli geçeceğine işarettir. Su ile dolmuş bir bodrum görmek, mahrem bazı sorunlarınızdan yabancılara katiyen söz açmamanız gerektiği anlamına gelir.
Bir başka yoruma göre ise rüyada bodrum görmek gönül azabıdır. Kendisini karanlık bir bodrumda görmek işlerinin kötüye gittiğine; bodrumda bir ışık yakıp etrafı incelediğini görmek, iyi bir habere veya işlerinin düzeldiğine işarettir.

nurcann 25-11-11 05:05

Rüyada Bahçe Görmek

Rüyada bahçe düzelttigini gören uzun ömürlü olur. Meyve agaçları ve çiçeklerle süslü bahçe görmek bilhassa bekarlar için çok hayırlıdır. Nişanlanma veya evlenmeye işarettir.
Rüyada evinin bahçesini görmek güvenceye,temiz namusa ve mala yorulur.
Bahçeden çiçek toplamak yaptıgınız işte yardımsız kalmaya
Bahçeye agaç dikmek temiz ve mutlu bir hayat sürmeye
Bahçe sulamk dar günlerin geçmesine
Bahçe kazmak sefalete
Kurumuş bahçe görmek ise işlenecek bir suçtan ötürü mahkumiyete işarettir.
Bazı yorumculara göre; bir bahçe görmek,fakat içinde ki yeşilliklerin ve agaçların ne oldugunu bilmemek,islam ve din ile yorumlanır. Bir bahçede bulunduguınu ve bununda kendi malı oldugunu görmek ,rüya sahibinin dini kuvvetli olduguna ve inancının tam olduguna işarettir. Başka birisine ait olan bir bahçeye girdigini gören faziletli kimselerle tanışıp arkadaş olur ve onlarla birlikte hacca gider.

nurcann 25-11-11 05:05

Rüyada Baba Görmek

Rüyada babasını gören muradına erişir. En hayırlı rüya ana,bba,dede ve akrabaları görmektir. Bir kimse rüyada babasını görse eger rüyayı gören ihtiyacı var ise ummadıgı yerden rızkı gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eger yitigi varsa onu bulur eger hasta ise iyileşir.
Babanızı yüzü asık ve kederli halde görmek size dargın olduguna;ölmüş olarak görmek ona karşı davranışınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektigine babanızın evi terk edip gittigini görmek acı bir haberle karşılaşacagınıza,babanızın sizinle sert bir şekilde konuştugunu görmek ise onun size karşı sevgisinin ve şevkatinin devam ettigine işarettir.

nurcann 25-11-11 05:05

Rüyada Bilet Görmek

rüyada bilet görmek ümide delalet eder. rüyasında bir kişiden bir piyango bileti aldığını görmek bir devlet dairesinden bir haber beklediğine ; bir vapur, tren veya uçağa binmek için bir gişeden bilet satın aldığını görmek bir hastalığa yakalanacağına; bir sinema yada tiyatro için bilet alıp içeri girdiğini görmek eşiyle arasının açılacağına; tiyatrodan yada sinemadan çıktığını görmek eğer anlaşamıyorsa eşiyle arasının iyileşeceğine; bilete büyük para çıktığını görmek bir yerden bir haber alıp üzüleceğine işarettir. Rüyada herhangi bir vasıta bileti aldığnızı görmek yolculuklarınızın kazasız belasız geçmesine de yorulur.
Her ne biçimde olursa olsun biletini kaybettiğini görmek, mahkeme yoluyla çözülecek bazı güçlüklerin çıkacağına, bilet almak bu güçlüklerden kurtulacağına yorumlanır.

nurcann 25-11-11 05:05

Rüyada Bilezik Görmek

rüyada bilezik görmek, genellikle hayırlıdır. Bekar birinin rüyada bilezik görmesi yakın zamanda evlenmeye işarettir.
Bir kadına bilezik hediye etmek dostluğunuzu istediğiniz bir kadından olumsuz bir karşılık alamaya veya bir kadınla kurduğunuz ilişkinin size zor zamanlar yaşatacağına işarettir.
Altın bilezik, mirasa konmaya; gümüş bilezik kazancınızın artmasına; birisine bilezik vermek, iyilik etmeye; kadında bilezik görmek sevinçli haberlere veya dar güne yetişecek bir insana ; bileziği kolda görmek sıkıntı ve endişeye; ölüde bilezik görmek ise onun sizden razı olmasına ve yaptıklarınızla gurur duymasına yorulur.
Rüyasında büyük bir adamın kendisine bir bilezik verdiğini görenin kendi veya kardeşi bir evlat sahibi olur. Kollarında bilezik olduğunu gören sıkıntı ve darlık çeker. Kollarına altın bilezik taktığını ve bunların büyük geldiğini görende keder ve sıkıntıya düşer. Bir rivayete göre koluna altın bilezik takmak kıymetli bir eşyanın çalınacağına işarettir.

nurcann 25-11-11 05:06

Rüyada Biber Görmek

rüyada biber görmek üzüntüye ve dikkatli olmaya işarettir.
Rüyada biber satın almak sıkıntılı günlere; başkasından biber almak iş yerinizde azar işitmeye; biber vermek hastalıktan kurtulmaya işarettir. Rüyasında yeşil biber yemek dostluğuna güvenilir bir insan olduğuna, fakat yaptığı işten dolayı pişman olacağına işarettir.
Biber hem iyi hemde kötü yorumlanır. Rüyasında biber turşusu yediğini görmek eşiyle arasının açılacağına; karaveya kırmızı toz biberden yemeğine serptiğini görmekacı bir haber alacağına; bir bahçeye biber ektiğini görmek yeni bir iş için bir daireye baş vurdupğuna ; bir bostanda ekilen biberlerden topladığını görmek hayatında mutlu günlerin yakın olduğuna işarettir.

nurcann 25-11-11 05:06

Rüyada Bıçak Görmek

Rüyada bıçak biledigini görmek iftiraya ugramaya yorulur.
Üzerinizde bıçak taşıdıgınızı görmek etrafınızda tehlikeli insanların bulunduguna dair bir uyarıdır.
Bıçak satın almak tedbirli olmak gerektigine;bıçak kaybetmek ise muhtemel bir tehlikeden küme halinde görmek o yıl darlık çekmemeye ,bıldırcını kafeste saklamak kurtulmaya işarettir.
Bir yoruma göre rüyada bıçak görmek kuvvet ve kudretinin devamlı olacagına bıçakla bir şey kesmek eline geçecek mal ve para olarak yorumlanır.
Bazılarına göre bıçak evlat ile ,kını ise eş ile tabir olunur. Elinde kendisine ait bir bıçak oldugunu görmek başarıya işarettir.
Elinde bir bıçak iş gördügünü görmek yapacagına bir işten vazgeçtigine işaret eder. Rüyasında kendisine kendisine bıçak verildigini gören birisiyle dostluk kurar veyahut kendisine yardımcı olacak bir çocugu dünyaya gelir.

nurcann 25-11-11 05:06

Rüyada Beyaz Renk Görmek

Rüyada yüzünün bulundugu halden daha beyaz oldugunu gören hasta olur. Yanagının beyaz oldugunu gören kimse izzet ve ikrama nail olur.
Rüyada beyaz renk genellikle mutluluga işarettir. Beyaz bir yatak görmek, evlenecegine; kar üzerinde yürüdügünü görmek, hasta ise iyileşecegine,karın üzerine uzanıp yattıgını görmek bütün endişe ve sıkıntılardan kurtulacagına işaret eder.

