Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > DİLEKDUASI KÜLTÜR SANAT > Sinema Tanıtım

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zalime Karşı Dua zafer Hacet Duaları Ve İstek Duaları 3 09-12-11 07:18
Contagion (2011) – Salgın nurcann Sinema Tanıtım 0 25-11-11 01:38
Crazy Stupid Love (2011) – Çılgın Aşk nurcann Sinema Tanıtım 0 25-11-11 01:37
Conan The Barbarian (2011) – Barbar Conan nurcann Sinema Tanıtım 0 25-11-11 01:36
Gece Gündüz Duaları Ne Zamana Kadar zafer Dinimizi Öğrenelim 0 02-11-11 17:37

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 25-11-11, 01:40   #1 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart In Time (2011) – Zamana Karşı

In Time (2011) – Zamana Karşı



Hollywood’da oldukça iyi bir yaz geçiren Justin Timberake, başrolünü oynadığı ‘Friends with Benefits’ filminin büyük patlama yapması aynı zamanda bir o kadar hayal kırıklığı yaşatan Cameron Diaz’la başrolleri paylaştığı diğer filmi ‘Bad Teacher’ acısından etkili oldu. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Timberlake, simdi de yeni filmi ‘In Time’ ile seyirci karşısına geçmeye hazırlanıyor.

In Time’in konusu, 21. Yüzyılın sonlarına doğru, zaman parayla yer değiştirmiştir. 25 yaşına gelindiğinde yaslanma durmakta ve her insana yasamak için 1 yıl daha verilmekte. Eğer zaman kazanamazsan, olursun. Will Salas (Justin Timberlake) cinayet islemekle suçlanan 20’li yaşlarında bir gençtir ve suçlu olmadığına kendisinden başka kimse inanmamaktadır. Asil sorun zamanın-para olduğu bir dünyada yaşamaktadır ve acilen sistemi alt etmenin bir yolunu bulması gerekmektedir. Bu dünya öyle bir dünyadır ki, zengin olanın sonsuza kadar, fakir olanınsa yasamak için yalvarması, ödünç alması ve hatta çalması gerekmektedir. Bir günü bile daha atlatabilmesi için bütün bunlarla savaşması gerekir.

Filmin kadrosu da büyüleyici cinsten. Günümüzün parlak yakışıklı-güzel oyuncuları filmi daha da bir izlemeye değer kılıyor. In Time; Justin Timberlake (Bad Teacher, Friends with Benefits, Glee) Will Salas rolünde, Olivia Wilde (Tron, House, Cowboys & Aliens) Rachel Salas, Timberlake ile başrolü paylaşan Amanda Seyfried (Mamma Mia, Mean Girls, Red Riding Hood) Sylvia Weis rolünde, Vincent Kartheiser (MadMen, Alpha Dog, Angel) Philippe Weis rolünde, Alex Pettyfer (I’m Number Four, Beastly, Tormented) Fortis rolünde, Matt Bomer (White Collar, Flight Plan, Texas Chainsaw Massacre) Henry Hamilton rolünde ve daha bir çok ünlü isim bu filme yer alıyor.

Filmin yazarı ve aynı zamanda direktörü Andrew Niccol (Sim0ne, The Terminal, The Host) ve filmin yapımcıları Marc Abraham ve Andrew Z. Davis. In Time 1 Kasım 2011’de sinemalarda.

alıntıdır
sevgiler
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:04.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz