Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Sihir Ve Büyüden Korunma Duaları (https://www.dilekduasi.com/sihir-ve-buyuden-korunma-dualari/)
-   -   Büyüler Nasıl Yapılır Hakkında (https://www.dilekduasi.com/sihir-ve-buyuden-korunma-dualari/3377-buyuler-nasil-yapilir-hakkinda.html)

nurcann 06-12-11 20:15

Büyüler Nasıl Yapılır Hakkında
 
büyülerin nasıl yapıldığını ve etki mekanızmasını öğrenmek isteyen sevgili dilekduası.com üyelerimiz için yazalım

Büyü özellikle ip, saç, tırnak ve elbiselerden yapılır. Büyü de en önemli faktör büyü yapanın kalbini bağlaması, yapacağı işin tesir edeceğine inaması ve şeytandan yardım dilemesi ve nefes olayıdır. Nefes etme üflemektirki, tükürüklü veya tükürüksüz olabilmektedir. Büyü yaparken kutsal kitaplardan konuyla ilgili bölümler okunmakta, üflenmektedir. Yapılacak büyüye göre günün ve ayın farklı zamanlarında yapılması gerekmektedir. Ancak şunu unutmamalı, büyü yapmak kadar, büyücüye gitmek ve onların çoğalmasına da sebep olmak da suçtur ve günah bakımından bu işi yapanla, sebep olan arasında çok fazla bir fark yoktur.

Melekler Sihir Öğretir mi?

Melek sihir öğretmez, fakat meleklerin hayır için öğrettikleri ve ilham ettikleri gerçekler, küfür ehlinin ve şeytanların elinde şer ve fitne çıkarmak için sihir olarak da kullanılabilir. Nitekim bunu evvela Bâbilliler yaptılar. Anlaşıldığı kadarıyla bunlar, bu iki meleğin ilhamiyle keşfedip belledikleri semavî ve arzî, ruhanî ve cismanî kuvvetleri ve bunların kaynaştırılmasından meydana gelen bazı teknikleri, yıldızlara ve tabiata isnad ederek küfre girdiler.
O zamanın İsrailoğulları bunları onlardan öğreniyorlardı ve milletler arasında bu sihirle uğraşmayı kendilerine bir yol, bir meslek edinmişlerdi. En nihayet Hz. Muhammed'in peygamberliği üzerine Kur'ân'ın i'cazı karşısında Allah'ın kitabını arkalarına atarak büsbütün bu şeytanlara uydular. Bu Yahudi zümresi, o kâfir şeytanların izlediği ve öğrettiği bu iki çeşit sihir kitaplarından karı ile kocanın arasını ayıracak şeyler öğreniyorlardı. Bu tabir, sihrin en yüksek derecedeki tesirini ifade içindir. Yani bunlar bu yolla karı ile kocanın arasını bile ayırabilecek fesatlar çeviriyorlar, bu tesiri meydana getiren sihirlerle cemiyet içinde ne büyük fitneler çıkarılabileceğini artık siz kıyas ediniz. Karı ile kocanın arasını ayıranlar, bu kadar kuvvetli bir sevgi bağını kıranlar, bir topluma neler yapmazlar; komşular ve hemşehriler arasında ne fitneler çıkarıp, halkı birbirine mi düşürmezler? İhtilaller mi çıkarmazlar

alıntıdır
sevgiler

birkul 07-12-11 06:31

faydalı bir konu teşekkür ederiz emeğinize sağlık demek istiyorum

varol 07-12-11 06:47

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı olmuş

nurcann 07-12-11 07:16

bende yorumlarınız için teşekkür edip iyi forumlar diliyorum

ravza 09-12-11 07:50

selamlar olsun herkese bende aranıza katıldım konular harika

nurcann 10-12-11 04:30

dilekduası na hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:21.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.