nurcann 25-11-11 05:06

Rüyada Besmele Çekmek

Rüyada güzel yazı ile besmele yazmak rızka,ilim ve sanattan hissedar olmaya, ölü kimsenin bunu yazdıgını görmek ise Allah’ın rahmetinde olduguna yorumlanır. Bazen da besmeleyi yazmak ziraatte kazanç ve berekettir.
Besmele rüyada ne ile yazılmış ise onunla yorum edilir. Eger altınla yazılmış ise rızka ve inançlarının düzgünlügüne yorumlanır. Bazen da iyi şekilde anılmaya ve güzel ibadete yorumlanır.
Besmeleyi okunmayacak bir şekilde yazdıgını görmek mezhebinin karışıklıgına ve itikatının bozukluguna yorumlanır.
Başkasının yazdıgı besmeleyi imha ettigini gören kimse ahdini bozar, yahut İslam dininden döner,yada kendisinde bulunan ilim ve malda cimrilikte bulunur bu rüyayı gören hasta yada isyankar ise tövbe ederek Allah’a yönelir ve hastalıgı da iyi olur. Bazen bu rüyayı gören evlenir ve Salih zürriyeti veya ticaret için biriktirdigi maldan kazancı olur. Bir kimse rüyasında besmeleyi tamamen okudugunu görse Allahü Teala o kimsenin malından bereket ve fazlalık yaratır.

nurcann 25-11-11 05:06

Rüyada Beşik Görmek

Rüyada beşik görmek evlilik ve neseptir.
Beşik yapmak veya almak bekarlar için evlenmeye ,evliler içinse çocuk sahibi olmaya işarettir.
Evli kadın madeni beşik görmüşse erkek tahta beşik görmüşse kız çocugu olur.
Beşigin kendi kendine kırıldıgınmı görmek çocuk hakkında üzüntüye; çocugu beşikten almak ,aileyi ihmal etmeye; çocugu beşige koymak ,ailesine faydası dokunmaya; beşik satmak,kırmak veya vermek ise ailde huzursuzluga ve ayrılıga işarettir.

nurcann 25-11-11 05:06

Rüyada Berber Görmek

Rüyada kendini berber dükkanında görmek, hakkında dedi kodu yapmaya yorulur.
Berberde traş olmak, para harcamayı bilmemeye, ihtiyacınız olan şeyleri unutup faydasız şeyler almaya yorulur.
Karınızı berberde saçlarını yaptırırken görmek ihmarkarlıktan dolayı eşinizle ilişkinizin yıpranmasına işarettir.

nurcann 25-11-11 05:06

Rüyada Bebek Görmek

Rüyada görülen bebek ,bebegin haliyle yorumlanır. Bebek güzel giydirilmiş ve neşeli görünüyorsa sıkıntılarınızın geçmesine
Fakir birisinin kendisini çıplak bir bebek olarak görmesi onun zenginleşecegine
Bakımsız ,çıplak ve aglayan bir bebek görmek rüyayı görenin tövbe etmesine
Oyuncak bebekle oynamak eglenceli bir toplantıya davet edilmeye
Bebek satın aldıgını görmek ise çok pişman olunacak bir hataya düşmeye işarettir.

nurcann 25-11-11 05:07

Rüyada Baykuş Görmek

Dişi baykuş kendisinden hayır olmayan hain ve hilekar bir insandır. Baykul ayrılıga ,vahşete, mamur yerlerin harab olmasına ve kötü söz söylemeye yorumlanır.
Rüyada baykuşun bagırması derin kedere veya ölüme işaret eder.
Baykuş öldürmek ,düşmanları yenmeye; baykuşu hapsetmek, bir tehlike altında bulunmaya; baykuşu evde görmek ise o evde birisinin hastalanmasına ve güç iyileşmesine yorulur.

nurcann 25-11-11 05:07

Rüyada Barışmak

Rüyada dargın oldugunuz kimselerle barıştıgınızı görmek aranızda ki dargınlıgın daha da keskinleşecegine yorulur.

nurcann 25-11-11 05:07

Rüyada Balık Görmek

Rüyada bulanık suda balık avlamayı görmede hayır yoktur.
Suda balıkl avladıgını gören kimse ferahlayacagı bir sözü işitir. Büyük bir balık avladıgını görmek ,fayda ve hayra; küçük balık avladıgını gören kimsenin zevk ve menfaatinin gitmesine yorumlanır. Sazan balıgını görmek evlenmek isteyen ve birisiyle şirket kurmayı düşünen kimse için hayra yorumlanır. Derisiz ve cinsten uzun olan her balık batıl amellere ,zahmet, meşakkat ve metdana gelmeyen ümit ve arzulara yorumlanır. Çünki bu gibi balıklar elden sıyrılarak kayarlar.
Canlı olan bir balıgı su veya başka bir yerden tuttugunu ve onu yedigini gören menfaate kavuşur. Canlı balık yedigini gören kimse mülke sahip olur. Tuzlu balık hayır ve devamlı olan mala yorumlanır. Tenasül uzvundan balık çıktıgını gören kimsenin hanımı hamile ise bir kız dogurur. Büyük balıklar mal ve ganimettir. Küçükleri üzüntü ve kederdir.
Yanında bulunan güzel bir yemegi bırakarak kokmuş bir balıgı yedigini gören kimse kendisine helal olan hanımını terk eder zina eder. çok büyük bir balıgın tutuldugunu görmek toplumda korku ve huzursuzluga neden olan zalim bir kimsenin def edilmesine işarettir. Denizde ölmüş bir balık görmek gerçekleşmesi mümkün olmayan bir istege yorumlanır. Tuzlu balık hjastalık ve sıkıntı işaretidir.
Balıkların tatlı sudan denize ve denizden tatlı suya geötiklerini görmek halk ve devlet arasında çıkacak anlaşmazlık ve huzursuzluga işarettir. Kurutulmuş balık görmek dar günde büyük bir yardım görmeye ; kendisine gökten balık indigini görmek beklenmedik kısmete ve şöhrete; balıkların şıçradıgını görmek ,neşeli geçecek zamana;sevinçli olaylara; balık tuzlamak kalp hastalıgına; balık kavurmak ,kedere;balıgın kılçıgını çıkarmak ,bazı insanların sizi aldatmaya çalıştıklarına fakat başarılı olamayacaklarına; balık yumurtası görmek üzücü habere ; balık satmak ie işinde başarılı olmaya işarettir.

nurcann 25-11-11 05:07

Rüyada Bal Görmek

Rüyada bal görmek genellikle iyidir.
Ekmege bal sürüp yemek zahmetsiz ve bol kazanca yorulur.
Bal yalamak evlilige,
Bal toplamak yeni ve kazançlı bir işe ;
Bal yapmak gerçekleşmesi güç gayelere;
Bal satmak üzüntülü habere;
Bal satın almak iyi niyetinizin karşılıgını yakın zamanda almaya;
Balı kovanında görmek ters gidecek işlere;
Balı başkasına vermek küçümsenmeyecek bir zarara;
Beyaz bal ise bie deniz yolculuguna;
Dindar kimseler için rüyada bal görmek temiz ameleve dinen yükselmey delalet eder.
Bazı yorumculara göre ise rüyada bal yemek veya görmek tatlı diliyle sizi kandıran fakat eninde sonunda hakkınızda kötü sözler sarfedecek basiretsiz bir arkadaşa veya yakına işarettir.

nurcann 25-11-11 05:07

Rüyada Bakır Görmek

Rüyada bakır görmek bekarlar için evlilige, evliler için ise çocuk sahibi olmaya yorulur.
Bakır satmak zarurete düşmeye; bakır almjak hayalperest ve para canlısı olup ,zenginleşme ihtimaline; yanında bakırdan bir şey bulundugunu görmek ise düşmanların kinine karşı tedbirli olmak gerektigine işarettir.


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:13.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.